KERESÉS search-close

vacsora

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vacsora"

Saját édesanyját rúgta hasba, mert nem adott neki vacsorát

A vád szerint a támadó részegen ért haza éjfélkor, majd üvöltve ételt követelt az anyjától. Ő azonban nem adott neki, ezért hasba rúgta. Az asszonynak eltört a bordája és ki kellett venni a lépét. Az eset tavaly augusztusban történt, az ügyészség most emelt vádat a férfi ellen.

Így töltötték a finalisták az utolsó estélyüket

Zsuzsu, Hunor és Greg pezsgővel és egy igazán ünnepi vacsorával ünnepeltek, és átbeszélték, kinek mik voltak a legkedvesebb emlékei.

A Barátok közt színésznői egy álmot váltottak valóra

Nagy Alex és Koller Virág megható ajándékkal lepte meg a sorozat egyik rajongóját...

Elegáns vacsorát rendeznek négy Budapesti hajléktalanszállón

Elegáns vacsora négy Budapesti hajléktalanszállón. Egy pesti étteremtulajdonos három éve minden decemberben rendhagyó vacsorákat ad otthontalanoknak. Nem csak ételt visznek a hajléktalanszállókba, de szép, karácsonyi terítékkel is kedveskednek az ott lakóknak, a vacsorát pedig önkéntesek szolgálják fel.

A Survivorben az éhség mindenen felülkerekedik?

Nóri, Vera és Jérémy kénytelenek voltak kioltani a liba életét, mert már hetek óta éheztek a szigeten. A megrázó pillanat mindhárom játékost megviselte.

Ilyen egy parádés ebéd Kevin James és Adam Sandler módra

A két filmsztár már évek óta barátok, ami az egyik közzétett Instagram-posztból is kiderül. Mutatjuk!

Sánta Laci így próbálta kiengesztelni Juliskát

Sánta Laci romantikus vacsorával lepte meg a szerelmét, így engesztelve ki őt a második játék során kialakult konfliktusuk miatt. Vajon megenyhül Juliska a sültkrumpli és a virág láttán?

Barátok közt: így kavart be a féltékeny Hanna Peti randevújába!

Sosem volt nagy titok, hogy Illés Péter és Holman Hanna között egyszerűen se vele, se nélküle kapcsolat volt. Két évvel ezelőtt, mikor Peti úgy döntött, megpróbálja elfelejteni a lányt, és randira hívta Natasát, akkor Hanna nem hagyta annyiban a dolgot, és váratlanul megjelent a Rózsában.

„Szeressétek egymást!”


szerző:
2018.06.26. 18:00
„Szeressétek egymást!”

Dani a mai napig sem tudta feldolgozni a szülei válását, és mivel lát még esélyt a kapcsolatuk tisztázására, egy romantikus vacsorára invitálta meg őket.

Lehel: ˝Égessél mást!˝


szerző:
2018.03.22. 20:30
Lehel:  ˝Égessél mást!˝

Már úgy tűnt, hogy minden összejön Lehelnek, ám a vacsora mégsem úgy sikerült, ahogy azt ő elképzelte.

A teljes adásért kattints IDE!

Belenéztünk a hírességek tányérjaiba

Kulináris utazásra vitték a Story gála vendégeit a szervezők. Japán, Norvégia, Thaiföld, és természetesen Magyarország ízeli is benne voltak az idei menüben. Így mindenki megtalálhatta, amit szeret.

Teó Tamarának: „Amit irántad érzek, az elől nem akarok menekülni…”

Teónak sikerült rábeszélnie Tamarát egy közös vacsorára, ahol bevallotta neki, hogy eltudna képzelni kettejük között egy komolyabb kapcsolatot is. Tamara azonban a kezdeti könnyelműsége ellenére, később gondolkodási időt kért, Teó pedig meglepő módon bár csalódott, elfogadta a lány kérését.

Lili stílusváltással próbálta elfelejteni Danit

Teó és Tamara együtt vacsoráztak. Lali tervei dugába dőltek. Lili stílust váltott.

Otthon is számíthat majd egymásra a TOP3?

A celebek romantikus vacsorával ünnepelték meg hármasban az utolsó éjszakájukat a dzsungelben. Gabo szerint, ő 10 évet öregedett, Rozina pedig úgy érzi, a két fiút bármikor felhívhatja, ha szüksége lenne rájuk. 

