Műsorújság
RTL Most

Vállalati hírek

Ők lesznek a Mestercukrász zsűritagjai!

Június 28-án indul az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család legújabb, édesszájú tagja: a Mestercukrász. A vadonatúj gasztroreality háziasszonya Liptai Claudia lesz, akit a zsűrizésben Juhos József mestercukrász és Enzsöl Balázs cukrászséf fog segíteni.

Tovább olvasom
Vidus Gabriella ismét a hazai médiapiac legbefolyásosabb szereplője

Az RTL Magyarország vezetői közül öten szerepelnek a Marketing&Média magazin által idén is összeállított „TOP50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” listán. A rangsor élén idén is Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója áll.

Tovább olvasom
A május A Konyhafőnök hónapja volt az online platformokon

2021. május 3-án elstartolt A Konyhafőnök 8. évada, mely már az első héten az RTL Most és RTL Most+ felhasználóinak kedvencévé vált!

Tovább olvasom
Az RTL Magyarország, csoportszinten, a májusi hónapban is megőrizte piacvezető szerepét a kiemelt célcsoporton, főműsoridőben!

A 18-49 éves korcsoportban 24,8%-os havi átlagos közönségaránnyal, főműsoridőben (19:00-22:59) májusban is piacvezető volt az RTL Magyarország, miközben fő versenytársa 23,2%-ot tudhat magáénak. Az RTL Klub, a kiemelt korcsoportban átlag 13,9%-os közönségarányával májusban is első helyen zárt főműsoridőben, míg az év első öt hónapját nézve, 151 estéből 108-at nyert meg, maga mögé utasítva a fő konkurens TV2-t, mely 43 este bizonyult csak jobbnak.

Tovább olvasom
Az RTL Magyarország elítéli a homofóbiát

Az RTL Magyarország számára kiemelt fontosságú a családok és a gyermekek védelme, nemcsak műsoraiban, de társadalmi szerepvállalásában is. Azt is valljuk azonban, hogy fontos európai érték a sokszínűség és a tolerancia, ezért aggasztónak tartjuk, hogy egy múlt héten beterjesztett törvénytervezet súlyosan sérti a szólásszabadságot, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai uniós egyezmény diszkrimináció tilalmáról szóló rendelkezéseit is.

Tovább olvasom
A Konyhafőnök döntő: extra tartalmak és nyereményjáték a digitális platformokon

A Konyhafőnök rajongói különleges végjátékra számíthatnak a műsor 8. évadával! A gasztronómia szerelmesei ezúttal nem csak a teljes adásokból meríthetnek ihletet, hanem az RTL Most és RTL Most+ platformon található extra tartalmakból is táplálkozhatnak, és maguk is konyhafőnökké válhatnak.

Tovább olvasom
Éves toplista: RTL Klub: 10 – TV2: 0

Az idei év eddigi tíz legnézettebb tartalma az RTL Klubon volt látható mind a 18-49 éves, mind pedig a teljes lakosság körében.

Tovább olvasom
Legyél te is forgatókönyvíró!

- Indul a 3. Hypewriter - 10.000 eurós fődíj – pilot készül a nyertes ötletből -

 

A Paprika Studios és az RTL Magyarország idén is meghirdeti Kelet-Közép-Európa legnépszerűbb nemzetközi televíziós pitchfórum - sorozatötlet pályázatát, a Hypewritert, amelyre fiatal, de már tapasztalattal rendelkező forgatókönyvírók mellett olyan pályázók jelentkezését is várják, akik eddig leginkább csak saját maguk és környezetük szórakoztatására rukkoltak elő jobbnál jobb sorozatötletekkel. Az immár harmadik alkalommal megvalósuló, 2018-ban indult verseny célja, hogy műfaji korlátozás nélkül felkutassa a legeredetibb új tévésorozat-ötleteket és tehetséges alkotóikat. A tét óriási: a nemzetközi mezőny nyertese 10.000 euróval lesz gazdagabb, pályaművéből pedig teljes értékű pilot készül, ami az RTL Magyarország jóvoltából az RTL Most-on nagyközönség elé is kerül.

Tovább olvasom
Már több, mint 100 estét nyert meg idén az RTL Klub

Hetek óta az RTL Klub A mi kis falunk című sorozata nyeri a nézettségi versenyt, maga mögé utasítva a konkurencia legújabb műsorait. A szombat esti epizód az elmúlt héten 23,7%-os közönségarányt hozott a csatornának a 18-49-es célcsoportban. Emellett A Konyhafőnök négy epizódja is a Top 10-ben végzett ebben a korcsoportban.

