KERESÉS search-close

recept

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "recept"

Fördős Zé paradicsomos nudli receptje

Fördős Zé stábunknak elárulta papája kedvenc paradicsomos nudli receptjét. Sőt, Yvettnek, A Konyhafőnök kiesett versenyzőjének még meg is tanította. Ha kíváncsi vagy, hogy kell csinálni, kattints, itt a recept! A Fókusz riportját itt láthatod! Ha meg akarod nézni, hogy csinálta együtt végig a főzést Zé és Yvett, kattints ide!

Yvettel főzte meg Zé papája kedvenc paradicsomos nudliját

Fördős Zénél, a Street Kitchenben járt A Konyhafőnök egyik kiesett versenyzője, Guba Yvett, aki szülinapjára kapta a lehetőséget. Íme, a közös főzés és Zé olaszos nudli-receptje. Tanulásra fel!

VV vita: Tehetünk hagymát a rakott krumpliba?

A fiúk Zsuzsu gasztronómiai jártasságát tesztelték, mikor egy komoly elvi vita alakult ki arról, hogy kell-e hagyma a rakott krumpliba.

Greg: „A gramm és a dekagramm ugyanannyi!”

Miután Greg kinevette Lacikát, hogy nem tudta, hogy pontosan milyen mértékegység kerül a 800 mögé a sósperec receptjében, kiderült, hogy Greg szerint a gramm és a dekagramm ugyanazt jelenti.

Wossala Rozina megtanította Papp Gergőt alaplevet főzni

Reggel 6 órakor már izzott a főzőlap a Reggeli stúdiójában, a műsorvezetők levest főztek. Rozina elárulta 3 lépéses receptjének titkát.

Újraindult Fördős Zé álomprojektje

A Street Kitchen megújult arculattal, weboldallal, és még több fantasztikus recepttel indult útjára a héten.

Orsi Bea utált alapanyagaiból készült főétele

A második feladatban a versenyzőknek egy szerencsekeréken kellett kipörgetniük, hogy melyik zsűritag utált elemeiből főzzenek. Végül mindenki Beát pörgette magának. Kíváncsi vagy, mit szólt Bea az elkészült ételekhez?

Andrea Bea utált alapanyagaiból készült főétele

A második feladatban a versenyzőknek egy szerencsekeréken kellett kipörgetniük, hogy melyik zsűritag utált elemeiből főzzenek. Végül mindenki Beát pörgette magának. Kíváncsi vagy, mit szólt Bea az elkészült ételekhez?

Dávid Bea utált alapanyagaiból készült főétele

A második feladatban a versenyzőknek egy szerencsekeréken kellett kipörgetniük, hogy melyik zsűritag utált elemeiből főzzenek. Végül mindenki Beát pörgette magának. Kíváncsi vagy, mit szólt Bea az elkészült ételekhez?

Andrea paradicsomlevese

A mai nap első feladatában a versenyzőknek paradicsomlevest kellett készítenie, háromféle levesbetéttel. A Séf adott nekik egy kis inspirációt, a főzés után pedig jöhetett is a kóstolás!

Tomi paradicsomlevese

A mai nap első feladatában a versenyzőknek paradicsomlevest kellett készítenie, háromféle levesbetéttel. A Séf adott nekik egy kis inspirációt, a főzés után pedig jöhetett is a kóstolás!

Péter paradicsomlevese

A mai nap első feladatában a versenyzőknek paradicsomlevest kellett készítenie, háromféle levesbetéttel. A Séf adott nekik egy kis inspirációt, a főzés után pedig jöhetett is a kóstolás!

Dávid paradicsomlevese

A mai nap első feladatában a versenyzőknek paradicsomlevest kellett készítenie, háromféle levesbetéttel. A Séf adott nekik egy kis inspirációt, a főzés után pedig jöhetett is a kóstolás!

A piros csapat főzelékei

A harmadik feladatban háromféle főzeléket kellett készítenie a csapatoknak. Hogy hogyan is sikerültek az ételek? Nézd meg a kóstolást!

A zöld csapat főzelékei

A harmadik feladatban háromféle főzeléket kellett készítenie a csapatoknak. Hogy hogyan is sikerültek az ételek? Nézd meg a kóstolást!

A zöld csapat vízparti növényekből készült étele

A második feladatban vízparti növények vártak a csapatokra, de mielőtt nekikezdtek volna a főzésnek, a Séf adott nekik poár tippet. Kíváncsi vagy a kóstolásra?

