ValóVilág

Alapműveltségi kvíz, robbanó dinnyék és százszor feldobott érmék a Villalabor Napok első napján

rtl.hurtl.hu

2024. május 28. 21:29

Dzsigeri ébresztője nem nyerte el minden villalakó tetszését. A nehézkes kelés után első feladatuk egy alapműveltségi kvíz volt, ahol teljesítményük alapján osztották szét őket két csapatra. A Villalabor Napok első napján robbanó dinnyék és valószínűségszámítási feladatok várták a villakutatókat. Este pedig egy emberként támogatták Geri és Reni szerelmét.

Nem indult a reggel zökkenőmentesen mindenki számára. Egyesek az új villamester, Dzsigeri ébresztője miatt szűköltek, míg Valen és Dorka kapcsolatuk mélypontját tárgyalták ki. Ugyanis előző este annyira összevesztek, hogy a villafiú a kanapén landolt. 

Vajon kibékülhet Dorka és Valen vagy végleg véget vetnek kapcsolatuknak? Katints a képre és megtudhatod!

asd

A nehéz kelés után a Villalabor Napok első feladata várta a játékosokat. Egy alapműveltségi vetélkedőn kellett részt venniük, ahol a teljesítményük alapján két csapatba osztották őket. 

Míg Kikidi és Geri többször is felolvastak egy kérdést, hogy biztosan jól értik-e, akadt, aki már az elején feladta. Kérdezték őket a köztársasági elnök személyéről, a ValóVilág első évadáról és arról, vajon milyen vegyület lehet a rettegett dihidrogén-monoxid. Bár sokan nem tudták, az utóbbi megválaszolásához egy vízcsepp elég…

Ha szeretnéd meghallgatni, milyen kreatív válaszokkal rukkoltak elő a villalakók, kattints a képre!

asd

A két csapatnak különféle tudományos jelenségeket kellett vizsgálniuk. Az egyik ilyen feladat kirobbanó sikert aratott a résztvevők között. Mikor a görögdinnye kettéroppant a gumiszalagok nyomása alatt, volt, aki felugrott ijedtében.

Ha kíváncsi vagy, hogyan próbálták felrobbantani a dinnyéket a villakutatók, kattints a képre!

asd

A következő feladat a matematika érettségi mumusa, a valószínűségszámítás volt. Dzsigerinek meggyűlt a baja a fej és az írás lekövetésével, Valen és Csaszi pedig inkább a kártyázásra, mint a kör ász felbukkanásának valószínűségére koncentráltak. A dobókockával végzett hatos dobásokat azonban gondosan feljegyezték a villa lányai, így a feladatok után a statisztikák prezentálása sem maradt el.

Ha tudni szeretnéd, milyen tudományos felfedezésre jutottak a villalakók, akkor kattints a képre!

asd

Geri és Reni újabb randira ment, de most az egész villa körülöttük sündörgött. Kórus, pincér és szakács várta a szerelmeseket. Dorka kísérte Renit a romantikus vacsorára, amiből a szemfedőt viselő lány semmit sem láthatott, viszont Giada angyali hangja már az ajtóban elkezdte simogatni füleit.

Ha érdekelnek a romantikus vacsora részletei, kattints a képre!

asd

A nap végén egy titokzatos visszaszámlálóval gyűlt meg a játékosok baja, amely a villa tévéjén teljesen váratlanul jelent meg. A villalakóknak kezdetben fogalmuk sem volt róla, mitévők legyenek, ahogy azt sem tudták, mi történik, ha lejár az idő. 

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan döntöttek a villalalók a számláló sorsáról, akkor kattints a képre!

asd

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv dzsigeri#ébresztő#vv valen#vv dorka#békülés#Kvíz#dinnye#robbanás#valószínűségszámítás#vv geri#vv reni#romantika#vacsora

Címlapról ajánljuk