Tovább olvasom
Újabb vérpezsdítő tartalmak az RTL Most+-on!

Június 1-től érkezik a Feleségek luxuskivitelben 3. szériája és az Igazi krimi kínálata is újabb izgalmas sorozatokkal bővül.

Tovább olvasom
Az RTL Most népszerűsége továbbra is szárnyal

Az RTL Magyarország digitális platformján, az RTL Most-on ebben az évben eddig 8%-kal több videóindítást generáltak a fogyasztók, a 2020-as év azonos időszakához képest.

Tovább olvasom
A Konyhafőnök a múlt héten is megfőzte a nézőket

A Konyhafőnök továbbra sem talált kihívóra. Az RTL Magyarország és az RTL Klub is őrzi piacvezető szerepét főműsoridőben, a fő kereskedelmi célcsoportban (elmúlt hét eredményei: RTL Magyarország 23,8 SHR%, TV2 Csoport 22,9 SHR%, RTL Klub 13,5 SHR%, TV2 10,3 SHR%).

Tovább olvasom
Vadonatúj Igazi Krimi tartalmak az RTL Most+-on!

Az Igazi krimi kínálata újabb izgalmas szériákkal bővült a prémium platform felhasználói számára.

Tovább olvasom
A mi kis falunk továbbra sem talált kihívóra

Zsinórban kilencedik hete a sorozat aktuális epizódja vezeti a heti nézettségi toplistát a 18-49 éves korcsoportban és a teljes lakosságban is, A Konyhafőnök minden hétköznap este győzedelmeskedett.

Tovább olvasom
Csobot Adél lesz az X-Faktor új mentora

Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti mellé az X-Faktor 10. évadába, új női mentor érkezik.

Tovább olvasom
Miller Dávid az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője

Az X-Faktor jubileumi évadában új műsorvezető érkezik, aki hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a munkába.

Tovább olvasom
Liptai Claudiával érkezik a Mestercukrász!

Még az idei évben látható lesz az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család legújabb, édesszájú tagja: a Mestercukrász. Kolosi Péter a Nagy Kreatív Napon tartott előadásában elárulta, hogy a vadonatúj gasztro-reality háziasszonya a cukrászatban is járatos Liptai Claudia lesz.

Tovább olvasom
Áprilisi online büszkeségeink: Keresztanyu, Film+ pop-up, SzínházOtthon

Az RTL Most és RTL Most+ az áprilisi hónapban több időszakos csatornával is garantálta az önfeledt szórakozást, a Keresztanyu pedig online is hatalmas népszerűségnek örvendett!

Tovább olvasom
Áprilisban is piacvezető helyen végzett az RTL Klub és az RTL Magyarország a kiemelt célcsoporton, főműsoridőben!

A 18-49 éves korcsoportban 25,3%-os havi átlagos közönségaránnyal, főműsoridőben áprilisban is piacvezető az RTL Magyarország, miközben fő versenytársa 22,9%-ot tudhat magáénak. Az év negyedik hónapjában az RTL Magyarország 8 csatornából álló portfóliója márciusi, szintén piacvezető eredményéhez (24,9% SHR) képest is növekedni tudott. A zászlóshajó RTL Klub a hónapban 29 este győzni tudott (a maradék egy napon is mindössze 0,07 százalékponttal maradt alul) és a kiemelt korcsoportban átlag 14,3%-os közönségaránnyal zárta első helyen az áprilist, főműsoridőben.

Tovább olvasom
Online is pörög A Konyhafőnök – Zé közbelép!

A gasztroműsor 8. évadának első heti adásait 14%-kal több alkalommal indították el a fogyasztók az RTL Most-on!

Tovább olvasom
A Konyhafőnök lefőzhetetlen!

Május első hétfőjén elstartolt az RTL Klub népszerű gasztroreality-je, A Konyhafőnök legújabb évada.

 

Tovább olvasom
RTL Klub-TV2: 29-1

Áprilisban is piacvezető a fő kereskedelmi célcsoportban, főműsoridőben az RTL Klub és az RTL Magyarország

Tovább olvasom
Május 1-től Dzsungeltúra Armandoval kizárólag az RTL Most+-on! 