A piros csapat vízparti növényekből készült étele

A második feladatban vízparti növények vártak a csapatokra, de mielőtt nekikezdtek volna a főzésnek, a Séf adott nekik poár tippet. Kíváncsi vagy a kóstolásra?

A piros csapat borjúszűzből és tonhal konzervből készült étele

Az első feladatban szűzből és tonhal konzervből kellett főételt alkotnia a csapatoknak. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek az ételeik? Nézd meg itt a kóstolást!

A zöld csapat borjúszűzből és tonhal konzervből készült étele

Az első feladatban szűzből és tonhal konzervből kellett főételt alkotnia a csapatoknak. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek az ételeik? Nézd meg itt a kóstolást!

A sárga csapat pastái

A második feladatban a zsűri kedvenc tésztáit kellett elkészítneie a csapatoknak, Gianni útmutatása alapján. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a pasták? Nézd meg a kóstolást!

A piros csapat pastái

A második feladatban a zsűri kedvenc tésztáit kellett elkészítneie a csapatoknak, Gianni útmutatása alapján. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a pasták? Nézd meg a kóstolást!

A zöld csapat nyulas-répás étele

Az utolsó feladatban izgalmas párosítások közül válogathattak a csapatok: úgy kellett főelemet – húst – választaniuk, hogy mellé, valamilyen formában, az adott állat eledelét is fel kellett dolgozniuk. Hogy ez hogyan is sikerült? A kóstoláson kiderült!

A sárga csapat kacsás-kukoricás étele

Az utolsó feladatban izgalmas párosítások közül válogathattak a csapatok: úgy kellett főelemet – húst – választaniuk, hogy mellé, valamilyen formában, az adott állat eledelét is fel kellett dolgozniuk. Hogy ez hogyan is sikerült? A kóstoláson kiderült!

A zöld csapat kecskefejes közel-keleti étele

A második feladatban egy közel-keleti pult várta a csapatokat: a Séf pedig izgalmas tájakra repítette őket a különleges alapanyagokkal.

A zöld csapat jackfruitos-libamájas étele

Az első feladatban a csapatok megörültek neki, hogy libamájjal dolgozhatnak. A meglepetés csak ezután érkezett, egy jackfruit formájában. A Séf persze bemutatta nekik, hogyan kell feldolgozniuk, utána jöhetett is a főzés, majd a kóstolás.

A sárga csapat jackfruitos-libamájas étele

Az első feladatban a csapatok megörültek neki, hogy libamájjal dolgozhatnak. A meglepetés csak ezután érkezett, egy jackfruit formájában. A Séf persze bemutatta nekik, hogyan kell feldolgozniuk, utána jöhetett is a főzés, majd a kóstolás.

A sárga csapat piros főétele

A második feladatban egy piros pult várt a csapatokra. A fő feladatuk az volt, hogy piros színű főételt alkossanak. A Séf persze adott nekik pár tippet a főzés előtt. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a tányérok? Nézd meg itt a kóstolást!

A kék csapat piros főétele

A második feladatban egy piros pult várt a csapatokra. A fő feladatuk az volt, hogy piros színű főételt alkossanak. A Séf persze adott nekik pár tippet a főzés előtt. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a tányérok? Nézd meg itt a kóstolást!

A kék csapat csapatmangalica variációi

Az első feladatban két óriási féldisznót kaptak a csapatok, ezekből kellett háromféle húsrészt kivágniuk. Vajon hogyan teljesítettek? A kóstoláson kiderült!

A sárga csapat mangalica variációi

Az első feladatban két óriási féldisznót kaptak a csapatok, ezekből kellett háromféle húsrészt kivágniuk. Vajon hogyan teljesítettek? A kóstoláson kiderült!

A kék csapat ládás meglepetése

A második feladatban titokzatos ládákat eresztett le a zsűri a csapatok előtt, akik csakis a szaglásukra támaszkodhattak a választásnál.

A piros csapat ládás meglepetése

A második feladatban titokzatos ládákat eresztett le a zsűri a csapatok előtt, akik csakis a szaglásukra támaszkodhattak a választásnál.

A piros csapat tengeri étele

Az első feladatban egy látványos rákhajó várta a csapatokat, amelyen rengeteg különlegesség bújt meg. A válogatás után jöhetett is a főzés, utána pedig a zsűrin volt a sor, hogy végigkóstolja az ételeket.