Rémület a köbön? Tenya randira hívta Andit

Mielőtt Tenya megtette volna a nagy lépést, kikérte Gabo és Kabát véleményét a dologról, azonban a többi társa, köztük Andi is rémülten reagáltak az ötletére. Vajon mi sül ki a randiból? És mi lesz a vége a nagy vallomásnak?

˝Jézusisten!˝ - Tenya meghitt vacsorát szervez Andival

Tenya félrehívta Andit, hogy meghívja egy privát vacsorára. Vajon mit fognak szólni ehhez a többiek?

Bátorságpróba: ˝Nagyon szeretem a számba a fárkászt!˝

Kabát Peti exkluzív vacsorára vitte luxus Babettet a dzsungel mélyén. Az biztos, hogy erre a randevúra örökre emlékezni fognak...

Elvinnéd a Konyhafőnök zsűritagjait egy romantikus vacsorára?

Gyertyafény, finom bor és még finomabb fogások? Vajon milyen ételnek örülnének a legjobban a zsűritagok? Nemcsak ezt, de a saját meglepetéseikről is meséltek nekünk egy kicsit.

Szunai Linda mindent megtesz szerelméért

A szépségkirálynő párja miatt kezdett el komolyabban foglalkozni a főzéssel, és mivel szerelme imádja a hasát, Linda minden este meleg vacsorával várja őt haza. Barátja azonban a legelső próbálkozások alkalmával nem mindig ugrott Linda nyakába a boldogságtól…

A nagy esküvői Konyhafőnök kihívás!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon mind a két konyhafőnök próbálta hatékonyan elindítani a munkát, mert nem volt könnyű dolguk, hiszen egy 120 főre főzni nehéz feladat. Jól kellett beosztani az idejüket, az előkészületekre mindössze három órájuk volt.

Milyen egy romantikus vacsora? - A Konyhafőnök sztárjai elárulták!

Gyertyafényes vacsora? Mindenmentes édességek? Egy ínycsiklandozó steak vagy egy egyszerű csirkepaprikás? Így néznek ki a romantikus vacsorák a versenyzők szemével!

Újra együtt a Konyhafőnök VIP zsűrije!

Október 16-án indul a gasztroreality második évada, és úgy tűnik, a zsűri máris készül a nagy napra, hiszen újra összeültek egy kicsit. Most viszont nem zsűriztek, csak átadták magukat az élvezeteknek.

Szandi elásott kincset talált a lakatlan szigeten

Szandi nyerte az utolsó zsákmányszerzést, így ő kapta meg a kincsesládához vezető térképet és a ládát nyitó kulcsot. A kincsek felkutatásához Barbi segítségét kérte a lány, aki később úgy döntött, hogy nem árulja el a többieknek, hogy mit rejt a fa láda.

Hoppá! Nagy Alexandra fehér ruhába bújt!

A Le Diner en Blanc második alkalommal hódít Budapesten, ahol számos hazai sztár bulizott hajnalig. Kíváncsi vagy, kik azok? Eláruljuk!

Hatalmasat buliztak a Survivor játékosai!

A játékban maradt kilenc játékosra óriási meglepetés várt a Túlélők Harcának első éjszakáján. A szigetlakók végre kedvükre ehettek és ihattak, lezuhanyozhattak és hatalmasat bulizhattak a tengerparton!

Benedek felavatta a szigonyt!


szerző:
2017.09.14. 20:05
Benedek felavatta a szigonyt!

Az Ibon zsákmányszerzésen elnyert búvárfelszerelését Benedek avatta fel, aki rögtön fogott egy ráját a törzsének. A sárgák azonnal meg is sütötték az állatot, majd közösen elfogyasztották az ínycsiklandó falatokat.

Kegyetlen kivégzés várt a zsákmányszerzésen nyert csirkére

Az Ibona két csirkét nyert a legutóbbi zsákmányszerzésen, akiket kezdetben házi kedvenceikként neveltek, azonban elérkezett a kivégzés napja...

Ferencnek már régen volt ilyen jó dolga!

Mivel a Buwaya törzs szerint Ferinek köszönhetik az eddigi győzelmeket, ezért meglepetéssel készültek neki és három választottjának: szappan, meleg víz és ínycsiklandó vacsora várt rájuk csodás környezetben!

