KERESÉS search-close

panasz

82 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "panasz"

Zsúfoltság a balatoni vonaton

Volt, aki az egész úton végig állt, más a padlón ült. Óriási zsúfoltságra panaszkodtak az egyik balatoni vonat utasai. Egy nézőnk erről felvételeket is készített. Sokan nem értették, hogy a hosszú hétvége utolsó napján miért nem volt több kocsi a járaton. A MÁV állítja, felkészültek a nagy utasforgalomra, minden működőképes vagont forgalomba állítottak.

Balhé az MTVA-nál - elutasították a panaszt

Elutasította a Legfőbb Ügyészség az ellenzéki képviselők panaszát, nem indul nyomozás az állami média székházánál decemberben történtek miatt. A döntés indoklásában azt írják, az MTVA biztonsági őrei törvényesen, megalapozottan és arányosan jártak el, amikor kidobták a képviselőket a székházból. Mindezt úgy állapították meg, hogy sem a képviselőket, sem az őröket nem hallgatták meg. Szél Bernadett azt közölte: pótmagánvádas eljárást indítanak.

Ginu és Csoki rendesen megkapták a magukét

A villalakók őszintén elmondták véleményüket a két párbajozóról. Szemtől szemben, köntörfalazás nélkül...

Panaszkodnak az útfelújításra a pécsiek

Több peremterületi utcában is alapozás nélkül,  szakaszosan aszfaltoztak a pécsiek szerint. Az új aszfalt már porlik, a helyiek attól tartanak, egy kis eső el is mossa az egészet. Az önkormányzat azt írta, nem felújítás, hanem útjavítás történt, amit folytatnak. A város frekventáltabb részein ezzel párhuzamosan milliárdos útfelújítás folyik.

„Szirénáznak, mint az állat”

Hangos szirénázásra panaszkodott egy budapesti férfi az Országos Mentőszolgálatnál. A levélíró neveletlen barbár állatoknak nevezi a mentőszolgálat dolgozóit, mert mint írja: „szirénáznak, mint az állat”. További részletek itt!

Villám csapott az iskolába

Villám csapott az iskolába Kaposfőn. A kéményre szerelt villámhárítót érte, mégis könnyebb sérüléseket okozott. Az informatika teremben tanuló hetedikesek közül többen panaszkodtak enyhe áramütésre.

 

Ki kell vizsgálni a panaszokat

Ki kell vizsgálni a kórházi fertőzésekről szóló panaszokat. Ezt állapította meg az alapvető jogok biztosa. Székely László szerint jogsértő volt, hogy az országos tisztifőorvos nem vizsgálta meg azokat az eseteket, amiket a Társaság Szabadságjogokért gyűjtött össze és küldött el az egykori ÁNTSZ-nek még tavaly.

Panaszkodnak az új autókra

Panaszkodnak a tűzoltók az új magyar fejlesztésű tűzoltóautókra - értesült a zoom.hu. A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete gyűjtötte össze a problémákat. Ezek szerint például balesetveszélyesek a kapaszkodók, egyes eszközök csak nehezen használhatók, mert rosszul helyezték el a kocsin, amelyben egyébként légzsákok sincsenek. A járművekből 108 darab készül, összesen 14 és fél milliárd forintért.

112-es segélyhívó: „Kijavítottuk a hibákat”

Tavaly több mint 4 és félmillió hívás érkezett a rendőrség központi segélyhívó számára, a 112-re, és csak 31 esetben érkezett jogos panasz a rendszerre.

Nem építi meg a MÁV a zajvédőt

Hiába a jogerős ítélet, a MÁV fél éve nem építette meg a zajvédő falat a Déli pályaudvar mellé, amelyre bíróság kötelezte. Erről a 444.hu írt. A lakók fékcsikorgásra, vonatok zakatolására panaszkodnak.

