Médiaajánlat

2021. december 15. 8:00

Az rtl.hu 2021. decemberétől megújult formában és tartalommal áll a netezők rendelkezésére: videós hírportálként összeköti a hiteles tájékoztatást és a szórakozást, kihasználva komoly előnyét, a stabil televíziós hátteret.

A site elsődleges célja, hogy tévécsatornái mellett minél több felületen és minél szélesebb körben juttassa el tartalmait az érdeklődőkhöz, akik az rtl.hu hírportálon naprakész videós anyagokkal és írott hírekkel találkozhatnak, melyekre az RTL hírműsorainak pártatlan hangvétele a jellemző.  

Másodlagos célja a csatorna műsoraihoz közvetlenül és közvetetten kapcsolódó tartalmak szolgáltatása (újranézés, kapcsolódó információk, műsorok promótálása, háttérinformációk, exkluzív kép-, szöveg-, videóanyag) amelyek kiegészítik az elsődleges prioritású célt.

A Digitális portfoliónkon fellelhető felhasználói célcsoportunk 18-49 év közöttiek széles körében elterjedt, ahogy ez igaz a tradicionális televíziót fogyasztó nézőinkre is.

Az rtl.hu oldalra látogatók a televíziós tartalmainkon túl aktuális hírekkel és további izgalmas tartalmakkal találkozhatnak, ezért az RTL műsorai iránt érdeklődőkön túl további felhasználókat tudunk megszólítani.

Amennyiben kíváncsi az aktuális Digitális portfoliónkban fellelhető forgalomra, kérem látogasson el a publikusan elérhető GemiusAudience weboldalára ahol további információkat kaphat oldalainkkal kapcsolatosan.

Tartalmi alappillérek:

• hírek, információk itthonról és a nagyvilágból
• sporthírek és összefoglaló
• televíziós műsorok, filmek, sorozatok háttéranyagai és érdekességek

Online megjelenési lehetőségekekkel kapcsolatban kérem keresse az alábbi elérhetőségeken kollégáinkat: 

https://www.r-time.hu/about

Letölthetö dokumentumok:

https://r-time.hu/publications/index/digital


Televíziós hirdetési lehetőségekkel kapcsolatban a www.r-time.hu site-on tájékozódhat. 

Új hirdetőink számára, az alábbi linken kínálunk hasznos információkat.

https://www.r-time.hu/useful_info

Amennyiben további kérdése merülne fel, vagy testreszabott ajánlatra lenne szüksége, kollégáink segíteni fognak Önnek.

Kollégáink elérhetőségei:

https://www.r-time.hu/about