Mestercukrász

„Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok” – interjú a Mestercukrászból kizárt versenyzővel, Jellyvel

rtl.hurtl.hu

2022. július 8. 14:02

A válogatott jégkorongozó Grkovic Jelenát viselkedése miatt Joci séf kiküldte a konyhából, majd azt a döntést hozták a zsűrivel, hogy a versenyzőt kizárják a Mestercukrászból. Jellyt éppen külföldi nyaralásán értük utol, megkérdeztük tőle, mit gondol utólag a kizárásáról, csapattársai hozzáállásáról és saját viselkedéséről.

 

Visszanézted az adást?  

 Nem volt alkalmam, mert éppen nyaralok. Nem sok pozitívumot tudok mondani, legfőképpen dühös vagyok, mert a televízióban máshogy ismertek meg az emberek, mint amilyen valójában vagyok. 

A kommenteket olvasgatva azt érzem, hogy a nézőknek teljesen más képük van rólam. Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok.
 

Miért indultál meg ennyire indulatosan Kata felé? Mivel dühített fel?  

Egész héten mindenki engem hátráltatott, utána pedig olyan emberekkel kerültem egy csapatba, akikről előre éreztem, hogy nem fog működni a közös munka. Sajnálom, hogy Katával és Szabival kellett együtt dolgoznom, mert nagyon vártam már a csoportos feladatokat. Egyikőjük sem hallgatott rám a sütés közben, végül betelt a pohár.  

Mit gondoltál Szabi és Kata munkájáról?  

Nem szeretném kommentálni. Már elmondtam mindent az adásban, amit a munkájukról gondoltam. Senkit sem szeretnék minősíteni, mint ahogy eddig sem tettem.


Milyen érzések kavarogtak benned, amikor Joci séf kijelentette, hogy el kell hagynod a konyhát?  

Igazságtalanságnak tartottam az egészet. Most sem gondolom másképpen.  

Úgy érzed, hibáztál?  

Utólag átgondolva, biztosan máshogy alakul minden, ha nyugodtabb maradok, de én a való életben sem vagyok egy birkatürelmű ember. 

Végig őszinte voltam, egyszer sem játszottam meg magam.
 

Ajánlat:
A botrányos jelentek után Katával és Szabival készítettünk interjút. 

Kizárását követően Jelly a Fókusznak adott interjújában nemcsak azt árulta el, hogy miért csalódott a csapattársaiban, hanem saját viselkedéséről is hosszabban mesélt:

#Mestercukrász#az édesszájú konyhafőnök#rtl#RTL Klub#grkovic jelena#jelly#interjú#kizárás#üzenet#komment#őszinteség#Bulvár

Címlapról ajánljuk