A kék csapat tengeri étele

Az első feladatban egy látványos rákhajó várta a csapatokat, amelyen rengeteg különlegesség bújt meg. A válogatás után jöhetett is a főzés, utána pedig a zsűrin volt a sor, hogy végigkóstolja az ételeket.

A piros csapat sajtos finomságai

Az első feladatban háromféle sajtos ételt kellett készítenie a versenyzőknek, ráadásul csapatokban. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan is vették együtt ezt az akadályt.

A zöld csapat sajtos finomságai

Az első feladatban háromféle sajtos ételt kellett készítenie a versenyzőknek, ráadásul csapatokban. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan is vették együtt ezt az akadályt.

A kék csapat sajtos finomságai

Az első feladatban háromféle sajtos ételt kellett készítenie a versenyzőknek, ráadásul csapatokban. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan is vették együtt ezt az akadályt.

Zsófi rombuszhalból készült étele

A második feladatban rombuszhalak vártak a versenyzőkre, persze a főzés előtt a Séf bemutatta, hogyan is kell kifilézni a halakat. Ráadásul egy plusz húst is társítaniuk kellett az ételükhöz, úgyhogy volt izgalom a kóstoláson!

Eszter rombuszhalból készült étele

A második feladatban rombuszhalak vártak a versenyzőkre, persze a főzés előtt a Séf bemutatta, hogyan is kell kifilézni a halakat. Ráadásul egy plusz húst is társítaniuk kellett az ételükhöz, úgyhogy volt izgalom a kóstoláson!

Péter rombuszhalból készült étele

A második feladatban rombuszhalak vártak a versenyzőkre, persze a főzés előtt a Séf bemutatta, hogyan is kell kifilézni a halakat. Ráadásul egy plusz húst is társítaniuk kellett az ételükhöz, úgyhogy volt izgalom a kóstoláson!

Eszter szívből, zúzából és zellerből készült étele

Az első feladatban három alapanyag is várt a versenyzőkre: borjúszív, csirkezúza és zeller. Ezekből kellett egy pürémentes ételt kreálniuk. Persze, a kóstoláson senki sem úszta meg az értékelést.

Andrea szívből, zúzából és zellerből készült étele

Az első feladatban három alapanyag is várt a versenyzőkre: borjúszív, csirkezúza és zeller. Ezekből kellett egy pürémentes ételt kreálniuk. Persze, a kóstoláson senki sem úszta meg az értékelést.

Péter szívből, zúzából és zellerből készült étele

Az első feladatban három alapanyag is várt a versenyzőkre: borjúszív, csirkezúza és zeller. Ezekből kellett egy pürémentes ételt kreálniuk. Persze, a kóstoláson senki sem úszta meg az értékelést.

Dávid szívből, zúzából és zellerből készült étele

Az első feladatban három alapanyag is várt a versenyzőkre: borjúszív, csirkezúza és zeller. Ezekből kellett egy pürémentes ételt kreálniuk. Persze, a kóstoláson senki sem úszta meg az értékelést.

Zsófi szívből, zúzából és zellerből készült étele

Az első feladatban három alapanyag is várt a versenyzőkre: borjúszív, csirkezúza és zeller. Ezekből kellett egy pürémentes ételt kreálniuk. Persze, a kóstoláson senki sem úszta meg az értékelést.

Eszter káposztás főétele

Az első feladatban egy káposzta pult várt a versenyzőkre, erről választva kellett többféle textúrát is alkotniuk. A Séf persze adott nekik pár ötletet. Utána jöhetett a főzés, és persze a kóstolás!

Dávid káposztás főétele

Az első feladatban egy káposzta pult várt a versenyzőkre, erről választva kellett többféle textúrát is alkotniuk. A Séf persze adott nekik pár ötletet. Utána jöhetett a főzés, és persze a kóstolás!

Imre káposztás főétele

Az első feladatban egy káposzta pult várt a versenyzőkre, erről választva kellett többféle textúrát is alkotniuk. A Séf persze adott nekik pár ötletet. Utána jöhetett a főzés, és persze a kóstolás!

Andrea káposztás főétele

Az első feladatban egy káposzta pult várt a versenyzőkre, erről választva kellett többféle textúrát is alkotniuk. A Séf persze adott nekik pár ötletet. Utána jöhetett a főzés, és persze a kóstolás!

