Mestercukrász

Rábai Roxi lett a Mestercukrász győztese

rtl.hurtl.hu

2022. július 15. 22:30

A Fördős Zével és Rácz Jenővel 5 tagúra bővült zsűri nagy vitát követően hozta meg az évad legfontosabb döntését. 

Közel egy hónap versengés után eldőlt, hogy ki Az édesszájú Konyhafőnök második évadának győztese. A Fináléban mindkét versenyző két-két korábbi játékostársát kapta meg segítőnek. Feladatuk egy-egy pompa torta és egy-egy tányérdesszert elkészítése volt.  

Rebi sütése jól indult, de a közben felmerülő hibák miatt egyre jobban aggódott amiatt, hogy nem lesz kész időben, és a dekorálással kapcsolatban is bizonytalan volt. A torta közepére készített dobozszerű csokigúla formázás közben megtört, ráadásul munka közben Rebi meg is égette magát, és a Kriszti által megformázott angyalszobor szárnyai is leestek, amiket végül külön állítottak bele a tortába.  


Roxinak nagy nehézséget okozott, hogy a munkát delegálja, mert bár Mátéban megbízott, Roli több olyan hibát is vétett, ami megingatta a bizalmát. Elrontotta a piskótatésztát, a csokigananache sem lett jó állagú, és véletlenül a torta alsó rétegét is megsértette, amikor megpróbálta betolni a hűtő mélyére. Roxi a tányérdesszert több elemét is próbálta Rolira bízni, de egyik sem sikerült rendesen: a karamellizált banán elsőre túlment, és bár újrakezdte azt, Roxi kénytelen volt arra is zsebsárkánnyal cukrot égetni az utolsó percben.


A kóstolás végeztével a két finalistának el kellett hagynia a konyhát, a Fördős Zével és Rácz Jenővel 5 tagúra bővült zsűri pedig nagy vitát követően hozta meg az évad legfontosabb döntését. A győztes Roxi lett, így nyerte el az ötmillió forintos fődíjat, valamint a Mestercukrász címet!


Roxi közvetlenül a győzelme után állt az rtl.hu kamerája elé, hogy megossza érzéseit és gondolatait az elmúlt négy héttel és a kitüntető Mestercukrász címmel kapcsolatban.


Ha pedig kíváncsi vagy rá, hogyan élte meg Rebi, hogy ő lett a második helyezett, akkor ide kattintva megnézheted a vele készített interjúnkat is!

#Mestercukrász#az édesszájú konyhafőnök#rtl#RTL Klub#finálé#győzelem#eredményhirdetés#rábai roxána#krupa rebeka#2. évad#összefoglaló

Címlapról ajánljuk