A Konyhafőnök legújabb spin-offja, a Dzsungeltúra Armandoval, 16 részes reality és főzőshow, amelynek első 6 epizódja - Receptek a dzsungelből- a két cimbora gasztronómia, míg további epizódjai -Armando a dzsungelben-, a vadonban átélt kalandjaikat tárja a nézők elé.  

Tovább olvasom
Különleges filmek az RTL Klubon és az RTL Most-on a Magyar Film Napja alkalmából!

A Magyar Film Napja alkalmából az RTL Klub különleges filmekkel készül. Május 1-jén, szombaton 15:45 órakor tűzi műsorára a Brazilok, 23:05-kor pedig a Rossz versek című filmeket. Az RTL Most-on pedig különleges válogatás várja az érdeklődőket magyar filmekből.

Tovább olvasom
Hétből hét estét nyert a megállíthatatlan RTL Klub

Az elmúlt héten is az RTL Klub-ot nézték a legtöbben a fő célcsoportban, főműsoridőben. Csoportszinten megőrizte, sőt tovább erősítette vezető pozícióját az RTL Magyarország. A heti toplista első 10 helyén csak az RTL Magyarország produkció találhatóak.

Tovább olvasom
Újból milliós nézettséget hoztak a pajkaszegi kalandok!

Az elmúlt héten az RTL Klub tovább erősítette piacvezető szerepét főműsoridőben, ahogy csoportszinten az RTL Magyarország is megtartotta előnyét. A mi kis falunk szombati adását a teljes lakosság körében újból több, mint 1 millióan követték. 

Tovább olvasom
Megjöttek a sztárok! Még elérhető a Film+ pop-up az RTL Most-on!

A közönségkedvencé vált időszakos csatorna még két hétig elérhető a felhasználók számára.

Tovább olvasom
A Te döntésed, a Te sorozatod!

Rendhagyó módon, most előszőr a RTL Most Facebook oldal követői dönthették el, hogy mi legyen a következő exkluzív tartalmi meglepetés az RTL Most+ felhasználói számára.

Tovább olvasom
Az RTL Klub nézettsége nem áprilisi tréfa!

A heti toplista élén A mi kis falunk és Keresztanyu epizódok szerepelnek, az év eddigi öt legnézettebb műsorából négy Pajkaszegen játszódik (az ötödik a Keresztanyu premier adása).

Tovább olvasom
Csatornáink top műsorai
Tovább olvasom
Előbb, mint a TV-ben: A mi kis falunk az RTL Most+-on!

A nagysikerű sajátgyártású sorozat minden epizódját hamarabb érhetik el az RTL Most+ felhasználói, emellett pedig a rajongók a kuliszákban is betekinthetnek a Mit nézel? című műsorban.

Tovább olvasom
Indul a Showder Klub új évada az RTLII-n!

Április 11-től, vasárnaponként 22:00-kor vadonatúj évaddal térnek vissza a humor nagyágyúi az RTLII-re!

Tovább olvasom
Előbb, mint a TV-ben: Házasodna a gazda az rtl.hu-n!

Az rtl.hu felületén már elérhetők a gazdasszonyok és gazdák kisfilmjei, április 10-én pedig az RTL Klubon is bemutatkoznak az idei párkeresők.

Tovább olvasom
A Cápák nem csak a vállalkozók, de az RTL Most felhasználói körében is keresettek!

2021-ben a február 25-én elstartolt Cápák között 3. évadának első 6 adását eddig 355,811 alkalommal indították el a felhasználók az RTL Most platformon.

Tovább olvasom
Márciusban is többen választották az RTL Magyarország csatornáit a kiemelt célcsoporton, főműsoridőben

A márciusi hónapban az RTL Klub és csoportszinten az RTL Magyarország csatornáit több néző választotta a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban, főműsoridőben, sőt az év harmadik hónapjában még nőtt is az RTL Klub előnye legfőbb versenytársával szemben és közel két százalékpontos előnnyel zárta a márciust. Továbbá, az RTL Klub 55 megnyert estével vezeti a nézettségi versenyt 2021.01.01. és 2021.04.04. között.

Tovább olvasom
Előbb, mint a TV-ben: Házasodna a gazda az rtl.hu-n!

Az rtl.hu felületén már elérhetők a gazdasszonyok és gazdák kisfilmjei, április 10-én pedig az RTL Klubon is bemutatkoznak az idei párkeresők.