Ínycsiklandó vacsorával zárta a második napot a Buwaya

A Buwaya tagjai rizst készítettek vacsorára, az ízletes falatokat pedig családias hangulatban a tengerparton ücsörögve fogyasztották el a játékosok, akik ekkora már úgy érezték, hogy egy igazi csapattá váltak.

Kifőzde: Dobrády Ákos és Vincze Liza egészséges pizzát sütöttek

Kovács Dóri és Fehér Tibi alaposan kifaggatták Dobrády Ákost, aki a mai kifőzde vendége. Az énekes rengeteget koncertezett a nyáron, most szombaton például a siófoki Plázson lép fel zenekarával egy jótékonysági koncerten. Bár Ákos szokott főzni, most hozott magával egy segítőt is, és a Kicsi Gesztenye Klub énekesével, Vincze Lizával készített pizzát.

Exkluzív fotó! Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs mégis együtt!

Az új sztárpárról szóló pletykák most úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak, ugyanis a szupermodell és a focista ismét együtt mutatkozott, ráadásul igazán meghitt körülmények között! Kíváncsi vagy? Mutatjuk!

Kristóf Alexának:

Alexa egy dunaparti étterembe foglal kettőjüknek asztalt estére, hogy meghálálja Kristóf munkáját. De Kristófnak bűzlik az egész és egyértelművé teszi Alexa számára, hogy ami közöttük van az nem kapcsolat, és nem is lesz az soha.

Esztergályos Cecília és Csonka András színes vacsit készítettek

Esztergályos Cecília és Csonka András most először főztek együtt, ráadásul nem is akármit. Cili és András egy csirkés ételt készítettek piláffal, aminek nem sok köze volt Steve receptjéhez, mégis isteni finom lett.

Robi Kingának:

Robi bevallotta Kingának, hogy hogyan érez iránta. Vajon a lány hogy fogadta férje közeledését?

Berényi Bandika: „Valami rosszat mondtam?”

Bandika betoppanása mindenkit meglepett, ugyanis egyáltalán nem számítottak a fiú érkezésére. Persze nem mindenki örült ennek teljes szívvel, például Miklósban igen fájó emlékeket ébresztett.

Összetartás Barátok közt! – KÉPEK!

A sorozat szereplői időről-időre együtt töltenek némi időt a stúdió falain kívül is. Legutóbb például egy olyan programot szerveztek a számukra, amit valószínűleg mindenki igencsak élvezett.

Érzékeny téma merült fel a közös vacsi közben

Mindannyian a nagy ebédlőasztalhoz ültek (ami amúgy nem jellemző, a család sosem eszik ott), és Gergő a főző tudományról kérdezgette a csapatot, amikor előkerült a halászlé és az elvesztett nagypapa megható története.

Simon félreérti Patri közeledését

Patri elhívja Simont egy kettesben töltött kocsmázásra. Az este szuperül alakul, Simon teljesen feloldódik Patri társaságában, de egy félreértés miatt Simon azt hiszi, a nő meg akarja csókolni.

Következő rész (2016. december 15.)

Hogyan sikerül a közös vacsora Stella nagynénjével? Hogyan alakul Attila és Szilvia randevúja? Vajon mit szól Bözsi a meglepetéshez? Vajon hogyan alakul Liza szerelmi élete?

Peti romantikus vacsorával készült elfoglalt kedvesének

A Nyerő Párosban már bebizonyosodott, Kabát Peti és Róka Adri kapcsolata irigylésre méltó. A focista és kedvese nem vitatkozott feleslegesen, nem jártak be hatalmas mélységeket és magasságokat, ahogy 6 éve tartó szerelmük egyetlen pillanatában sem. Stabil gondoskodás és egymásra figyelés jellemzi őket. Ennek jegyében történt, hogy Peti egy romantikus vacsorával készült elfoglalt kedvesének.

Dalma Dávidnak: „Nincsen szükséged arra, hogy megváltozz!”

Bálint újabb gesztussal igyekszik visszahódítani Zsófit, egy fiúkkal készített közös vacsorával, ahová Dalma és Leonóra is hivatalosak. Bár a hangulat eleinte fagyos Zsófi és Leonóra között, a vacsora végül jól sikerül, Dalma és Dávid pedig – a zsírégető övnek köszönhetően - lélekben még közelebb kerülnek egymáshoz.

Dávid megbánta, hogy nyert...

A villalakók szerint Dávid végez majd az első helyen a ValóVilágban, így egy igazán emlékezetes nyereményben lehetett része, ami nem annyira nyerte el a srác tetszését...

