BULVÁR

Zámbó Jimmy legendás szeretője csak a Fókusznak nyilatkozott, Solyom Bernit megviselik a kíméletlen kommentek, VV Rico pucéran zokog a fürdőszobában

Zámbó Jimmy legendás szeretője csak a Fókusznak nyilatkozott, Solyom Bernit megviselik a kíméletlen kommentek, VV Rico pucéran zokog a fürdőszobában

6:06
FókuszMegmutatta Jimmy soha nem látott szerelmes üzeneteit egykori nagy szerelme, Háfra Mari
2022. december 2. 19:19

Megmutatta Jimmy soha nem látott szerelmes üzeneteit egykori nagy szerelme, Háfra Mari

Háfra Mari hosszú évek óta kerüli a nyilvánosságot, a Fókusszal azonban most kivételt tett, és utoljára beszélt szenvedélyes kapcsolatáról Zámbó Jimmyvel. Az egykori ünnepelt táncos és modell azt mesélte, mindent elsöprő szerelem volt az övék. El is jegyezték egymást, de aztán egy heves vita közben az akkor még alig ismert énekes kidobta a gyűrűiket a teraszról, ezeket azóta sem találta meg senki. 
6:34
Reggeli„Én fizetem a nyaralást, ez van” – ebben fogadott Nádai Anikóval a Konyhafőnökből távozó Hajmásy Peti
2022. december 2. 11:57

„Én fizetem a nyaralást, ez van” – ebben fogadott Nádai Anikóval a Konyhafőnökből távozó Hajmásy Peti

A Konyhafőnök VIP legújabb kiesője Hajmásy Peti volt. Azt mesélte, elérte a célját, mert alap szinten megtanult főzni, és már nem undorodik annyira a hústól. A halbelezéstől a pulykakopasztásig a verseny minden mozzanatát extrémnek tartott. Párjával, Nádai Anikóval abban fogadtak, hogy az fogja fizetni a nyaralást, aki rosszabb helyezést fog elérni, hiszen a Való Világ műsorvezetője is rész vett korábban a műsorban. 
6:16
ReggeliStraub Dezsőnek 70 évesen kellene megtanulnia udvarolni
2022. december 2. 11:43

Straub Dezsőnek 70 évesen kellene megtanulnia udvarolni

Hat év után véget ért Straub Dezső párkapcsolata, így a népszerű színművésznek most 70 évesen kell megtanulnia udvarolni. A Reggeliben elmesélte, hogy kiesett az életéből a hódítás, a nőért való harc, most ott áll tétován, hogy mit is csináljon. De közben arra is rájött, hogy korábban egy párkapcsolat végén mindig pánikolt és belemenekült egy következő kapcsolatba, de ezt most nem szeretné. „Nem is olyan rossz a szingliség” – ismerte el.
7:57
ReggeliJázmin Viktória jelentkezik a jövő évi X-Faktorba? Kedvenc mentorát is megnevezte
2022. december 2. 10:40

Jázmin Viktória jelentkezik a jövő évi X-Faktorba? Kedvenc mentorát is megnevezte

Jázmin Viktóra most a zene világában szeretne elhelyezkedni énekesnőként. Videókat tölt fel magára a TikTokra, és egyelőre pozitív visszajelzéseket kap mindenkitől. A Reggeliben is mutattunk egy részletet az egyik dalból, amit feldolgozott. Még az is lehet, hogy az X-Faktorban is kipróbálná magát jövőre, és meg is nevezte, melyik mentorhoz kerülne a legszívesebben. 
5:44
Fókusz„Nehéz bemutatni engem a szülőknek” – felnőttfilmesek avatnak be titkos világukba
2022. december 1. 20:13

„Nehéz bemutatni engem a szülőknek” – felnőttfilmesek avatnak be titkos világukba

