BULVÁR

Kis Grófo ezentúl Istent dicsőítő dalokat is fog készíteni

Kis Grófo ezentúl Istent dicsőítő dalokat is fog készíteni

7:33
Reggeli„Mondtam a gyerekeknek, hogy 40 leszek, és nem értik, mert annyira sok”
2022. szeptember 27. 11:29

„Mondtam a gyerekeknek, hogy 40 leszek, és nem értik, mert annyira sok”

Felméri Péter betöltötte a 40-et, és ez számára nagy dolog, megérintette, mint mondta, „nem volt kedve hozzá”. Az informatikusnak tanult humorista egyébként nagyon szereti a számokat, a Reggeliben levezette, hogy a két gyereke nem értette, hogy 40 éves lett az apjuk, mert az annyira sok, hogy hármuk keze nem elég arra, hogy 40-ig elszámoljanak. 3 és 5 éves gyerekei összesen 8 évesek, ő meg ötször annyi, mint ők, boncolgatta.
8:32
Reggeli„Antidepresszánst szedek egy ideje” – őszintén beszélt a mélypontokról Pribelszki Norbi, aki új klippel érkezett a Reggelibe
2022. szeptember 27. 9:06

„Antidepresszánst szedek egy ideje” – őszintén beszélt a mélypontokról Pribelszki Norbi, aki új klippel érkezett a Reggelibe

Ne féljünk attól, ha mélypontra kerülünk és azt érezzük, hogy nem tudunk a barátokhoz, családtagokhoz fordulni – Feng Ya Ou Ferenc szerint errre hívja fel a figyelmet az új közös daluk, amelynek videoklipjét a Reggeliben láthattuk először. Pribelszki Norbi ennek kapcsán árulta el, hogy neki is voltak mélypontjai, egy ideje antidepresszánst szed, öt-hat éve depresszióval küzd. De a legnehezebb pillanatokban barátjára és feleségére mindig számíthatott.
9:01
FókuszOtt voltunk Rékasi Károly meglepetés születésnapi buliján, így köszöntették fel barátai a 60 éves színészt
2022. szeptember 26. 21:08

Ott voltunk Rékasi Károly meglepetés születésnapi buliján, így köszöntették fel barátai a 60 éves színészt

Feleségének nem volt egyszerű dolga, hiszen csak a sok próba mellett tudott időt fordítani a meglepetés megszervezésére, ráadásul Rékasi Károly mindig érte ment, „ott ült a nyakamon, nem nagyon tudtam ezért telefonálni”. Végül három hét alatt sikerült megszervezni, és óriási volt az öröm és a meghatottság. Egyedül a Fókusz kameráit engedték be az eseményre.
5:28
Fókusz„Ő lesz az ész, én meg az erő” – így vágott neki Béci és Norina a Nyerő Párosnak
2022. szeptember 26. 20:02

„Ő lesz az ész, én meg az erő” – így vágott neki Béci és Norina a Nyerő Párosnak

Rácz Béla és Mészáros Norina négy és fél éve vannak együtt, januárban volt az esküvőjük és született egy kislányuk is. Bécit sokan a Való Világ negyedik szériájából ismerhetik, azóta sikeres előadó lett Young G néven és kétszeres apuka, felesége, Norina pedig népszerű influenszer. Ők költöztek be a pénteki adásban a Nyerő Páros villájába Détár Enikő és Kiss Péter helyett. A Fókusz riportjában elárulták: nagy igazságérzettel rendelkeznek, és ki fognak állni másokért és magukért is. Norina szerint párja mindenben jó lesz, Béci meg a beköltözés előtt azt mondta: szerinte ő lesz az erő, párja meg az ész.
7:06
FókuszÚj életre vágyik az autista kisfiát egyedül nevelő anyuka, Beretka Ádám pedig csodálkozik, hogy barátnője elviseli – íme az X-Faktor legújabb felfedezettjei
2022. szeptember 26. 20:00

Új életre vágyik az autista kisfiát egyedül nevelő anyuka, Beretka Ádám pedig csodálkozik, hogy barátnője elviseli – íme az X-Faktor legújabb felfedezettjei

Csuka Mónika egyedül neveli autista kisfiát, alig van ideje saját magával foglalkoznia. Úgy érzi, egy burokban él gyermekével, hiányoznak a barátok, az élmények, és egy türelmes, megértő, szerető párra vágyik. A műsortól azt várja, hogy egy teljesen új élet nyíljon meg előtte. A legutóbbi válogatón bemutatkozott Beretka Ádám is, aki igazi művészléleknek tartja magát, és nem is érti, barátnője hogyan tudja elviselni.
0:54
BulvárFelismered az RTL időjósát ezen a több mint húsz évvel ezelőtti felvételen?
2022. szeptember 26. 16:46

Felismered az RTL időjósát ezen a több mint húsz évvel ezelőtti felvételen?

Pataki Zita televíziós karrierje egyidős a magyar RTL Klubbal, hiszen Zita 25 évvel ezelőtt, közvetlenül Szellő István után került a csatornához. Az RTL archívumát felkutatva egy olyan ősrégi felvételt találtunk 1999-ből, amikor még D. Tóth Kriszta volt a híradó műsorveztője, az időjárásjelentő pedig a híradó stúdiójában egy légtérben jósolta meg az aznapi időjárást.