Somáék a fürdőbe száműzték a lakókat, hogy nyugodtan vacsizhassanak

Gina és Soma azt kérték a többiektől, hogy menjenek be a fürdőbe, és vegyenek magukhoz élelmet. Dávid és Krisztián egyből bementek hozzájuk a Sufniba, azonban a szőke srác egyértelműen kijelentette: nem fogadnak el panaszkönyvet. Miután mindenki elfoglalta a helyét a fürdőben, Gina és Soma betámadták a konyhát, és felzabálták az ebédet, Dávid pedig bosszút esküdött ellenük.

Gina zavarba hozta Micit a közös vacsorájukon

Gina vacsorát nyert, és Micit választotta ki társául, akivel megosztja a többfogásos menüt. A csajok ki is használták a magányt és mindent kibeszéltek: Evelint és a pasikat, és a végén még Mici és Krisztián kapcsolata is szóba került.

Vetkőzős lányok szórakoztatták a táborlakókat

Pont két éve történt, hogy a szerencsés kiválasztottak (Laci, Zé és Aurelio) elmehettek egy képzeletbeli dzsungel étterembe, ahol gyönyörű és kedves pincérlányok szolgálták fel a finomabbnál finomabb falatokat és italokat. A vacsora végén még a ruháiktól is megváltak.

Vacsorázz együtt Istenes Bencével!

Ha szeretnél személyesen találkozni és együtt vacsorázni a ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetőjével, most itt a lehetőség!

Dávid kajáját Fördös Zé sem méltatta volna?

A villalakó szokásos menüjét készítette el, némi csavarral... Éljen a csirke-rizs!

Így kényeztették a lányok az indiai férfiakat

A hotel vendégei kihasználták a lehetőséget, és maguk mellé rendelték a Villa lányait, hogy egy kicsit kényeztessék őket szolgáltatásaikkal...

A szerelmesek utolsó vacsorája

Dina megköszönte Lórinak a támogatást, és hogy kitartott mellette. Lóri előrevetítette, hogy párbajon erősnek és a szavak emberének kell lennie, ám a lány teljes kétségbeesés határára sodródott.

Nosztalgiával átszőtt romantikus vacsorán vettek részt a párok

A fiúk randira hívták a lányokat, a romantikus vacsora keretein belül pedig felelevenítették a párok az elmúlt néhány hét legemlékezetesebb pillanatait.

Tivy és Zseri romantikus vacsorán vett részt

Soma és Ati úgy döntöttek, hogy átadják a romantikus vacsorázás lehetőségét Zserinek és Tivynek, akik végre mindent tisztázhattak.

Nem mindennapi desszert várt a sztárokra!

Az étel fantázianeve: Kakas éke és tyúk remeke. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy a párok melyik tagjának sikerült, avagy nem sikerült megennie az ötödik fogást!

A párok egy tetőtől talpig tartó kéjutazáson vehettek részt

Az étel fantázianeve: Kéjutazás tetőtől talpig. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy a párok melyik tagjának sikerült, avagy nem sikerült megennie a negyedik fogást!

Frutti di terra, avagy sztárok, akik élő gilisztát ettek

Az étel fantázianeve: Frutti di terra. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy a párok melyik tagjának sikerült, avagy nem sikerült megennie a harmadik fogást!

Új szemszögből próbálták ki a halászlevet a sztárok!

A leves fantázianeve: Halászlé új szemszögből. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy a párok melyik tagjának sikerült, avagy nem sikerült megennie a második fogást!

Így falták fel a rét hegedűseit a sztárok!

Az előétel fantázianeve: A rét hegedűsei. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy a párok melyik tagjának sikerült, avagy nem sikerült megennie az első fogást!

San Sebastian a.k.a. Sebestyén Balázs étterme várt a párokra

A párokra egy romantikus vacsora várt San Sebastian, ismertebb nevén Sebestyén Balázs éttermében. Ha kíváncsi vagy, hogy mik szerepeltek az étlapon, és mi számít érvényes teljesítésnek, nézd meg a videót!

Nem éppen egy könnyed vacsora vár a sztárokra!

Azt már megmutattuk, hogy miket kell ma megenniük a Nyerő Páros szereplőinek, a java azonban még hátra van. Ha kíváncsi vagy, hogyan gyűrik le a már-már ínycsiklandóan tálalt ételeket a párok, nézd ma este 18:55től az RTL Klubot!

