RTL.hu Kapcsolat

2021. december 13. 10:49

Kapcsolat 

Technikai support az rtl.hu kapcsán: Amennyiben az rtl.hu felületén működéssel kapcsolatos hibát észlel, kérjük, hogy a problémát az alábbi email címen jelezze: https://rtl.hu/hibabejelentes

Technikai support az RTL+ kapcsán: Amennyiben az RTL+ felületén működéssel kapcsolatos hibát észlel, kérjük, hogy a problémát az alábbi email címen jelezze: https://rtl.hu/hibabejelentes

Közönségszolgálat

Amennyiben az RTL Magyarország műsoraival, az azokban látottakkal, az rtl.hu, RTL+ felületekkel kapcsolatban lenne kérdése, észrevétele, kérjük, hogy írja meg nekünk a Kozonsegszolgalat@rtl.hu email címre.

A közönségszolgálati adatkezelési dokumentum megtekintéséhez kattintson IDE

 

Sajtókapcsolatok

Sajtómegkereséseket az info@sajtoklub.tv  email címre várunk.

 

Elérhetőség

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.

Telefon: +361 382 8283

E-mail:online@rtl.hu

 

Értékesítés

Online megjelenési lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, erre a linkre kattintva keresse kollégáinkat!

 

Visszaélésbejelentő rendszer

Az RTL Magyarország elkötelezett a tisztességes és etikus üzleti magatartás követése iránt minden partnerével történő együttműködés során és minden vele kapcsolatban álló fél irányában. (lásd: RTL Group Magatartási Kódex).

Ezen a felületen minden, a 2023. évi XXV. törvény (Panasztörvény) szerint jogosult (akár anonim módon) bejelenthet bármilyen jogellenes vagy jogellenesnek feltételezett cselekményre vagy mulasztásra, illetve egyéb visszaélésre vonatkozó információt. Minden bejelentést a hatályos jogszabályi előírások mentén, bizalmasan kezelünk. A bejelentés jogszerű megtétele esetén a jóhiszemű bejelentővel szemben hátrányos intézkedés nem megengedett.

https://rtl.hu/speakup