Mestercukrász

A Mestercukrász versenyzője üvöltött és majdnem nekiment csapattársának

rtl.hurtl.hu

2022. július 6. 22:36

Vállalhatatlan viselkedése miatt az egyik zöldkötényes játékos számára sütés közben ért véget az édesszájú Konyhafőnök.  

A szerdai első feladatban egy minimum 40 centis, 3D-s épületet kellett elkészítenie a csapatoknak. A zöldeknél Jelly lett a főcukrász, aki erőből irányította a többieket, ami miatt a légkör gyorsan feszültté vált. Kata és Szabi a főnök utasításai szerint nyújtották a tésztákat, félretéve minden ellenérzésüket, hogy pontot szerezhessenek, ezzel párhuzamosan Jelly viszont továbbra is csak a tervezéssel foglalkozott, így alig haladt a munkával, ami egyre jobban bosszantotta a többieket. Ráadásul a lány flegma stílusban kommunikált csapattársaival és a terepszemlére érkező séfekkel sem volt barátságos.


A feszültség egyre nőtt és egy ponton Jelly magából kikelve ordítozni kezdett Katával, aki nem hagyta magát, ettől Jelly viszont még idegesebb lett, a két lány közé végül Szabi állt be, mert attól tartott, hogy Jelly nekiugrik Katának. A tarthatatlan helyzetet Joci séf oldotta fel, aki erélyes hangnemben arra utasította Jelly-t, hogy hagyja el a konyhát. 

Nem sokkal ezután a zsűri meghozta a döntést: Jelly nem térhet vissza, viselkedése miatt kizárták a versenyből. 


Katának és Szabinak egyedül kellett befejezniük a mézeskalács tornyot. Pechjükre Jelly az elemeket rosszul tervezte meg hozzá, így aztán az összeállításnál majdnem összedőlt az egész építmény.

A pink csapatban a fiúk között is feszültség alakult ki, mert Geri ezúttal is csak a konyhai kisegítő szerepét kapta, amit nagyon nehezen viselt. A díszítés közben össze is veszett a többiekkel, mert úgy érezte, hogy állandóan csak kritizálják a munkáját.


A második feladatban a zsűri édes és sós tartokat várt a versenyzőktől, ráadásul zöldségekkel kellett dolgozniuk.

A fiúk nagyon meg voltak lőve a zöldségek miatt, mert nem voltak átütő ötleteik a kétféle tarthoz, ráadásul Gábornak a saját szétszórtsága mellett Zsombit is kordában kellett tartania, és Geri sértettségét is kezelnie kellett.

A kéttagúra csökkent zöld csapatnak a versenyből kizárt Jelly nélkül kellett boldogulnia, ráadásul egy hátráltatással, ami Szabi hangulatára annyira rányomta a bélyegét, hogy egyre jobban felhergelte magát, és emiatt egyre rosszabbul teljesített. A zöldségekkel és a díszítéssel sem tudott mit kezdeni, így Kata próbált segíteni neki.

Az elkészült alkotások nem nyerték el a zsűri tetszését, hiszen Balázs séf több tartot is a kukába dobott:

Még a macskámnak sem adtam volna oda! 

– mondta szigorúan a csapatoknak.


A pontszerzés és a csapatversenyek a végéhez értek, így a második feladat után kiderült, kiknek kell csütörtökön és pénteken is megküzdeniük a továbbjutásért.

#Mestercukrász#az édesszájú konyhafőnök#rtl#RTL Klub#üvöltés#dráma#vita#kizárás#veszekedés#jelly#pontszerzés#továbbjutás

Címlapról ajánljuk