Megmutatjuk a Nyerő Páros versenyzőinek ma esti vacsoráját!

Sebestyén Balázs egy étterembe invitálta a párokat. Íme a vacsora ínycsiklandó fogásai! Te melyiket kóstolnád meg?

Kabát Peti:

Kabát Peti egy közös vacsora keretein belül megosztotta legbensőbb érzéseit Dórival, aki szintén megnyílt a focista előtt, és elárulta neki, hogyan jött össze Király Petivel, és mikorra tervezik az esküvőt és a gyermekvállalást.

Lassan a pulykák ideje is lejár!

Már egy ideje tart a pulyka-projekt, és lassan a karácsonyi finish-be ér a dolog, ezért Gordon Hugh Fearnley-Whittingstall segítségét kérte, hogy mivel is etesse az utolsó hetekben a madarakat.

Brigi Gergőt is kiosztotta...


szerző:
2016.04.14. 19:55
Brigi Gergőt is kiosztotta...

A Heti Gazda besokallt, ezért úgy döntött, a vacsoránál értékelést tart. Liberális irányítását szerinte többen kihasználták, amit nem tűrhet tovább. Sajnos nem csak az előre tervezett személyekre kellett rászólnia.

Kórházi vacsora: egy párizsi, zsemle nélkül

Felvágott zsemle nélkül, egyetlen nővér és kora délután távozó orvos. Egy fiatalember mesélt Híradónknak arról, milyen volt az ünnepi hosszú hétvége a fővárosi Szent László Kórház fül-orr gégészeti osztályán. Azt állítja: vacsorára csak egy szelet párizsit és kockasajtot kapott, a kórház szerint ugyanis a reggelihez járó pékárut kellett volna beosztania estéig.

Hogyan nézzen ki az ünnepi asztal?

Sokszor rohanunk, ritkán adjuk meg igazán a módját annak, hogy egy rendesen megterített asztalhoz üljünk le ebédelni vagy vacsorázni. Karácsonykor azonban szinte mindenhol előkerül a legszebb étkészlet, abrosz és a nászajándékba kapott evőeszközök. De vajon tudjuk-e pontosan, hogy minek, hol kell lennie egy tökéletesen megterített asztalon? Stroh Péter, éttermi mester mutatta meg nekünk a szakszerű terítést.

Előző rész (2015. december 16.)

Tóbiás rájöhet, hogy Ádám készítette a lesifotót? Ágnes vacsorára hívja Róbertéket. Vajon kibékül Ludwig és Róbert? Timi képes lehet megakadályozni Nóra és Róbert esküvőjét?

Következő rész (2015. december 16.)

Tóbiás rájöhet, hogy Ádám készítette a lesifotót? Ágnes vacsorára hívja Róbertéket. Vajon kibékül Ludwig és Róbert? Timi képes lehet megakadályozni Nóra és Róbert esküvőjét?

Hálaadás: ünnepi vacsora az amerikai nagykövetnél

A hálaadás az Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepe. November negyedik csütörtökén szinte megáll az élet az USA-ban, hogy ezt a jeles eseményt megünnepeljék. A Valentin nappal vagy a Halloweennel ellentétben nem valószínű, hogy ezt az ünnepet más országok is átveszik. Akárcsak a július 4-e, a hálaadás is tipikus észak-amerikai ünnep, amely az egységes nemzeti identitás létrehozásában kulcsszereppel bírt.

Sült szöcske lesz vacsorára a Partyzánokban!

Tudod mi kell egy hamisítatlan hawaii hangulatú bulihoz? Eltaláltad: rovarlakoma! Muri Enikő speciális menüvel várja versenytársait ma a Partyzánokban!

Mi az a mukbang?


szerző:
2015.09.21. 09:04
Mi az a mukbang?

A videó megosztó oldalakon egyre több olyan tartalmat találunk, ahol emberek nemes egyszerűséggel megebédelnek, vagy megvacsoráznak, az internet segítségével pedig csatlakozhatunk hozzájuk, hogy az evés ne teljen magányos hangulatban. A közösségi médiumok és az evés kapcsolatáról sztárvendégeinkkel, Adával, Józan Lászlóval és Josh-sal beszélgettünk.