Imre első étele


szerző:
2018.04.09. 21:10
Imre első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

Andrea első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

Péter első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

Dávid első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

Dodi első étele


szerző:
2018.04.09. 21:10
Dodi első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

A piros csapat street food-jai

Az első feladatban háromféle gourmet street food-ot kellett készítenie a csapatoknak. Az óriási hajrá után pedig jöhetett is a kóstolás.

A zöld csapat street food-jai

Az első feladatban háromféle gourmet street food-ot kellett készítenie a csapatoknak. Az óriási hajrá után pedig jöhetett is a kóstolás.

A kék csapat streed food-jai

Az első feladatban háromféle gourmet street food-ot kellett készítenie a csapatoknak. Az óriási hajrá után pedig jöhetett is a kóstolás.

András zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Flóra zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Tomi zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Orsi zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Brigi zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

András tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Tomi tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Brigi tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Flóra tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Orsi tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Brigi diófélékből készült főétele

A második feladatban egy diópult várt a versenyzőkre, ezekkel az alapanyagokkal kellett egy főételt kreálniuk. A kóstoláson persze kiderült, ki hogyan teljesítette a kihívást.

András diófélékből készült főétele

A második feladatban egy diópult várt a versenyzőkre, ezekkel az alapanyagokkal kellett egy főételt kreálniuk. A kóstoláson persze kiderült, ki hogyan teljesítette a kihívást.

Orsi diófélékből készült főétele

A második feladatban egy diópult várt a versenyzőkre, ezekkel az alapanyagokkal kellett egy főételt kreálniuk. A kóstoláson persze kiderült, ki hogyan teljesítette a kihívást.

Tomi gulyáslevese


szerző:
2018.04.03. 21:10
Tomi gulyáslevese

Az első feladatban egy klasszikus gulyásleves volt a feladat… persze újra gondolva. A főzés előtt Bea és a Séf adtak egy kis inspirációt a versenyzőknek. De vajon mi történt a kóstoláson? Nézd meg itt!

Brigi gulyáslevese

Az első feladatban egy klasszikus gulyásleves volt a feladat… persze újra gondolva. A főzés előtt Bea és a Séf adtak egy kis inspirációt a versenyzőknek. De vajon mi történt a kóstoláson? Nézd meg itt!

Rebeka gulyáslevese

Az első feladatban egy klasszikus gulyásleves volt a feladat… persze újra gondolva. A főzés előtt Bea és a Séf adtak egy kis inspirációt a versenyzőknek. De vajon mi történt a kóstoláson? Nézd meg itt!

András gulyáslevese

Az első feladatban egy klasszikus gulyásleves volt a feladat… persze újra gondolva. A főzés előtt Bea és a Séf adtak egy kis inspirációt a versenyzőknek. De vajon mi történt a kóstoláson? Nézd meg itt!

Orsi gulyáslevese


szerző:
2018.04.03. 21:10
Orsi gulyáslevese

Az első feladatban egy klasszikus gulyásleves volt a feladat… persze újra gondolva. A főzés előtt Bea és a Séf adtak egy kis inspirációt a versenyzőknek. De vajon mi történt a kóstoláson? Nézd meg itt!

Kristóf vega főétele

Elindult a második elődöntő hét is! Az új versenyzőket azonnal a mélyvízbe dobta a zsűri, hiszen vegetáriánus főételeket kellett készíteniük. Persze, nem rajtuk, hanem a szerencsén múlt, milyen alapanyagokból.

Orsi vega főétele

Elindult a második elődöntő hét is! Az új versenyzőket azonnal a mélyvízbe dobta a zsűri, hiszen vegetáriánus főételeket kellett készíteniük. Persze, nem rajtuk, hanem a szerencsén múlt, milyen alapanyagokból.

Rebeka vega főétele

Elindult a második elődöntő hét is! Az új versenyzőket azonnal a mélyvízbe dobta a zsűri, hiszen vegetáriánus főételeket kellett készíteniük. Persze, nem rajtuk, hanem a szerencsén múlt, milyen alapanyagokból.

József vega főétele

Elindult a második elődöntő hét is! Az új versenyzőket azonnal a mélyvízbe dobta a zsűri, hiszen vegetáriánus főételeket kellett készíteniük. Persze, nem rajtuk, hanem a szerencsén múlt, milyen alapanyagokból.