Hogyan lettek a felnőttfilmek az internet legkeresettebb tartalmai? Mikor készítették az első ilyen videót? Mennyit néz ma egy átlagos magyar, és milyen károkat okozhat ez a mentális egészségükben, párkapcsolatainkban, nemi életünkben? Ezekre a kérdésekre keressük a választ pszichológusok, médiakutató, hírességek és civilek segítségével, továbbá olyanok is vállalták az interjút, akik ebben a titkos, zárt világban dolgoznak. Az RTL+ legújabb magazinműsora, az Amit tudni akarsz, megmutat mindent a felnőtt filmek világáról.
5:28
FókuszGergő saját birtokán, Szlovákiában látta vendégül a dzsungelben szerzett barátait, ahol Nini egy eltévedt puszit kapott a nagymamától
2022. december 1. 20:00

Gergő saját birtokán, Szlovákiában látta vendégül a dzsungelben szerzett barátait, ahol Nini egy eltévedt puszit kapott a nagymamától

Kolbászt töltenek, lovagolnak vagy éppen quadra pattannak – a Celeb vagyok, ments ki innen! kemény magja a műsor után is minden adandó lehetőséget kihasznál, hogy együtt töltsék szabadidejüket. Fecónál már szinte mindenki megfordult, Gergő pedig szlovákiai birtokán látta vendégül társait. A sztárok sok mindenre ráébredtek a dzsungelben, Vanda például azóta több időt tölt a családjával, és Curtis is jobban odafigyel arra, hogy többet legyen a párjával és a fiával.  
4:58
FókuszMegtörten nyilatkozott a Fókusz kameráinak édesanyjuk haláláról Zámbó Tihamér és Zámbó Árpy
2022. december 1. 19:59

Megtörten nyilatkozott a Fókusz kameráinak édesanyjuk haláláról Zámbó Tihamér és Zámbó Árpy

Összetört a Zámbó család. Anna néni halála hatalmas űrt hagyott mindannyiukban. A 96 esztendős édesanya, nagymama és dédnagymama elvesztésére nem voltak felkészülve. Tihamér és Árpi azt mondja, noha látták rajta, hogy gyengélkedik, de semmi sem utalt arra, hogy ekkora a baj. Abban bíztak, hogy édesanyjuk erős asszony, legyőzi majd a betegséget, hiszen annyi mindennel megbirkózott már élete során. Ám néhány órával kórházba kerülése után meghalt. Anna néninek nyilvános temetése lesz.
5:33
Reggeli„Mindig eldobok valamit!” – Járai Máté bevallotta A Konyhafőnök 2018-as győztesének, mi vált a védjegyévé a műsorban
2022. december 1. 10:39

„Mindig eldobok valamit!” – Járai Máté bevallotta A Konyhafőnök 2018-as győztesének, mi vált a védjegyévé a műsorban

Király Peti, az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője és A Konyhafőnök VIP 2018-as győztese volt a Reggeli vendége. A Reggeli műsorvezetője az idei gasztrorealityben verseng A Konyhafőnök címért, ezért minden konyhai titkot próbált kiszedni az egykori győztesből. A beszélgetésből az is kiderült, hogy Peti viszonylag fiatalon, 23 évesen vált apává. Nagylánya nemsokára betölti a tizennyolcat, kisebbik gyermekénél pedig szinte mindent újra kellett tanulnia, a kisfiú még csak kétéves.
6:55
FókuszMegyeri Csillát férgesfogúnak csúfolták gyerekkorában
2022. november 29. 20:11

Megyeri Csillát férgesfogúnak csúfolták gyerekkorában

A legtöbben megtapasztalták legalább egyszer életük során, milyen az, amikor gúnynévvel illetik, kiközösítik kortársaik. A hírességek sem úszták meg gyerekkorukban a csúfolódást. Kovács Dórit rendszeresen megverték óvodástársai, Megyeri Csillát pedig a fogai miatt csúfolták. Frohner Fecó viszont azok közé a gyerekek közé tartozott, akik inkább adták, mint kapták a verbális pofonokat.