Műsorújság
RTL Most

Vállalati hírek

A Sorozat+-on továbbra is a krimi a nyerő

A Sorozat+ közönségaránya 0,8%-os lett a 13. héten a 18-49-es célcsoporton.

Tovább olvasom
Film+: Gorilla bácsival a top20-ban

A Film+ közönségaránya 4,4% volt a 18-49-es célcsoporton a 13. héten. A vasárnap esti Gorilla bácsi című akció-vígjáték nem csak a csatorna legnézettebb filmje lett, hanem felkerült az előző hét 20 legnézettebb műsora közé is a nem ismétlődő toplistába.

Tovább olvasom
Ismét megelőzve a TV-s premiert: érkezik az Apatigris az RTL Most+-ra!

A komoly témával foglalkozó Mellékhatás után, a digitális platformon egy könnyed szórakoztató sorozatot is előbb láthatnak a felhasználók.

Tovább olvasom
Milliós nézettségekkel tarolt az RTL Klub

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 16,6%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton.

Tovább olvasom
Április 12-én indul az RTL Klub vadonatúj sorozata az Apatigris

Az Apatigris, az első olyan heti vígjáték-sorozatunk, mely száz százalékban saját fejlesztésű, a történet egy édesapa mozgalmas életébe enged bepillantást, a közönségkedvenc Scherer Péterrel a főszerepben.

 

Tovább olvasom
A Sorozat+ legkedveltebb nyomozója ismét Columbo lett

A Sorozat+ közönségaránya 0,9% lett a 12. héten a 18-49-es célcsoporton.

Tovább olvasom
Hétvégi kalandok a Film+-on

A Film+ közönségaránya 4,1% volt a 18-49-es célcsoporton a 12. héten. A csatorna top3 műsora a hétvégén esténként leadott kalandfilm volt.

Tovább olvasom
Újabb extra tartalmak az RTL Magyarország digitális platformjain

Kiemelt tartalomként, egy új sorozat érkezik az RTL Most+-ra, míg az RTL Most-on számos extra tartalom válik elérhetővé.

Tovább olvasom
Éves csúcsán A mi kis falunk és az RTL Klub

Az RTL Klub az elmúlt héten minden estén győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 16,8%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton, ezzel az idei év eddig legmagasabb heti átlagos közönségarányát tudta felmutatni.

Tovább olvasom
#együttsikerül

Azok előtt tiszteleg az RTL Magyarország, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Tovább olvasom
Együtt erősebbek leszünk!
Tovább olvasom
Még mindig tarolnak a showműsorok az RTL Gold-on

Az RTL Gold 0,8%-os közönségarányt hozott a kereskedelmileg kiemelt célcsoport.

Tovább olvasom
Valerian: ezer bolygó, kétszázezer néző

A Film+ közönségaránya 4,5% volt a 18-49-es célcsoporton a 11. héten. A vasárnap este vetített Valerian és az ezer bolygó városa című sci-fi nem csak az előző hét, hanem az idei év eddigi legnézettebb filmje is lett a csatornán, mind a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton (SHR: 8,4%), mind a teljes lakosság körében – a teljes lakosságból több, mint 218 ezer nézőt szegezett a képernyők elé. Ráadásul az említett film felkerült az előző hét 20 legnézettebb műsora közé is a nem ismétlődő toplistába.

Tovább olvasom
Betárazott tavaszra az RTL Most

Március 20-tól családi animációkkal készül a platform, illetve március 24-én útjára indul a Film+ pop up csatorna is közel 100 filmmel a kínálatában.

Tovább olvasom
A szórakozás továbbra is garantált

Az RTL Klub az elmúlt héten átlagosan 16,3%-os közönségarányt ért el főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét magamögé utasította.

Tovább olvasom
Változások az RTL Magyarország műsorai kapcsán

Az RTL Magyarország ezúton is köszöni a munkavállalóinak, a gyártó cégeknek és azon dolgozóinak azt az áldozatos munkát, amit a műsor- és hírszolgáltatás és a szórakoztatás folyamatos biztosításáért már eddig is végeztek.

Tovább olvasom
Mindent kibeszéltek az RTL Gold-on

A 10. héten a kibeszélő műsorok tartoltak az RTL Gold-on, a kereskedelmileg fontos célcsoport körében 0,7%-os közönségarányt hozott a csatorna.

Tovább olvasom
Toplistás műsorok

A Film+ és a Cool is hozzátett az elmúlt hét legnépszerűbb műsorainak listájához, mindkét csatorna egy-egy műsora bekerült a nem ismétlődő Top 20as listába.