Tovább olvasom
Vitte a hetet és a Húsvétot is az RTL Magyarország

A 13. héten minden este az RTL Klub nyert, emellett csoportszinten is az RTL Magyarország győzedelmeskedett. A mi kis falunk és a Keresztanyu továbbra is verhetetlen, és remek eredményeket hozott a húsvéti filmkínálat is olyannyira, hogy a Nyúl Péter az idei év filmes toplistájának az élére került.

Tovább olvasom
Tarolt a Döglött akták idei évének legnézettebb része

A Sorozat+ 1,2%-ot hozott a 12. héten a 18-49-es célcsoporton.

Tovább olvasom
Győztek a szuperhősök a Film+-on

A Film+ közönségaránya a 12. héten teljes napban 3,7% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje a szombaton este vetített Bosszúállók: Ultron kora című akciófilm volt 7,2%-os SHR-rel; a teljes lakosság köréből pedig átlagosan több, mint 174 ezer nézőt szegezett a képernyők elé.

Tovább olvasom
Megjöttek a sztárok! Újra itt a Film+ pop-up az RTL Most-on!

A közönségkedvencé vált időszakos csatorna ismét elérhető április 11-ig a felhasználók számára.

Tovább olvasom
Mindent vitt az RTL Klub!

Az előző héten tarolt az RTL Klub, a hét legnézettebb 5 műsora az RTL Klubon futott, az RTL Magyarország pedig átvette a vezetést a nyert esték számában (RTL Klub 48 nyert este, TV2 39 nyert este).

Tovább olvasom
2021-ben is lehet pályázni a Hégető Honorka-díjra

A Hégető Honorka Alapítvány 2021-ben is várja azokat az alkotásokat, amelyek mozgókép vagy fotó-sorozat formájában mutatnak be társadalmi problémákat, illetve az ezekre adott lehetséges megoldásokat, válaszokat, sikeres történeteket.

Tovább olvasom
Április 10-én ismét Házasodna a gazda!

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityje immáron a negyedik évaddal jelentkezik 2021-ben. Az idei első adásban bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák.

Tovább olvasom
Megdöntötte idei nézettségi rekordját a Sorozat+

A Sorozat+ 1,3%-ot hozott a 11. héten a 18-49-es célcsoporton.

Tovább olvasom
Izgalom és nevetés a kábeleken

A Film+ közönségaránya a 11. héten teljes napban 3,7% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje a hétfőn kora este vetített Ocean’s 8 – Az évszázad átverése című akciófilm volt 5,2%-os SHR-rel; a teljes lakosság köréből pedig átlagosan több, mint 151 ezer nézőt szegezett a képernyők elé.

Tovább olvasom
RTL Most+ is now available for the majority of Telekom TV subscribers too

Starting today, the premium digital service of RTL Hungary, RTL Most+ has become available for subscribers of Magyar Telekom’s Super Family HD (Szuper Családi HD) and Super Family Cinema (Szuper Családi Mozi) TV packages.

Tovább olvasom
The channels of RTL Hungary scored nicely in February too

More viewers chose RTL Klub and, on the group level, the channels of RTL Hungary in February in the 18–49 commercial target group, in prime time. Out of the 20 most viewed programmes, 18 were episodes of Keresztanyu (The Godmother) and two were Híradó, the news programme of RTL Klub. A Tanár (The Teacher) 3 and Apatigris (Tiger Dad) 2 both proved their worth as the favourites of viewers: they won their slot every time, and so RTL Klub claimed Saturday and Sunday nights in February among the 18–49 main demo group.

Tovább olvasom
Előbb, mint a TV-ben: A mi kis falunk az RTL Most+-on!

A nagysikerű sajátgyártású sorozat minden epizódját hamarabb érhetik el az RTL Most+ felhasználói, emellett pedig a rajongók a kuliszákban is betekinthetnek a Mit nézel? című műsorban.

Tovább olvasom
Az év eddigi legnézettebb műsora lett A mi kis falunk

Visszatért és az éves nézettségi toplista első helyét azonnal el is foglalta A mi kis falunk új epizódja. A hétfő este vetített Aladdin című film pedig az év eddigi legnézettebb filmje lett 18-49-ben.

Tovább olvasom
Nemzetközi televíziós akadémia tagja lett az RTL Magyarország rendező-producere

Hatalmas büszkeség az RTL Magyarország számára, hogy a Televíziós Művészetek és Tudományok Nemzetközi Akadémia (The International Academy of Television Arts & Sciences) a tagjai közé választotta Kovács Dániel Richárd rendező-producert.

Tovább olvasom