„Ez a műsor megmutatta számomra, hogy értékes ember vagyok” – interjú Roxival, a 2022-es Mestercukrász győztesével
2:00„Volt, amikor állt a forgatás, mert szakadtunk a röhögéstől” – A Mestercukrász séfjei elárultak pár kulisszatitkot a 2. évadról
1:43„Ez egy új kezdet!” – Roxi csak az utolsó pillanatban hitte el, hogy megnyerheti a Mestercukrászt
2:12MestercukrászMestercukrászFördős Zé a Mestercukrászban: Ha engem valaki meghív vendégségbe, csupa jó dologra számíthat
2:00MestercukrászMestercukrász„Volt, amikor állt a forgatás, mert szakadtunk a röhögéstől” – A Mestercukrász séfjei elárultak pár kulisszatitkot a 2. évadról
1:54MestercukrászMestercukrász„Emelt fővel távozom” – így fogadta Roxi győzelmét a második helyezett Rebi
1:43MestercukrászMestercukrász„Ez egy új kezdet!” – Roxi csak az utolsó pillanatban hitte el, hogy megnyerheti a Mestercukrászt
1:27MestercukrászMestercukrászCsokidísz készítés Enzsöl Balázzsal – Íme egy egyszerű, mégis nagyszerű technika
2:29MestercukrászMestercukrászGábor minél tovább szeretne menetelni, hogy barátnőjével megnyithassák a cukrászdájukat
2:19MestercukrászMestercukrászRebi: Büszke vagyok, hogy idáig eljutottam…megérte a sok álmatlan éjszaka
2:34MestercukrászMestercukrászZsombi a Mestercukrász miatt tanult meg sütni, viszont sosem kóstolja meg a desszertjeit
2:17MestercukrászMestercukrászKatát a Mestercukrász döbbentette rá, hogy a cukrászattal kell foglalkoznia
2:37MestercukrászMestercukrászSzabi: Nem lesz olyan ellenfél, aki nálam kreatívabb vagy vagányabb lenne
2:36MestercukrászMestercukrász„Én azért születtem, hogy utazzak” – Így nyaral a Mestercukrász zsűrije
Habkönnyű túrógombócMindenki kedvence, a túrógombóc következik. Én erre a receptre esküszöm, amitől tényleg légies és könnyed lesz. Egy próbát mindenképp megér! 🙂
Butít a steak? Friss tanulmányok szerint erős befolyása van az agy egészségéreA vörös hús fogyasztásának csökkentése számos pozitív hatással lehet a szív egészségére, a környezetre, és egy új tanulmány szerint akár a hosszú távú kognitív egészségre is.
Kiderült, hány fővárosi és vidéki étterem költözik a budapesti Time Out Marketre – már zajlik a casting2025 második felében érkezik hozzánk a Time Out Market, így tehát Budapest is csatlakozik azon városok közé, ahol egy óriási gasztropiacon kóstolhatják meg a legjobb helyi éttermek választékát a turisták – na és remélhetőleg az itt élők is. Az esemény kapcsán exkluzív interjút adott a Street Kitchennek Balogh Olivér és Balogh Viktor, a Time Out Marketnek helyet adó Corvin Palace tulajdonosai, akik azt ígérik, a piac ugyanannyira lesz a helyieké, mint a turistáké.
Sárika szeletNem a legmegúszósabb recept, viszont akik szeretik a régi idők sütijeit, azoknak nagyon ajánlom – és nem csak Sárikáknak! 😀 A legjobb, ha van otthon két tepsitek, így nem kell sokat várni a sütések között.
Nagymama fánkreceptjeA legtöbbször a farsangi időszakban szoktunk befánkozódni, pedig szerintem egy jó fánk akár 40 fokban is jól tud esni. Vegyük csak a lángos esetét! Szóval ha megkívánod a fánkot, ne habozz, állj neki akár most azonnal.
Boldogan leszünk vegák, ha a Happy Veggie tésztáit ehetjük nap mint napNem kell ahhoz véres szájú vegának lenni, hogy olykor-olykor tartsunk egy húsmentes napot. Az egészségünk szempontjából mindenképp szerencsés kezdeményezés mind a veganuár, mind a húsmentes hétfők – akkor is, ha nem hétfőn „ünnepeljük”.
7 nap, 7 süti: a világ legjobb krémes sütijeiMákos krémes süti, kókuszos sajttorta, cukormentes epres sajttorta kocka és még sok-sok krémes süti jön, amik tuti, hogy már az első falattal levesznek a lábadról!
Köménymagos tojáslevesEgy régi klasszikus, amit személy szerint én kifejezetten imádtam. Jó ecetesen, kenyérrel – amit nem mellé ettem, hanem beletépkedtem mindig, és a mai napig is így (t)eszek.
Ropogós édesburgonyaHa az édesburi a kedvenced és nem csak püré formájában, akkor próbáld ki ezt a ropogós verziót és meglátod, hogy néha még a klasszik hasábburit is simán lecseréled rá!
7 nap, 7 recept: szaftos tejfölös kajákEnnél egy jó tejfölös kaját? Rajtunk nem múlik! Itt van egyből hét recept a cuccos levestől kezdve a somogyi galuskán át a tejfölös csirke tikka masaláig!
„Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok” – interjú a Mestercukrászból kizárt versenyzővel, Jellyvel
„Én sütni jöttem, nem a Mónika Show-ba” – Katát sokkolta Jelly kiborulása, és a forgatás utáni telefonbeszélgetésükben sem volt köszönet
„Egyszer próbálkoztam tortákkal, és akkora káosz lett a konyhában, hogy a világomat nem tudtam” – interjú Juhos Jocival, a Mestercukrász séfjével, aki nem süt sütit otthon
Kata majdnem feladta, Szabi ki akarta cselezni a zsűrit, Liptai Claudia pedig dalra fakadt a Mestercukrászban
6:24ReggeliReggeliA Mestercukrász ezüstérmese még csak 24 éves, de már egy luxusvonaton készít desszerteket
8:56FókuszFókusz„Ha valami nagyon tökéletesnek tűnik, biztos, hogy nem az” – a Mestercukrász győztese 17 évig élt együtt egy nárcisztikus férfival
BulvárBulvár„Egy beteg ember játékszere voltam” – 17 évig tartó, mérgező kapcsolatáról vallott a Mestercukrász győztese