 

Autóverseny a házak mellett

Füstre és zajra panaszkodnak a XVIII. kerületben lakók. Rendszeresek az autóversenyek a Fővárosi Rendezvénypark területén. Ezt - neve ellenére - egy egyéni vállalkozó üzemelteti. A szomszédok azt mondják, eddig hiába fordultak bárkihez, nem történt semmi. Továbbra sem tudnak pihenni. A terület bérlője szerint minden engedélyük megvan a programokhoz. Az önkormányzat szerint nem. A vállalkozó azt mondja, ez félreértés.

Már nem gyanúsítják bűncselekménnyel az „etikus hekkert”

Már nem gyanúsítják bűncselekménnyel azt a fiatalembert, aki 50 forintért tudott bérletet venni a BKK online jegyrendszerében. Másfél hónapja, amikor a rendszer elindult, maga jelentette a hibát a Budapesti Közlekedési Központnak, mégis ellene indult nyomozás. Kihallgatták és rabosították. A Társaság a Szabadságjogokért ügyvédje panaszt tett az intézkedés ellen, amit az ügyészség elfogadott. Határozatuk szerint a 18 éves fiatalember már nem gyanúsított.

Rendőri igazoltatás közben halt meg – panaszt tesz a család

Panaszt tesz az ügyészségen annak a férfinak a családja, aki rendőri igazoltatás közben halt meg Újpesten. A szemtanú, aki végig mellette volt, az RTL Híradónak azt mondta: indokolatlanul megrúgták a barátját, aki ettől elesett, beverte a fejét, elájult, majd meghalt. Az áldozat fia pedig arról beszélt: látta, amint a járőrök tanakodnak: hogyan élesszék újra a férfit. Az ügyészség nem nyomoz, mert szerintük nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Mozgássérült parkolóra álltak

Még a mozgássérült parkolót is elfoglalták a munkások a Bibó István Szakkollégium új épületének építkezésén. A közelben egy súlyosan sérült gyerekekkel foglalkozó intézmény van. Egy nézőnk - aki oda viszi beteg unokáját - arra panaszkodik, rendkívül nehéz a munkálatok miatt megközelíteni az iskolát. Az építtető Magyar Nemzeti Vagyonkezelő szerint, hozzájuk még nem érkezett panasz, de az ígérték, fokozottan ellenőrizni fogják a kivitelezőt, hogy tartsa be a parkolási rendet.

Tanulj meg reklamálni Kőhalmi Zoltánnal!

Részlet a 19. évad 4. részéből:

A humorista nem szokta elaprózni a panasztételt, egyszer még egy „hibás hörcsög” miatt is visszament tombolni az állatkereskedésbe. Persze, nem mindegy mikor kezdjük meg a robbanást!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Bűz és milliónyi légy


szerző:
2017.04.09. 18:25
Bűz és milliónyi légy

Elviselhetetlen bűz, és milliónyi légy keseríti a lakók életét Dabas egyik kertvárosi részén. A gondot egy közeli sertéstelep okozza. A helyeik azt mondják, még a teraszra sem tudnak kimenni. A telepet már több hatóság is vizsgálta és kötelezték őket a rendszeres légyírtásra. A tulajdonos az RTL Híradónak azt mondta, mindent megtesznek a bűz és a legyek ellen.

A hangnem miatt panaszkodnak a betegek

Lekezelő hangnem, hosszú várólisták és értelmezhetetlen kórházi dokumentumok. Egyebek között ezekre panaszkodnak a betegek az Országos Betegjogi Központ adatai szerint. A szervezet jogvédelmi biztosa azt mondta az RTL Híradónak, hogy sok esetben a dolgozók túlterheltsége miatt beszélnek nem megfelelő hangnemben az orvosok a beteggel, ez viszont szerinte sem mentség.

Előző rész (2017. február 02.)

Miközben Evelin sikertelenül panaszkodik Szilvinél, Gréti Danit vigasztalja. Magdi rajtakapja Szimónát és Bécyt. Dia megalázza Gábort az albérletben.

Következő rész (2017. február 02.)

