RTL Karrier

2022. május 1. 12:00

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz!
 

Az RTL Magyarország 1997 óta a magyar médiapiac meghatározó szereplője; portfóliójába 8 lineáris csatorna (RTL, RTL II, RTL Három, Cool, Film+, Sorozat+, RTL Gold, Muzsika Tv), videós hírportál (RTL.Hu), és visszanézhető, nem-lineáris szolgáltatások tartoznak (RTL+). Folyamatosan bővülő, új utakat és működési modelleket kereső vállalatként fontosnak tartjuk, hogy kollégáink nyitottak legyenek az innovációra és rugalmasan kezeljék a médiakörnyezet változásaival együtt járó kihívásokat.  


Aktuális nyitott pozícióink:

Product coordinator

Business Process Development Manager

AP könyvelő

Promó koordinátor

Számlázást támogató munkatárs

Project manager

Beszerzési munkatárs

Data Analyst

Videószerkesztő-újságíró

Senior Kontroller

Azure Cloud Specialist

Az RTL Magyarország a luxemburgi székhelyű RTL Group tagja. Lineáris tv csatornákkal, rádióállomásokkal, videós streaming szolgáltatásokkal, valamint tartalom előállítással és digitális tartalmi szolgáltatásokkal van jelen Európában . Az RTL Group a nemzetközi Bertelsmann médiavállalat egyik üzletágát képezi.

   
További karrier lehetőségek: https://jobsearch.createyourowncareer.com/RTL_Group/go/RTL-Group-Job-Opportunities/3537501

Az RTL Magyarország jelentkezéssel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatója (2018.05.25-től): /karrier/rtl-adatvedelmi-tajekoztato

 

KARRIER RTL PRODUKCIÓKNÁL - KATTINTS IDE