A közös családi étkezéseknek összetartó ereje van

A hétköznapokon általában csak a vacsorákon ül le egy asztalhoz a család. Ezeknek az eseményeknek összetartó ereje is van. Szántó Regina pszichológus volt a vendégünk, akitől megtudtuk, hogy a gyerekekre, valamint a család többi tagjára, hogyan hatnak a közös étkezések.

Jó ebédhez szól a gyereksírás


szerző:
2015.06.18. 23:00
Jó ebédhez szól a gyereksírás

Gabiék mindent megtesznek, hogy a gyerekekkel közösen tudjanak étkezni, még akkor is, ha szembe kell menniük a kényes fülű vendégekkel vagy éppen a saját nyugalmukkal. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Fanninak és Edinának fog fájni a legjobban ez a Párbaj

Dennis és Dani egy utolsó fejedelmi vacsorát költhettek el – az ellenfél csapatával. Kiderült, hogy Dani izgalmasabb karakter, Dennis pedig úgy érzi, hogy bár ő sokszor kiállt Dani mellett, ő mégis hátba támadta őt.

Zsu 3 ősellenségével „lazult”

Zsuzsa Lacival vacsorázott, Danival jakuzzizott és Edinával szaunázott. Más azt gondolná, milyen lazító programok, ám a feszkó csak fokozódott.

Robin és Dóri romantikázik, Edina nem csicskul

Robin és Dóri a Villán kívül költhetett el egy romantikus vacsorát, hogy miért, és hogyan alakult az este, kiderül a csütörtöki Összefoglalóból!

Ők lesznek a TOP5-ben?


szerző:
2014.12.26. 22:35
Ők lesznek a TOP5-ben?

A három legerősebb vacsoraasztalhoz ült, és megbeszélte egymás közt a Villa dolgait, majd azt is kifejtették, hogy szerintük kik lesznek benne a TOP5-ben.

Ádám: Úristen, hogy csúszunk, érzed?

Az erotikus fotózás nyertes párosa a nyugiszobában költhetett el egy romantikus vacsorát, majd megmasszírozták egymást a szaunában, és ezidő alatt tisztázták az eddigi félreértéseket, érzelmeket.

Habzsi-dőzsi: az asztalnál nyalakodtak a lakók

A munkahét kemény időszak volt a Villában, Edina például már attól félt, hogy "étlenhalnak". Most viszont igazi lakoma várta őket, és bizony, nem voltak szégyenlősek az asztalnál. Az esti Összefoglalóból minden kiderül!

A villalakók többsége Zsu-val nem akar együtt élni

A villalakók a csereshow előtt leültek az asztalhoz és elfogyasztották az utolsó vacsorájukat, még az eredeti 12 fős felállásban. Majszolgatás közben pedig szemtől-szembe elmondták, hogy szerintük kinek kellene este elhagynia a villát és miért.


 

Éhezők viadalává vált egy laza játék után a Villa

Pedig csak szimplán csapatban kellett volna dolgozniuk a villalakóknak, ami nem mindenkinek sikerült. A győzteseknél a siker vacsorát eredményezett, a veszteseknél pedig az éhség feszültséget.

Reflektor 14-11-11


szerző:
2014.11.12. 00:00
Reflektor 14-11-11

Reflektor: Rozina a Konyhafőnök zsűrijének főzött. Laky Zsuzsi a lányaival bulizik.

Reflektor 14-08-06


szerző:
2014.08.07. 00:10
Reflektor 14-08-06

Reflektor: Zsófi vacsorával lepte meg Aureliót. Patocska Olivér kilép a ByTheWay-ből.

ValóVilág 6 14-04-12


szerző:
2014.04.12. 23:00
ValóVilág 6 14-04-12

ValóVilág 6: Ahogy közeledik a párbaj, Krisztián egyre feszültebb, egyre inkább azt érzi, hogy nem bírja a rá nehezedő nyomást, és hogy senki nem érti meg őt a Villában.

Fejedelmi vacsorát kaptak a hajléktalanok

Elegáns tányér, csillogó evőeszközök, fenséges ebéd, csokis brownie-val a végén. Akár egy étteremben is lehetnénk, de a helyszínünk ezúttal egy hajléktalanszálló.

Reflektor 13-04-24


szerző:
2013.04.24. 23:50
Reflektor 13-04-24

Reflektor: Esztergályos Cecília bemutatja az unokáját. Sztárok különleges vacsorája.