Miközben Evelin sikertelenül panaszkodik Szilvinél, Gréti Danit vigasztalja. Magdi rajtakapja Szimónát és Bécyt. Dia megalázza Gábort az albérletben.

Panaszkodott, megbírságolták

Panaszkodott, majd megbírságolta az adóhatóság. A 444.hu-nak nyilatkozott egy férfi, aki vissza akarta igényelni az államkasszába befizetett adója egy részét, mert szerinte azt nem közfeladatra költötték, hanem például jegybanki alapítványok és kormányzati haverok gazdagítására. Az adóhatóságtól érdemi választ nem kapott, később viszont megbírságolták 408 ezer forintra és vizsgálatot indítottak ellene. Pedig a férfi azt mondja: az adót fillérre pontosan fizeti. Az adóhatóságot felügyelő nemzetgazdasági minisztérium szerint a NAV nem a magánszemélyek véleménye miatt indít vizsgálatot, hanem szakmai szempontok alapján. Bírságot pedig azért szabtak ki rá, mert jogosulatlanul akart adót visszaigényelni.

Leállította a hatóság a bontást

Leállította a hatóság a józsefvárosi bontást – közölte megkeresésünkre a kormányhivatal. Tegnap számoltunk be arról, hogy a lakók arra panaszkodtak, óriási porral és zajjal bontottak egy épületet Budapesten a nyolcadik kerületben. A munkát végző cég korábbi tulajdonosa még az eseményeket videózó újságírót is megpróbálta elzavarni. Híradónk közben megtudta, a cég ellen végrehajtás van, mert nem fizettek ki csaknem 1 millió 200 ezer forint áfát.

Para-Kovács Imre:

Az I. kerületi polgármester lakás jutattási mizériájáhról az egész asztaltársaságnak megvolt a maga véleménye. Köztük is a kritikus és Hajdu Steve érezte a legfelháborítóbbnak a dolgot.

Somáék a fürdőbe száműzték a lakókat, hogy nyugodtan vacsizhassanak

Gina és Soma azt kérték a többiektől, hogy menjenek be a fürdőbe, és vegyenek magukhoz élelmet. Dávid és Krisztián egyből bementek hozzájuk a Sufniba, azonban a szőke srác egyértelműen kijelentette: nem fogadnak el panaszkönyvet. Miután mindenki elfoglalta a helyét a fürdőben, Gina és Soma betámadták a konyhát, és felzabálták az ebédet, Dávid pedig bosszút esküdött ellenük.

Előleget is adott a semmire

Új módszerrel csaptak be egy idős férfit Pécsett. Megvizsgálták nála az ajtók és ablakok szigetelését, majd uniós szabványosításra hivatkozva százhúszezer forintra becsülték az elvégzendő munkát. Egy vállalkozás nevében szerződést írtak, majd huszonötezer forint előleget is átvettek. A cég azóta elérhetetlen. A helyi fogyasztóvédők azt mondják, sok hasonló eset történhetett.

Nehéz táskára panaszkodnak a kalauzok

Nehéz a táskájuk, erre panaszkodnak a kalauzok. Akár fél napon át kell cipelniük a legalább hat kilós súlyt, és hiába kérik, hogy csökkentsék a táska tartalmát. Sőt, az egyik vasutas szakszervezet szerint várhatóan az még súlyosabb lesz, mert a vasúttársaság azt tervezi, hogy újabb és újabb eszközöket kell magukkal vinniük a jegyvizsgálóknak. A MÁV-ot erről hiába kérdeztük, adásunkig nem kaptunk választ.

Félreértik a bíróság döntését?

Egy félreértett bírósági döntés miatt nem merik felvenni a buszsofőrök az elektromos mopeddel járó kerekesszékeseket – ezt állítja a mozgássérültek szövetségének elnöke. Január óta egyre több ilyen panasz érkezik hozzájuk. A szakszervezet szerint a sofőrök magukra vannak hagyva, mert nincs olyan szabály, amihez igazodhatnának. A BKK korábban azt írta, dolgoznak a szabályozáson.

