BULVÁR

BelföldA rezsi csak nő, de lesz nemzeti konzultáció, és míg a Viszkis „rács mögé került”, addig Tóth Vera testvéri szeretete határtalan – a hét videói
2022. szeptember 24. 14:51

A rezsi csak nő, de lesz nemzeti konzultáció, és míg a Viszkis „rács mögé került”, addig Tóth Vera testvéri szeretete határtalan – a hét videói

Újra „rács mögött” a Viszkis, de ez mind semmi, megint nemzeti konzultáció indul, ezúttal az uniós energetikai szankciókról. Kocsis Máté szerint ezek miatt szálltak el az energiaárak, ami miatt már neki is spórolnia kell. Kénytelen volt elajándékozni néhány aranyhalát. A Reggeli a héten a beszólogatásokról is szólt, és Tóth Vera is elmondta a véleményét testvéréről. Videós összefoglaló a hét eseményeiről.
5:07
FókuszEgyetlenegy szavazatot sem kaptak a Nyerő Páros első szimpátiaszavazásán
2022. szeptember 23. 20:00

Egyetlenegy szavazatot sem kaptak a Nyerő Páros első szimpátiaszavazásán

Madár Veronikáék azért kerültek veszélyzónába, mert ők voltak a csütörtöki játékon a leglassabbak. Patrikék az első játékban voltak a legrosszabbak, ők azzal automatikusan a kiesés szélére kerültek, Begiék pedig a legkevesebb pénzt gyűjtötték, ami a már megszokott módon szintén veszélyzónát jelent. Közülük kellett eldöntenie a maradék négy párnak, hogy kivel szeretnék folytatni a játékot. A villában töltött négy nap után már arról is van elképzelésük, hogy a végén ki emelheti magasba a Nyerő Páros trófeáját.
8:21
Reggeli„Megtanítottam a darabban pillangókést használni” – így indult Szabó Győző és Oroszlán Szonja barátsága
2022. szeptember 23. 10:53

„Megtanítottam a darabban pillangókést használni” – így indult Szabó Győző és Oroszlán Szonja barátsága

Egyszer Szabó Győző fogalmazott úgy: senki nem hitte, hogy létezik férfi és nő között igaz barátság, de ők Szonjával bebizonyították, hogy igen. Annyiszor játszottak párt, hogy sokan azt hiszik, hogy az életben is azok, és most újra együtt forgattak. A híres színésznő lóterapeuta munkájáról is mesélt a Reggeliben.
8:32
Reggeli„A határvadászokkal vigyázzatok!” – tanácsolta Lakatos Márk az Éjjel-Nappal Budapest színészének
2022. szeptember 22. 9:38

„A határvadászokkal vigyázzatok!” – tanácsolta Lakatos Márk az Éjjel-Nappal Budapest színészének

Filipánics Bálint már sok helyzetben bizonyította, hogy bizony képes bármilyen helyzetet túlélni, részt vett már a Survivor és a Való Világ műsorokban is. Mostani terve még őt is kizökkenti kicsit a komfortzónájából, a Reggeliben elárulta, hogy párjábal körbe fogják motorozni Magyarországot a határ mentén. Október 10-én indulnak Szegedről, és a tervek szerint vlog is készül majd a hatnapos kalandról. Lakatos Márk viccesen azt tanácsolta nekik, hogy a határvadászokkal vigyázzanak, de Bálint megnyugtatta, hogy nem fognak a határ túloldalára menni.
5:34
FókuszElárulta a pszichológus, mit gondol arról, hogy Berki Mazsira máris rátalálhatott a szerelem
2022. szeptember 21. 19:51

Elárulta a pszichológus, mit gondol arról, hogy Berki Mazsira máris rátalálhatott a szerelem

Dagad a botrány Berki Mazsi körül, miután több helyen is megjelent, hogy az özvegyet egy másik férfi oldalán látták. Máris rátalálhatott a szerelem, és többen furcsállják, hogy továbblépett, miközben alig öt hónapja veszítette el a férjét. A Fókusznak nyilatkozó pszichológus szerint a gyászidőszak egyénenként változó, és attól, hogy valaki hamar belemegy egy új párkapcsolatba, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy tényleg továbblépett.