BULVÁR

8:32
Reggeli„A határvadászokkal vigyázzatok!” – tanácsolta Lakatos Márk az Éjjel-Nappal Budapest színészének
2022. szeptember 22. 9:38

„A határvadászokkal vigyázzatok!” – tanácsolta Lakatos Márk az Éjjel-Nappal Budapest színészének

Filipánics Bálint már sok helyzetben bizonyította, hogy bizony képes bármilyen helyzetet túlélni, részt vett már a Survivor és a Való Világ műsorokban is. Mostani terve még őt is kizökkenti kicsit a komfortzónájából, a Reggeliben elárulta, hogy párjábal körbe fogják motorozni Magyarországot a határ mentén. Október 10-én indulnak Szegedről, és a tervek szerint vlog is készül majd a hatnapos kalandról. Lakatos Márk viccesen azt tanácsolta nekik, hogy a határvadászokkal vigyázzanak, de Bálint megnyugtatta, hogy nem fognak a határ túloldalára menni.
5:34
FókuszElárulta a pszichológus, mit gondol arról, hogy Berki Mazsira máris rátalálhatott a szerelem
2022. szeptember 21. 19:51

Elárulta a pszichológus, mit gondol arról, hogy Berki Mazsira máris rátalálhatott a szerelem

Dagad a botrány Berki Mazsi körül, miután több helyen is megjelent, hogy az özvegyet egy másik férfi oldalán látták. Máris rátalálhatott a szerelem, és többen furcsállják, hogy továbblépett, miközben alig öt hónapja veszítette el a férjét. A Fókusznak nyilatkozó pszichológus szerint a gyászidőszak egyénenként változó, és attól, hogy valaki hamar belemegy egy új párkapcsolatba, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy tényleg továbblépett.
8:06
ReggeliVad frizurája miatt lepumuklizták Nagy Ervint a Reggeli stúdiójában
2022. szeptember 21. 11:29

Vad frizurája miatt lepumuklizták Nagy Ervint a Reggeli stúdiójában

Másfél hónap múlva várható Nagy Ervin és Borbély Alexandra kétpetéjű ikreinek érkezése. Ervinnek az előző házasságából már van egy 12 éves lánya, Lola, így a színész nemsokára háromszoros lányos apuka lesz. Szintén színész felesége, Borbély Alexandra nagyon jól viseli a terhességet, Ervin szerint állandóan rötyörészik, a színész csak azt nem érti, hogy hova fog nőni még a következő másfél hónapban felesége pocakja.  
Házasodna a gazda„A jó szexszel kell a hölgyeket megfogni” – Zsolt gazda a barátnőjével nézte végig a Házasodna a gazda adásait
2022. szeptember 20. 19:28

„A jó szexszel kell a hölgyeket megfogni” – Zsolt gazda a barátnőjével nézte végig a Házasodna a gazda adásait

Kövesdy Zsolt megtalálta a boldogságot, egy filmszerepre is felkérték, és végre újra bevethette a fiatalkorában összegyűjtött csajozós praktikáit. A gazda az rtl.hu-nak adott interjújában nemcsak a párkereső reality legjobb és leghevesebb pillanataira emlékezett vissza, de azt is elárulta, milyen kapcsolat van közte és Vera gazda egyik udvarlója között, sőt arról is mesélt, hogyan érintette Bibi és Panni kiborulása.
9:20
ReggeliVárkonyi András aggódik: Mondtak már le előadást amiatt, hogy nem tudják kifűteni a művelődési házat
2022. szeptember 19. 11:34

Várkonyi András aggódik: Mondtak már le előadást amiatt, hogy nem tudják kifűteni a művelődési házat

Mindenki Vili bácsija szerint szabad a Barátok közt utáni élet. Szinkronizál, színházban játszik, tanít, de aggódik is a szakma miatt. Azt mondta, mondtak már le előadást amiatt, hogy nem tudják kifűteni a művelődési házat, így anyagilag is problémát jelenthet a következő időszak. Pedig „lehet, hogy 73 éves vagyok, de nekem a munkám lételemem”. 
6:36
ReggeliSteiner Kristófék Portugáliában mondták ki a boldogító igent
2022. szeptember 19. 10:41

Steiner Kristófék Portugáliában mondták ki a boldogító igent

Steiner Kristóféknál hatalmas a boldogság, ugyanis szerelmével Nimivel most már hivatalosan is összeházasodhattak. Portugáliában mondták ki a boldogító igent, mert a „legtöbb európai országban sajnos komplikált meleg párként összeházasodni”. Steiner Kristóf a Reggeliben azt üzente: már kicsi korban meg kellene tanítani a gyerekeknek, hogy ne bántsuk egymást, inkább fedezzük fel, hogy mennyi közös van bennünk. Azoknak az LMBTQ személyeknek pedig, akik nem látnak maguknak jövőt Magyarországon, azt mondta: ne érezzék magukat hazafiatlannak, ha külföldre kacsingatnak.