András vega főétele

Elindult a második elődöntő hét is! Az új versenyzőket azonnal a mélyvízbe dobta a zsűri, hiszen vegetáriánus főételeket kellett készíteniük. Persze, nem rajtuk, hanem a szerencsén múlt, milyen alapanyagokból.

Máté vega főétele

Elindult a második elődöntő hét is! Az új versenyzőket azonnal a mélyvízbe dobta a zsűri, hiszen vegetáriánus főételeket kellett készíteniük. Persze, nem rajtuk, hanem a szerencsén múlt, milyen alapanyagokból.

Péter marha étele

Az első feladatban különböző marha részekkel dolgoztak a versenyzők, ebből kellett egy főételt kreálniuk. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan teljesítették ezt a kihívást.

Peti marha étele


szerző:
2018.03.30. 21:00
Peti marha étele

Az első feladatban különböző marha részekkel dolgoztak a versenyzők, ebből kellett egy főételt kreálniuk. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan teljesítették ezt a kihívást.

Sovi marha étele


szerző:
2018.03.30. 21:00
Sovi marha étele

Az első feladatban különböző marha részekkel dolgoztak a versenyzők, ebből kellett egy főételt kreálniuk. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan teljesítették ezt a kihívást.

Zsófi marha étele

Az első feladatban különböző marha részekkel dolgoztak a versenyzők, ebből kellett egy főételt kreálniuk. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan teljesítették ezt a kihívást.

Kinga marha étele


szerző:
2018.03.30. 21:00
Kinga marha étele

Az első feladatban különböző marha részekkel dolgoztak a versenyzők, ebből kellett egy főételt kreálniuk. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan teljesítették ezt a kihívást.

A kék csapat fánkjai

A második feladatban a rettegett desszertek egyikével kellett szembenézniük a versenyzőknek: egy fánk pult várta őket. Csöröge, szalagos és képviselő fánkokat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

A zöld csapat fánkjai

A második feladatban a rettegett desszertek egyikével kellett szembenézniük a versenyzőknek: egy fánk pult várta őket. Csöröge, szalagos és képviselő fánkokat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

A sárga csapat fánkjai

A második feladatban a rettegett desszertek egyikével kellett szembenézniük a versenyzőknek: egy fánk pult várta őket. Csöröge, szalagos és képviselő fánkokat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

A sárga csapat tekercsei

Az első feladatban ismét Ásziában kalandozhattak a versenyzők. Csapatokban kellett tavaszi és nyári tekercseket készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan teljesítettek? Nézd meg itt a kóstolást!

A zöld csapat tekercsei

Az első feladatban ismét Ásziában kalandozhattak a versenyzők. Csapatokban kellett tavaszi és nyári tekercseket készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan teljesítettek? Nézd meg itt a kóstolást!

A kék csapat tekercsei

Az első feladatban ismét Ásziában kalandozhattak a versenyzők. Csapatokban kellett tavaszi és nyári tekercseket készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan teljesítettek? Nézd meg itt a kóstolást!

András pácolt sertésszűze ázsiai gombamártással

Az első feladatban egy ázsiai pult várt a versenyzőket. A kérdés már csak az maradt: vajon visszarepítették-e a Séfet Kínába az ízeikkel? Nézd meg itt a kóstolást!

Péter ázsiai ihletésű étele

Az első feladatban egy ázsiai pult várt a versenyzőket. A kérdés már csak az maradt: vajon visszarepítették-e a Séfet Kínába az ízeikkel? Nézd meg itt a kóstolást!

Szovi tradícionális kambodzsai palacsintája átgondolva

Az első feladatban egy ázsiai pult várt a versenyzőket. A kérdés már csak az maradt: vajon visszarepítették-e a Séfet Kínába az ízeikkel? Nézd meg itt a kóstolást!

Zsófi pirított rákja, tápióka ágyon, pirított gombákkal, ázsiai salátával

Az első feladatban egy ázsiai pult várt a versenyzőket. A kérdés már csak az maradt: vajon visszarepítették-e a Séfet Kínába az ízeikkel? Nézd meg itt a kóstolást!

Emerencia Ázsiája

Az első feladatban egy ázsiai pult várt a versenyzőket. A kérdés már csak az maradt: vajon visszarepítették-e a Séfet Kínába az ízeikkel? Nézd meg itt a kóstolást!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való