BKK: Nem fizethet húszezressel az utas

Kettőt fizetett, egyet kapott. Ezt állította az atv.hu szerkesztőségének egy vásárló, aki a BKK jegyautomatájából akart bérletet venni és húszezressel fizetett. A nő azt írta, csak tízezerből kapott vissza. A BBK szerint viszont a nő téved. Az automata ugyanis el sem fogadja a húszezrest, ha csak egy bérletet akarnak vele venni.

Ombudsman: Rengeteg panasszal indul a tanév

Soha ennyi panaszlevél nem érkezett még rögtön tanév elején, mint most - erről az oktatási jogok biztosa beszélt. Aáry-Tamás Lajos szerint az elmúlt időszak oktatási reformjai miatt bizonytalanok a szülők a tanárok és a gyerekek is. Az Oktatási Államtitkárság szerint ennek az is az oka, hogy, sokan politikai érdekek miatt keltettek rémhíreket az oktatás körül.

Bizonytalanságban a nyári táborok

Hiába pályázott állami támogatásra, hogy programozó tábort tartson, az elutasító választ csak a tábor elindulása után kapta meg - erről és a nemzeti tehetséggondozó program lassú ügyintézéséről panaszkodott híradónknak egy informatika tanár. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma alá tartozó támogatáskezelő szerint túl sok volt a pályázó, ezért csúszott az ügyintézés.

Élménybeszámoló és panaszáradat


szerző:
2016.05.12. 19:55
Élménybeszámoló és panaszáradat

A tényleges Heti Gazda visszatért, így a jogok is visszaszálltak rá Attiláról. Ennek az otthon maradt farmerek valószínűleg szívből örültek a történtek után. A lányok tengeri kalandjukról áradoztak, majd a fiúk beavatták őket azokba a részletekbe, amikből ma kimaradtak.

Egyelőre tesztelik a vonalkódos jegyellenőrzést

Elismerte a MÁV, nem működik még internetes kapcsolat nélkül a vonalkódos jegyellenőrzés. Múlt pénteken azonban még arról beszéltek, lehet úgymond offline módban is jegyeket ellenőrizni. Most azt közölték: ez a fejlesztés május végétől működik majd. Az RTL Híradóban pénteken utasok és kalauzok is arról panaszkodtak, több tíz percig is eltarthat ellenőrizni egy új típusú jegyet, ha nincsen térerő az adott vasúti szakaszon.

Pécsen is sokan panaszkodnak a közvilágításra

Már nemcsak Zalaegerszegen, hanem Pécsen is többen panaszkodnak az új közvilágításra. A baranyai településen tavaly év elején korszerűsítettek a világítást csaknem 900 millió forintért. Azt mondják, a régi lámpák több helyen sokkal jobban megvilágították az utakat. Mindkét városban ugyanaz a társaság, a miniszterelnök vejének volt cége cserélte a lámpákat. Az Eliost hiába kerestük, nem reagáltak. A pécsi önkormányzat azt ígéri, megvizsgálják a panaszokat.

Nyomásgyakorlásra panaszkodnak


szerző:
2016.01.19. 18:37
Nyomásgyakorlásra panaszkodnak

Már 12 ezren csatlakoztak a miskolci tanárok oktatási rendszert bíráló nyílt leveléhez, és több mint 100 iskola tantestülete döntött így. Azonban a Pedagógusok Szakszervezete szerint egyre többen panaszkodnak náluk arra, hogy a munkáltatójuk megpróbál nyomást gyakorolni rájuk, ne írják alá a nyilatkozatot. A köznevelési államtitkárság ugyanakkor közölte, a KLIK-nek nincs joga nyomozni, és semmilyen szankció nem éri azt, aki aláírja a levelet.

