Legfrissebb tartalmak

1:52
híradóÖnbíráskodás nyilvánosságra hozni, ha egy férfi egy HÉV-megállóban maszturbál?
2022. augusztus 18. 18:22

Önbíráskodás nyilvánosságra hozni, ha egy férfi egy HÉV-megállóban maszturbál?

Közzétette a biztonsági kamerák felvételeit Kerepes polgármestere, amin az látszik, hogy egy férfi a HÉV-megállóban maszturbál. Gyuricza László korábban arra szólította fel a nyilvánosságon keresztül, hogy jelentkezzen önként a rendőrségen, különben nyilvánosságra hozza a videót. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű alapítványnál úgy látják, ez önbíráskodás. Szerintük lehetséges, hogy a férfi mentálisan sérült és segítségre van szüksége.
2:06
híradóKét család otthona vált lakhatatlanná, nyomoznak az eldőlt daru ügyében
2022. augusztus 18. 18:16

Két család otthona vált lakhatatlanná, nyomoznak az eldőlt daru ügyében

Nyomoz a rendőrség a XIII. kerületben lakóházra dőlt toronydaru miatt. A szerkezet egy épülő társasház belső udvaráról dőlt a szomszédos lakóépületre. A tűzoltók keresőkutyával kutattak a romok alatt, de nem találtak sérültet. Két lakás viszont megrongálódott – egy kisgyerekes család otthona lakhatatlan lett. A darut üzemeltető cégnél azt mondják: anyagfáradás miatt törhetett el a szerkezet alja.
0:36
híradóHárom órán belül három autó gyulladt ki menet közben Somogy megyében
2022. augusztus 18. 16:45

Három órán belül három autó gyulladt ki menet közben Somogy megyében

Mindhárom baleset szerda délután történt. Somogyjádnál a tulajdonos még időben ki tudta menteni értékeit a lángoló kocsiból, de az autó teljesen kiégett. Ahogy egy másik a 67-es úton Rádpusztánál is. Az utasok itt is időben elhagyták a kocsit, de a tűz az út menti tarlóra is átterjedt. A harmadik autó az M7-es autópálya balatonszemesi lehajtójánál gyulladt ki, a közutasok porral oltóval fékezték meg a lángokat.
27:37
fókusz„Volt olyan pillanat is, amikor azt gondoltam, hogy meghaltam” – Béres Anett teljes vallomása a hallucinogén rémálomról
2022. augusztus 18. 15:30

„Volt olyan pillanat is, amikor azt gondoltam, hogy meghaltam” – Béres Anett teljes vallomása a hallucinogén rémálomról

Drogpartiban bulizó, meztelenül és törött csontokkal menekülő valóságshow-szereplő, akit még meg is erőszakoltak? Béres Anett minden hazugságot és találgatást szeretett volna tisztázni a két hónappal ezelőtti teaszeánsszal kapcsolatban. A Fókusznak adott exkluzív interjújában felidézte sátáni látomásait, drámai és fájdalmakkal teli menekülését és a kórházban átélt stresszes napjait is. 
2:12
híradóLövöldözés és hatalmas csattanás: videón, ahogy a rendőrök egy rablót üldöznek Las Vegasban
2022. augusztus 18. 14:59

Lövöldözés és hatalmas csattanás: videón, ahogy a rendőrök egy rablót üldöznek Las Vegasban

Rendőrökre lőtt a rabló, miközben üldözték Las Vegasban. A férfit egy májusi autólopás miatt körözték. Kedden akarták letartóztatni. Ekkor újra elkötött egy autót és menekülőre fogta. Útközben rá is lőtt az üldözőjére. Sőt ki is szállt a kocsiból, és közvetlen közelről lőtt a járőrre, akit csak a golyóálló üveg mentett meg. Végül a szökevényt egy másik rendőrautó állította meg úgy, hogy eléhajtott, a rabló pedig nekiütközött.
8:00
reggeli„Jó érzés látni, ahogy a visszahúzódó gyerekek megnyílnak” – Kucsera Gábor kütyümentes tábort tart gyerekeknek
2022. augusztus 18. 12:32

„Jó érzés látni, ahogy a visszahúzódó gyerekek megnyílnak” – Kucsera Gábor kütyümentes tábort tart gyerekeknek

Kucsera Gábor szorosan kötődik a természethez, az állatokhoz és az elektromos kütyük nélküli élethez. A környezetéebn élő gyerekeknél azt vette észre, hogy sokan egész nap a telefont és a tabletet nyomkodják, és nem értik őket igazio élmények. Innen jött az ötlet, hogy kütyümentes tábort tartson a gyerekeknek.
7:26
reggeliA Stranger Things ihlette a Sugarloaf vadonatúj videóklipjét
2022. augusztus 18. 12:11

A Stranger Things ihlette a Sugarloaf vadonatúj videóklipjét

A Sugarloaf zenekar 10 éve nem jelentkezett lassú számmal. Most viszont előrukkoltak a Pokoljáró című lírai dallal, aminek nagyon mély és érzelmes a mondanivalója. A klipet is egy különleges helyszínen, egy homokbányában forgatták. Tóth Szabolcs elárulta, hogy a dalt egy nehezebb iődszakában írta, 1-2 óra alatt kigurult belőle a szöveg, ami előbb született meg, mint a dallam.
6:14
reggeliJanuár óta tíz kiló izmot épített magára Turi Xénia
2022. augusztus 18. 11:01

Január óta tíz kiló izmot épített magára Turi Xénia

Eddig sem küzdött súlyfelesleggel, de most még jobban belehúzott az edzésbe. Turi Xénia élete első bikini fitnesz versenyre készül. Januári szakítás után döntötte el, hogy megméretteti magát. Korábban is kacérkodott már a gondolattal, de az akkori párjai mindig lebeszélték róla. Most viszont már semmi nem akadályozza meg abban, hogy belevágjon. Bár azt elismerte, hogy hónapokon át minden nap főzni, és méricskélni a szigorú adagokat hihetetlen önfegyelmet kíván.
5:43
reggeliFeszélyezve érzed magad a bulikon, nem mersz táncolni? Van, ahol megtanítanak önfeledten partizni
2022. augusztus 18. 9:45

Feszélyezve érzed magad a bulikon, nem mersz táncolni? Van, ahol megtanítanak önfeledten partizni

Sokan nem tudnak, vagy nem mernek táncolni egy buliban, feszélyezve érzik magukat, nem képesek felszabadulni. Papp Timi táncos-koreográfus nekik akar segíteni. Timi óráin garantált a bulihangulat. Szórakozóhelyen, élő DJ-vel tartják a buliórát, ahol a táncosok megtanulhatják kezelni a teret és az alap mozdulatokat, így sokkal magabiztosabban állhatnak ki a táncparkettre.