Fókusz 13-01-08


szerző:
2013.01.08. 20:45
Fókusz 13-01-08

Fókusz: Meztelenül – Bódi Sylvi ismét ledobta a ruháit, ezúttal smink és fodrász nélkül, a természetesség jegyében. Börtön-nász – Tóásó Előd feleségül vette egy rabtársa lányát a bolíviai börtönben. Hol volt Előd a vacsora alatt? Újra zenevonat – Csak a Fókusz lehetett ott a Lokomotív GT próbáján. A legendás együttes 6 év után állt ismét össze.

Benkő ismét extrém vacsoracsatába csapott

Benkő Dániel kastélyában korábban lehetetlen állapotok uralkodtak. A zenész úgy döntött, bebizonyítja, képes az első osztályú kiszolgálásra: vendégségbe hívta Kelemen Annát, Bea asszonyt, Karda Beát és Varga Viktort.

A szerelem rabjai 12-07-13

A szerelem rabjai, 172. rész - Juan Manuel hazaviszi Federicót, az egész család örül, hogy előkerült a kisfiú. Ramiro megismerkedik Laurával, és elhívja vacsorázni. Eugenio hazamegy, és azt hazudja Monicának, hogy beszélt Pazzal. Azt állítja, hogy Paz tudott a testvéréről, és hogy nem hajlandó pénzt adni az apjuk gyógykezelésére. Alicia közli Santiagóval, hogy el akar tőle válni. Tatiana elárulja Guillónak, hogy még mindig szerelmes Nicolasba.

A szerelem rabjai 12-03-01

A szerelem rabjai, 82. rész - Victoria Carlosnál tölti az éjszakát. Juan Manuel és Paz megpróbálja kibékíteni egymással Tatianát és Barbarát, sikertelenül. Victoria születésnapja alkalmából Paz nagy születésnapi vacsorát rendez, amire váratlanul Carlos is megérkezik.

A szerelem rabjai 12-02-29

A szerelem rabjai, 81. rész - Carlos egy romantikus vacsora keretében köszönti fel Victoriát. Juan Manuel megkérdezi Aliciát és Santiagót, hogyha elmondják az igazat Gabrieláról és Tatianáról.

A szerelem rabjai 12-02-28

A szerelem rabjai, 80. rész - Alejandro megkéri Pazt, hogy béküljenek ki. Paz nagyon örül, hogy Carlos filmet forgat a regényéből. Carolina szomorú, amiért Alejandro nem törődik eleget vele és Miával. Nicolas kibékül Inesszel. Victoria bevallja Tatianának, hogy beleszeretett Carlosba. Carlos rájön, hogy nincs esélye Paznál. Paz össze akarja boronálni az apját Inesszel, így meghívja a nőt vacsorára. Csakhogy Santiago épp ekkor mutatja be Aliciát mint álmai asszonyát, majd bejelenti, hogy feleségül veszi.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-06

ValóVilág5 - Összefoglaló: A Villa Szenvedélyes nője már tudja, kit szeretne Párbajra vinni, de Attilának még annyit se árult el, hogy kik lehetnek esélyesek.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-05

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: A Villában az indulat helyét a taktika váltotta fel. Attila bravúros csavart vitt monológjába, a többiek egyértelműen és könyörtelenül fogalmaztak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-02

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Verának ismét sikerült felkavarnia az állóvizet a Villában: titkával kikészítette Kingát és Seherezádét, de a hallottaktól még Attilának is leesett az álla.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-31

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Seherezádé egymásra talált, ezzel a szerelmi négyest még több féltékenységgel fűszerezték. Közben Eszter és Péter között csók csattant!

Jótékony sms-ből karácsonyi vacsora

Száznyolcvanhétmillió forint. A televíziózás történetében abszolút rekord gyűlt össze a Való Világ 4 jótékonysági akciójával. A Minden Gyerek Lakjon Jól program folytatódik, most pedig mindannyian láthatják hogyan lett egy sms-ből ünnepi menü karácsonykor ott.

Kényeztető lakmározás illatfelhőben

Chandler Burr amerikai író, parfümkritikus részvételével rendeznek illatvacsorát szombaton Budapesten.

Jótékonysági lakoma a gyermekekért

Pazar jótékonysági vacsorasorozatot indít útjára Győrben négy gasztronómiai nagymester.

Éva és Alekosz még egyszer, utoljára egymásnak esett

A Villalakók gipszből öntötték ki legkedveltebb testrészüket. Ez a feladat indította el a lavinát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való