A tanfelügyelők is panaszkodnak


szerző:
2016.01.16. 18:25
A tanfelügyelők is panaszkodnak

60 oldalas jelentést kell írniuk a tanfelügyelőknek az ellenőrzött tanárokról, gyakran kell messzire utazniuk és késnek a kifizetések - erre panaszkodott az RTL Híradónak egy pécsi tanár, aki vállalta, hogy tanfelügyelőnek áll. A tavagy november óta működő rendszerre a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint is sok a panasz. Az Emberi Erőforrások Miniszeter azt mondta, átgonolják, hogyan csökkenthetnék az adminisztrációs terheket.

Ácsorgó, fázó utasok, nincs kész az állomás

Szabad ég alatt várakozó utasok, utcára kihelyezett jegypénztár és konténer wc, amiben se fűtés, se világítás, se víz nincs. Semmi sem változott a ferencvárosi pályaudvaron, pedig a MÁV azt ígérte, tavaly év végére végeznek a felújítással. Az utasok panaszkodnak. A vasúttársaságnál nem válaszoltak a kérdésünkre, hogy miért nem sikerült tartani a határidőt.

Sok a panasz az Elios-os világításra

Sötétebb van Zalaegerszegen, miután korszerűsítették a közvilágítást, mint előtte. Az ott élők panaszkodnak. A lámpák cseréjét egymilliárd forintért végezte az Elios Zrt. A munkát akkor nyerte a cég, amikor még a miniszterelnök veje volt az egyik tulajdonos. Egy önkormányzati dokumentumból kiderül, maga a polgármester sem elégedett. Az LMP-nél azt mondják, máshol is előkészítés nélkül döntöttek az Elios mellett.

Tavaszias idővel indult a december

Szokatlanul jó idővel indult a december. Szinte tavaszias meleg volt decmeber 1-jén, kis híján a melegrekord is megdőlt. Balatonedericsen 17,2  fok volt. A Híradó által megkérdezett háziorvos szerint a hóesés után jött hirtelen felmelegedés sokak szervezetét megviseli - a hőmérséklet emelkedés vérnyomásesést és migrénes panaszokat okozhat.

Ovisok fejezték ki hálájukat a kerítést építő katonáknak

Bepanaszolták az óvónőket, akik a déli határra vitték hálálkodni a gyerekeket. Alig több mint egy hete a zákányi óvodások énekkel és ajándékkal köszöntötték a szögesdrót őrzésére vezényelt katonákat, mert az egyik pedagógust idézve: rendet tartanak, és vigyáznak rájuk. Most két jogvédő szervezet is a fenntartó önkormányzathoz és az ombudsmanhoz fordult, szerintük ugyanis sérült a szülők és gyerekek lelkiismereti szabadsága. A polgármester vizsgálatot indít, de szerinte a szülők többsége örült az óvodai akciónak.

Forinthitel-elszámolás: félezer panasz

Még csak a forinthitel-elszámolások fele van a postán, de máris több száz panasz érkezett a pénzintézetekhez. Nagyjából kétmillió forinthiteles várhatja a levelet a bankjától. Összesen körülbelül 200 milliárd forintot kaphatnak vissza az ügyfelek. Sokan csalódtak, hiszen azok, akik államilag támogatott lakáshitelt vettek fel, nem számíthatnak visszatérítésre.

Amíg nem fizetnek, nem kapnak tankönyvet

Több iskolában nem adják oda a tankönyveket, ameddig azokat ki nem fizették a szülők. Ezt mondta a Híradónak a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének elnöke. Több mint száz szülő tett panaszt emiatt náluk, segítséget kérve tőlük. Az érvényes szabályozás szerint előre nem lehet pénzt kérni, a befizetési határidő pedig szeptember 15-e.

Napi Doktor: Mire utalhat a krónikus izomfájdalom és izomhúzódás?

Intenzív testmozgás után időről-időre mindenkinek lehet izomláza, ha azonban ez túl gyakran, tartósan, vagy látszólag ok nélkül jelentkezik izomfájdalom, vagy ízületi panasz akkor érdemes kideríteni annak okát. Vendégünk Dr. Megyaszai Márta, reumatológus volt.