Tovább olvasom
Az Alvilág lett a legjobb sorozat ezért 30 napig újra elérhető az RTL MOST on minden epizód!

Az RTL Magyarország 2019 februárjában bemutatott Alvilág című szériája nyerte a Magyar Filmdíj 2020 legjobb sorozat kategóriáját. Ennek köszönhetően, a sorozat 8 epizódja, melyek március 6. és március 9. között már közel 12 ezer videó megtekintést generáltak, valamint a műsorhoz kapcsolódó Kibeszélő adások is 30 napig újra elérhetőek az RTL Most-on.

Tovább olvasom
Ismét az RTL Klub volt a főszereplő

A múlt héten az RTL Klub átlagos közönségaránya 15,5% volt főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét maga mögé utasította.

Tovább olvasom
Magyarországon továbbra is az Álarcos énekes visz mindent!

27%-os közönségaránnyal (18-49) tartolt a műsor ötödik epizódja! Az Álarcos énekes népszerűsége töretlenül ível felfelé, a most vasárnapi adás az év második legnézettebb műsora lett, az elmúlt héten újra nyerte saját sávját és hozta az egész estét is!

Tovább olvasom
Elif elbűvölte az RTL Gold nézőit

Az RTL Gold az előző héten 0,7%-os közönségaránnyal végzett a kereskedelmileg kiemelt célcsoport esetében.

Tovább olvasom
Cool eredmények a Cool-on

A Cool 3,8%-os közönségaránnyal búcsúzott az év legrövidebb hónapjától, márciusban pedig öt új sorozatot is műsorra tűz a csatorna.

Tovább olvasom
Élő adások az RTLMost+-on

Az RTL MOST+ nézői élvezhetik az RTL Magyarország csatornáin éppen adásban lévő műsorokat az RTLMost+ felületén keresztül. A szolgáltatás indulása óta a felhasználók 19 százaléka nézett legalább egyszer élő adást a digitális platformon.

Tovább olvasom
A legbefolyásosabb magyar nők

Hatodik alkalommal készítette el “A legbefolyásosabb magyar nők” listáját a magyar Forbes az alábbi kategóriákban: Üzlet, Média, Közélet, Kultúra.

Tovább olvasom
Tarolt a toplistán az RTL Klub

Az RTL Klub az elmúlt héten hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 15,1%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. A 10 legnézettebb műsorból 9 a csatorna műsorai közül került ki a 18-49 évesek körében.

Tovább olvasom
Negyedszerre is az Álarcos énekes lett a legnézettebb műsor!

Az RTL Klub vasárnapi szuperprodukciója továbbra is a legnézettebb műsor. Nem csak saját sávjában tarolt az Álarcos énekes, de hozta az egész estét is!

Tovább olvasom
Stabil eredmények a kábelcsatornákon

Nemcsak a népszerű sorozatcsatorna, de az RTL Gold és az RTL+ is tartotta közönségarányát az elmúlt héten.

Tovább olvasom
A pofonosztó páros volt a legnépszerűbb tartalom a Film+-on

A kedden kora este vetített És megint dühbe jövünk című örök klasszikus olasz vígjáték nem csak a csatorna legnézettebb filmje volt, hanem felkerült az előző hét 20 legnézettebb műsora közé is a nem ismétlődő toplistában.

Tovább olvasom
RTL Most+ mindenkinek

Az RTL Most+ VOD szolgáltatását egyre többen érik el Magyarországon, folyamatosan bűvül a prémium szolgáltatás felhasználóinak köre.

Tovább olvasom
Nyertes hét, elvehetetlen szombat esték

Az előző héten az RTL Klub átlagos közönségaránya 14,6% volt főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét maga mögé utasította.

Tovább olvasom
Az Álarcos énekes vitte az estét és az elmúlt hét legnézettebb műsora lett!

Az RTL Klub szuperprodukciója továbbra is a nézők által leginkább kedvelt vasárnapi szórakoztató műsor, amivel a csatorna meg is nyerte az estét.

Tovább olvasom
A Sorozat+ és a zenecsatorna is szépen muzsikált

A Sorozat+ 1,1%-os közönségarányt hozott a 7. héten a 18-49-es célcsoporton, és ezzel ez az idei év legjobb heti eredményével zárt, hasonlóan a Muzsika TV-hez, ami szintén saját csúcsot döntött előző héten.

