Mestercukrász

A Mestercukrász versenyzői bosszúhadjáratot indítottak, amiből a séfek sem maradhattak ki

rtl.hurtl.hu

2022. június 22. 22:25

Ellenfelek születtek, szívatások repkedtek és persze most is akadt pár furcsa meglepetés a kóstolásokon. Az édesszájú Konyhafőnök harmadik napján a desszerteket egy kis kesernyés, harcos versenyszellemmel fűszerezték meg a jelöltek.

Elérkezett a bemutatkozások utolsó köre, a következő napokban ugyanis már megindul a kötényszerzés és a harc az Elődöntőbe jutásért.

Az új versenyzők izgatottan léptek be a stúdióba, és elszántan kezdtek neki a tortáiknak. Claudia gyorsan körbe is nézett a pultoknál, hogy kiderítse, ki milyen desszerttel készült. A körúton hamar kiderült, hogy egy Juhos Joci rajongó is megbújt a porcukor felhőben: Barbara pironkodva vallotta be, hogy imádja Jocit. Ezt persze a pultban fülelő séfek is kihallgatták:

Én még csak szokom ezt a szituációt, mert téged mindenki istenít. 

– hüledezett Joci Balázsnak, hiszen nem akarta elhinni, hogy végre valaki őt szereti jobban.


Persze, a meglepetésekből jutott elég a kóstolásra is, ahol szintén Joci döbbent le az egyik torta betétje miatt. A különös réteg annyira gumis volt, hogy majd kiugrott a piskóta rétegek közül. A zsűri nevetve figyelte, hogy mit kezd ezzel Joci:

Ez a fehér kis ficegő, mi benne? 

– kérdezte meg végül röhögve a versenyzőtől.


A rejtvény megfejtése után jöhetett is a második feladat, amiben omlós tésztából készült desszerteket kellett megalkotnia a cukrász-jelölteknek.

Hiába volt önmagában is izgalmas a feladat, a hangulatot valójában a hátráltatás fűszerezte meg: Peti ugyanis 10 percre kiállította a sütésből Gerit, aki emiatt teljesen kiborult.

Egy kanál lisztben meg tudtam volna fojtani 

– mérgelődött magában a srác.


Persze, csak később derült ki, hogy Peti a legrosszabb embert ültette a sarokba, hiszen éppen tőle kellett volna segítséget kérnie. Geri viszont nem állt kötélnek. Sőt, direkt szívatni kezdte ellenfelét és Joci séfet – akit az előnye miatt Peti megnyert segítőnek.


Kövesd a Mestercukrász legújabb részeit minden hétköznap 20:00-kor az RTL Klubon!

#Mestercukrász#az édesszájú konyhafőnök#rtl#RTL Klub#liptai claudia#juhos joci#enzsöl balázs#bosszú#hátráltatás#rajongó

Címlapról ajánljuk