Előzetes: Porral borított autók és épületek a csepeli robbantás után

Panaszkodnak a környékbeliek a tegnapi csepeli épületrobbantás után. A megsemmisítésre ítélt egykori papírgyár egy sűrűn lakott városrész közelében volt, ezért sokak számára kellemetlen meglepetés volt a porfelhő. Mert hiába raktak ki korábban tájékoztató feliratokat a közelgő robbantásról, azokat sokan nem vették észre. A gyár robbantásáról egyébként rengeteg amatőr felvétel készült, ezekből is mutatunk többet ma este 6-kor a híradóban.

Becsukódott az ajtó, egyedül maradt a rémült kislány a vonaton

Becsukódott a vonatajtó egy 7 éves kislány mögött, mielőtt még édesanyja és testvérei fel tudtak volna utána szállni a szerelvényre. Az esett még múlt héten történt Dunakeszin, a történetről elsőként a Blikk számolt be. Az anya kétségbeesetten futott a vonat után. Mindezt egy férfi észrevette, kocsijával beeelőzte a vonatot a következő állomáson, leszedte a rémült gyermeket a szerelvényről és visszavitte az anyához.

Napi Doktor: Fullánkos gyilkosok

Vigyáznunk kell a méh- és darázscsípésekkel. Dr. Nékám Kristóf allergológussal a csípések okozta panaszokról beszélgettünk, valamint arról, hogy mit tehetünk, ha már megtörtént a baj.

Hungary's Got Talent: válogató embertelen hőségben

A Hungary’s Got Talent válogatóin az embertelen hőséggel is meg kellett küzdenie azoknak, akik hosszú órákon át vártak a sorukra abban a reményben, hogy életük nagy lehetőségének kapujához közelítenek. Az X-Faktor győztes Kocsis Tibor szerint olyan ez, mint egy edzőtábor, bírni kell a gyűrődést minden körülmények között. Volt, aki kiborult, más barátokat és új ihletet is gyűjtött amíg eljutott a színpadig. Fehér István riportja.

Megbüntették, majd a rendőrség visszavonta

Nem minden esetben büntetnek jogosan az új szupertraffipaxok képei alapján, ez derül ki annak a nyugdíjas asszonynak a történetéből, akit előbb 90 ezer forintra megbüntettek a rendőrök, majd visszavonták a büntetését. Ehhez azonban az kellett, hogy az asszony fia panaszt tegyen.

Keveházi Krisztina lánya már elkapta a rotavírust

A nyári kirándulások nemcsak élményekkel, hanem ferzőzésekkel is járhatnak. A gyomor és emésztőrendszeri panaszokkal megforduló kis páciensek közül minden harmadik rotavírussal fertőzött. Vendégeinkkel, Keveházi Krisztinával és Dr. Muzsay Gézával, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének alelnökével a betegségről beszélgettünk.
 

Egyre többen fordulnak betegjogi képviselőhöz

Az elmúlt évben emelkedett a számuk azoknak, akik betegjogi képviselőhöz fordulnak. A leggyakoribb panaszokról és az egészségügy legproblémásabb területeiről beszélgettünk Bence Ritával, a TASZ betegjogi képviselőjével.

A Republic tervei


szerző:
2015.06.02. 14:07
A Republic tervei

Egyre többen fordulnak betegjogi képviselőhöz, kiderítjük, hogy mik a leggyakoribb panaszok. A Republic tagjainak máig nem sikerült feldolgozniuk Cipő halálát, de mennek tovább, most a közös tervekről kérdezzük őket. Itt lesz velünk Keresztes Ildikó is, aki bemutatja négylábú barátját, és azt is megtudhatjuk, hogyan varázsoljunk magunknak lapos hasat a strandszezonra.

Több a tartozásom, mint amennyit a lakásom ér!