Tovább olvasom
Bruce Willis becserkészte a nézőket a Film+-on

A Film+ csatorna főműsoridőt tekintve hatszor győzedelmeskedett legfőbb versenytársával szemben előző héten, Az utolsó cserkész volt a legnépszerűbb program a csatornán.

Tovább olvasom
Online számok az álarc mögött

Az Álarcos énekes nem csak a televízióban a tavasz egyik sikertörténete, hanem az online térben is figyelemreméltó eredményeket produkál. A showműsor első adását, a sugárzást követő 7 napon belül 141 ezerszer indították el az RTL Most platformon. 

Tovább olvasom
A Híradó és az örökösök sem tudnak veszíteni

Az RTL Klub hírműsora és a Drága örökösök is minden este nyerték sávjukat az előző héten. A hét legnézettebb műsora cím pedig szintén a csatornához köthető, hiszen a legújabb szuperprodukció, az Álarcos énekes állt a dobogó legtetejére a 18-49 évesek preferenciája alapján.

Tovább olvasom
A nézők döntöttek! Az Álarcos énekes magabiztosan nyerte a sávját

A hazai tévénézők túlnyomó többsége továbbra is úgy döntött, hogy az Álarcos énekest választja vasárnap esti szórakozásként. A népszerű showműsor magabiztosan nyerte a sávját.

Tovább olvasom
A talk show-k vitték a prímet az RTL Gold csatornán

Az RTL Gold 1,0%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton az előző héten, és ezzel csúcsot döntött a csatorna, ugyanis 2019 ősze óta ez a legerősebb eredménye az RTL Gold-nak.

Tovább olvasom
Csúcsot döntött a Cool és ott van a TOP20-ban is!

A Film+ közönségaránya 4,6% volt a 18-49-es célcsoporton a 6. héten.

Tovább olvasom
Az internet népe is követte az Álarcos énekesek nyomait

A vasárnapi teljes adást több mint 90 ezerszer nézték meg eddig, a műsorhoz kapcsolódó rövid videókat pedig 184 ezerszer indították el.

Tovább olvasom
Az elmúlt hét TOP 10 műsora az RTL Klubon futott

A múlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 15,8%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. A Top 10-es lista mindegyik helyét a csatorna műsorai foglalják el a 18-49 évesek körében.

Tovább olvasom
Az év eddigi legnézettebb műsora az Álarcos énekes!

Összeállt az RTL Klub hétvégi szupercsapata! Szombaton A mi kis falunkat, vasárnap az Álarcos énekest választotta a hazai tévénézők döntő többsége.

Tovább olvasom
A nyomozók nyerték a hetet a Sorozat+-on

A Sorozat+ 0,9%-os közönségarányt hozott az 5. héten a 18-49-es célcsoporton.

Tovább olvasom
Amerika Kapitány az élen

A Film+ közönségaránya 4,0% volt a 18-49-es célcsoporton az 5. héten.

Tovább olvasom
Álarcos énekesek az RTL Most!-on

Hétről hétre tovább folytatódik majd a találgatás az RTL Moston, az Álarcos énekes háttérműsorában, ahol Szabó Zsófi és Lali igyekszik megfejteni a nézők segítségével, hogy kik is rejtőzhetnek a maszkok mögött.

Tovább olvasom
A mi kis falunk sikerével robbant be a február

A múlt héten az RTL Klub átlagos közönségaránya 14,9% volt főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét maga mögé utasította.

Tovább olvasom
Február 9-én indul az RTL Klub legújabb, nagyszabású showműsora: az Álarcos énekes!

Magyarországon először az RTL Klub műsorán! Február 9-én indul a világ számos országában óriási sikerrel futó szórakoztató showműsor, az Álarcos énekes. Az egyik legtitokzatosabb énekes showműsorban egyetlen cél lebeg mindenki előtt, hogy kitalálja, ki van az álarc mögött. Kezdődjön az országos találgatás!

Tovább olvasom
Szépen muzsikáltak a kibeszélő showk az RTL Goldon

A Sorozat+ 0,9%-os közönségarányt hozott a 4. héten a 18-49-es célcsoporton.

Tovább olvasom
Háborús dráma és vígjáték a kábeleken

A Film+ közönségaránya 4,1% volt a 18-49-es célcsoporton a 4. héten.

Tovább olvasom
Bátrak földje a kulisszák mögött

A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra. A Bátrak földje kulisszatitkaiba az rtl.hu oldalon nyerhetnek betekintést a sorozat rajongói.

Tovább olvasom