Rengeteg devizahiteles panaszkodik, hogy még mindig kétszer-háromszor annyival tartozik a banknak, mint amennyit a lakása, vagy a kocsija ér, amire felvette a hitelt. A helyzetük kilátástalannak tűnik, de most megpróbáltunk mentőövet nyújtani nekik vendégünkkel, Dr. Fülöp Zsuzsannával. 

Nincs elég tornaterem a diákok szerint

A tananyag sok- a kréta és a tornaterem viszont kevés. Leginkább emiatt panaszkodtak az iskolások a diákparlamentek ülésein. A 444. hu hírportál bogarászta a többségében őszi ülések jegyzőkönyveit- ebből kiderül, hogy a diákok egy része a rossz tankönyveket is bírálta. Sipos Imre helyettes államtitkár Híradónknak azt mondta: különösen odafigyelnek a felvetett problémákra és egyeztetnek a diákokkal.

Fülsüketítő csikorgás kínozza a lakókat

Elviselhetetlenül visít az 1-es villamos Budapesten a Szerémi úti kanyarban. Az ott élők nemcsak a 2-3 percenkénti zajtól szenvednek, de attól is félnek, hogy lakásaik emiatt kevesebbet érnek, vagy nehezebben tudják kiadni azokat.

Az online vásárlás csapdái

Az internetes vásárlás népszerűsége folyamatosan növekszik hazánkban is, ezt pedig egyre több csaló, bűnöző használja ki. De mi történik akkor, ha a kereskedővel való személyes kapcsolatfelvételnek a nyelvi korlátok mellett földrajzi akadályai is vannak, és ilyenkor hova fordulhatunk panasszal?

Nyöszörgés a zuhany alatt


szerző:
2015.02.19. 17:15
Nyöszörgés a zuhany alatt

Sok mindent láthattunk már a zuhany alatt. Volt itt már popópárbaj, csábítás, de ilyen még sosem. Mi történhetett Fannival?

Napi Doktor: Mire utalhat a mellkasi fájdalom?

A légzéskor jelentkező mellkasi fájdalom a leggyakoribb panaszok egyike. Ellentétben azzal, ahogy sok laikus gondolja, nem csupán a tüdő betegségei okozhatják ezt a panaszt, hátterében számos különböző ok állhat.

Betegségek ellen reiki

A reiki legtöbbször akkor kerül szóba, ha már valakinek valamilyen fizikai panasza kialakult. Ma már nagyon sokan tisztában vannak azzal, hogy sok betegség a lélek megbetegedése miatt alakul ki. Miként tudjuk ezt megelőzni és gyógyítani magunkat a reiki segítségével?

Egyre több a probléma a négyes metróval

Egy hónap alatt a harmadik olyan riportunk készül el, ami a 4-es metró ártalmaival foglakozik. Az első a kibírhatatlan zajról, a második az alagút közeli lakások repedéseiről szólt. Most pedig a járművekkel túlzsúfolt Baross tér játssza a főszerepet.

Életveszélyes átverés a gyógyszertárakban?

Egy-két napon belül lejáró szavatosságú gyógyszereket adtak el több patikában.

Elévült Strauss-Kahn korábbi zaklatási ügye

Tristane Banon zaklatása túl régen történt ahhoz, hogy vádat emeljenek az IMF-vezér ellen.

A szomszédokat zavarják a zombik


szerző:
2011.10.11. 18:30
A szomszédokat zavarják a zombik

Alig kezdődött el a Brad Pitt-film forgatása Kőbányán, máris panaszkodnak a környéken lakók.

Feljelentették McCartney-t


szerző:
2011.10.11. 14:59
Feljelentették McCartney-t

Túl zajosnak találták Sir Paul McCartney esküvői buliját a szomszédok.

Buli után erőszakos katéterezés

Négy rendőr lefogott, egy orvos pedig erőszakkal megkatéterezett egy harmincéves férfit a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányban.

Áram nélkül izzadhattak a hőségben

Nem működött a hűtő, a klíma, de még a ventilátor sem szombaton több családnál a Dunántúlon az E.ON üzemszünete miatt.

Feltúrták az utat, de nem dolgoznak

Másfél hónapja egy útfelbontás miatt a állandóak a dugók, és az ott lakók éjszaka képtelenek a zajtól aludni.

Kedvesebb, érthetőbb orvosokat képeznek

Mostanában álltak munkába az első olyan doktorok, akik már tanulták, hogyan kell a betegekkel beszélni.

Belefájdul az ember feje...


szerző:
2011.05.20. 15:55
Belefájdul az ember feje...

A fej-, a derék-, és a hátfájás a leggyakoribb egészségügyi panasz Magyarországon, ahogy Európában is.

Házon kívül 11-04-14


szerző:
2011.04.14. 22:50
Házon kívül 11-04-14

Házon kívül: Két kislány története, akik őssejtet adtak a testvérüknek, és ezzel megmentették az életüket. - Rá mert szólni a tilosban cigiző vasutasokra, erre megverték. A füstre allergiás férfi az összes vitáját felvette a telefonjával, panaszt tett, de a MÁV-nál süket fülekre talált. - Brigitta elmenekült otthonról, mert a gyermeke apja folyamatosan bántalmazta. Azóta talpra állt, és erőt akar adni azoknak, akik hasonló helyzetben vannak.

Más sírjába temették


szerző:
2010.12.09. 15:25
Más sírjába temették

Egy balmazújvárosi férfi sírhelyére mást temettek, panaszt tett és vissza akarja kapni saját nyughelyét.

Házon kívül 10-11-25


szerző:
2010.11.26. 00:15
Házon kívül 10-11-25

Házon kívül: Amikor a szülő örül, hogy a kisgyerek kórházban van. Nem mennek látogatóba, és amíg lehet, bent tartják a gyereket, mert addig se kell enni adni nekik. Indulatok Devecseren és Kolontáron. Alulbecsült házak, ki nem fizetett ingóságok - erre panaszkodnak az iszapkatasztrófa áldozatai. Leáll a félig kész iskola építése, elmaradnak az útfelújítások, és sokakat el is bocsáthatnak - komoly gondba került az ország egyik leggazdagabb városa, Törökbálint.

A bírságok 10 százalákától esik el az állam

A közlekedési bírságról szóló határozatok egy részét nem kézbesítik az elévülési időn belül.

Nehezebb lesz reklamálni a betegeknek

Ezentúl nem egy helyen, hanem hét másik intézményben tehetnek a betegek panaszt az egészségügyi ellátásra.

Van mit javítani a fogyasztóvédelmen

Az ombudsman, a civil jogvédők és a hatóság is jogszabály-módosítást eszközölne.

Mi lesz a balatoni munkavállalókkal?

A vállalkozók szerint, ha beindul a szezon, az új elektronikus bevallás miatt sok lesz az adminisztráció.

Joghézag védi az ittas vezetőket?

A jogszabályok nem rendelkeznek a véralkoholtartalom-értékekről és a befolyásoltsági fokozatokról.

Panaszkodnak a betegek


szerző:
2010.02.25. 11:12
Panaszkodnak a betegek

A bánásmódra, a tájékoztatás hiányára és a nem megfelelő ellátásra tettek panaszt a legtöbben az Egészségbiztosítási Felügyeletnél.

Sok a panasz a bankokra


szerző:
2010.01.02. 17:50
Sok a panasz a bankokra

A legtöbben a törlesztőrészletekre panaszkodnak.

Bepanaszolták a rendőröket


szerző:
2009.05.12. 09:57
Bepanaszolták a rendőröket

A rendészeti panasztestülethez fordult húsz ember, mert szerintük a kiérkező rendőrök megalázták őket.

Kisvállalkozók a multik árnyékában

Miért kapnak több támogatást a multik a kis- és középvállalkozásoknál?

Több ezer panasz az orvosokra


szerző:
2009.04.16. 18:34
Több ezer panasz az orvosokra

Évről évre többen tesznek panaszt amiatt, hogy az egészségügyben sérülnek a jogaik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való