KERESÉS search-close

fiatal

93 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fiatal"

Fenyegető videót küldött az RTL Híradónak egy 18 éves férfi

Fenyegető videót küldött az RTL Híradónak egy férfi, amelyben arról beszél, hogy találomra megöl valakit az utcán. A videóban egy kést is elővesz. A felvételt elküldtük a rendőrségnek, és pár órán belül egy dunaújvárosi buszon elfogták, a kés is nála volt. Kiderült, hogy egy 18 éves fiatal fenyegetőzött.

16 éves fiatal szúrhatta arcon a Miskolcon megtámadott férfit

Egy 16 éves fiút gyanúsít a rendőrség azzal, hogy arcon szúrt egy 24 éves fiatalembert Miskolcon a hétvégén. Hétfőn számoltunk be arról, hogy a fiatal épp hazafelé tartott, amikor vitába keveredett egy háromfős társasággal, majd egyikük arcon szúrta. A rendőrség szerint a támadó egy taktaharkányi fiú. A rendőrök két nappal a támadás után fogták el, és őrizetbe vették. A megtámadott fiatal testvére Híradónknak azt mondta, családja örül a hírnek, megkönnyebbültek.

Szörnyethalt az a 25 éves sofőr

A fiatalember autójával átszakította a hídkorlátot, majd a töltés tetejébe fúródva állt meg a Szabolcs megyei Vasmegyernél. A tragikus baleset vasárnap hajnalban történt. Úgy tudjuk, egy buliból tartott hazafelé a fiatal. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

20 évet letagadhat az ázsiai nő

Egy tajvani hölgy 43 éves, de alig húsznak néz ki. Fotója végigsöpört az interneten és óriási megdöbbenést váltott ki. Hogy, mi a titka? Kiderül a videóból!

Miért kellett meghalnia a fiatal rendőrnek?

Balázs azért lett rendőr, mert az embereken akart segíteni. És pont ekkor, szolgálat közben halt meg. Először a Fókuszban szólalnak meg az újpesti autóbalesetben elhunyt fiatal járőr szülei.

Magyarországon a 4. legmagányosabbak a fiatalok!

A kutatási eredmények alapján a 18 és 34 év közötti korosztály gyakrabban érzi magát magányosnak, mint az 55 év felettiek. Sz. Látó Judit, mentálhigiéniás szakember mesél az okokról és a lehetséges megoldásokról.

18 éves fiú lehetett a rabló

18 éves fiú rabolta ki a várpalotai dohányboltot néhány napja. A rendőrség pénteken fogta el a fiatalt, aki beismerte a rablást. Maszkban, késsel a kezében kényszerítette az eladót a bevétel átadására, miközben hajánál fogva cibálta a nőt, majd 200 ezer forintot vitt magával. A rendőrök őrizetbe vették a fiút.

Bemutatjuk a Muzsika Tv legújabb tehetségét!

Örömmel értesültünk arról, Phatbeat is részt vett a Muzsika Tv Extra műsorában. A fiatal zenész elárulta nekünk, hogy csak most kezdi bontogatni a szárnyait, így előfordul, hogy picit lámpalázas még a fellépések előtt. Ne feledjétek, hogy a Muzsika Tv Extra vadonatúj műsora augusztusban lesz látható a képernyőn. 

Szörnyethalt a lezuhant fiatal

Lezuhant egy félkész ház harmadik emeletéről, és szörnyethalt egy férfi a Heves megyei Mátraderecskén. Négy társával ment be a lezárt területre péntek este. Egyelőre nem tudni miért zuhant le. Az egyik fiatal édesanyja a Híradónak azt mondta: az áldozat méterekre volt a többiektől, amikor leesett. A helyiek szerint a fiatalok kábítószert fogyaszthattak.

Dia:

Tamás és Dia egykor egy párt alkottak, és született egy közös gyermekük is, az élet azonban külön sodorta őket. A fiatal apuka most újra szeretné kezdeni volt barátnőjével, és minél több időt szeretne kislányával, Vandával tölteni. Dia azonban hallani sem akar Tamás tervéről, ő kizárólag Zolit szereti.

Nádai Anikó nehezen viseli a negatív kommenteket – INTERJÚ

A műsorvezetőről kevesen tudják, gyerekkora óta azzal küzd, hogy egyszerűen képtelen hízni, és neki is vannak olyan napjai, mikor semmi se teszik magán. A fiatal anyuka őszintén vall félelmeiről és önmagáról.

Szexuális üzenetekkel zaklatják az X-Faktor egyik játékosát

Két évvel ezelőtt kaptuk fel a fejünket arra a hírre, hogy szexuális tartalmú levelekkel és képekkel zaklatták az X-Faktor tisztalapos versenyzőjét, a 19 éves Krizsma Gwendolint. Két hete érkezett meg az első levél, amivel ráadásul szerelme szembesült először.

Palvin Barbara: „Minél kényelmesebb legyen és szexibb” – INTERJÚ!

A gyönyörű modell több mint tíz éve van a szakmában, pedig csak 23 éves. Imádja az életét, habár már csak öt évet ad magának a mostani pályán. Mindenesetre már tudja, mi szeretne lenni "nagykorában".

VV Zsófit ilyen helyzetben még nem láthattátok!

Sosem késő elkezdeni! Nagy lépés, ha az emberlánya főzni tanul. Nos, két évvel ezelőtt a Reflektor stábja részese lehetett az ex-villalakó első próbálkozásának. Az izgalmas események a bevásárlástól indultak…

Csézy a minőségre és a mértékletességre hívja fel a fiatalok figyelmét

Az ismert énekesnő nem ítéli el az alkoholt, habár egyáltalán nem szereti az ízét. Személyes véleménye szerint, ha mégis iszogatni támad kedvünk, figyeljünk a minőségre, és a mértékletességre.

A teljes adásért kattints IDE!

Hetekkel a robbanás után halt meg a fiatal

Meghalt a júniusi komlói garázsrobbanás egyetlen túlélője. A 19 éves fiatalember szervezete vérmérgezés miatt adta fel a harcot - ezt mondta édesapja Híradónknak. Három fiú volt abban a garázsban, amiben valószínűleg a benzingőz robbant be. Egyikük a helyszínen, társuk a kórházban vesztette életét. A harmadik fiatalon hat műtétet is végrehajtottak, de nem sikerült megmenteni az életét. Az apa most a temetésre gyűjt, mert a családnak nincs pénze.

Csodát művelnek ezek a legújabb bőrfiatalító technikák

Manapság már a hétköznapi ember számára is elérhetőek olyan szépségápolási módszerek, melyeket régen csak a hírességek engedhettek meg maguknak. Segítségükkel akár 10 évet is fiatalodhat arcbőrünk. De lássuk, hogyan működnek!

Nyirokmasszázs a fiatalság titka

Az egészséges életmód mellett a mélykötőszöveti nyirokmasszázs is hozzájárulhat fiatalságunkat megőrzéséhez. Lássuk, hogyan működik!

Tragikus hirtelenséggel hunyt el az X-Faktor egyik felfedezettje

Nagyon fiatalon, 35 éves korában hunyt el Tornyi Gábor, aki a 2010-es tehetségkutatóban tűnt fel.

VIVIEN: „Egy kád habos-babos víz fog a legjobban hiányozni!”

Egy 22 éves fitneszversenyző, egyetemista, aki szabadidejében pultosként dolgozik és nem mellesleg bombázó lány. Vivien most költözik be a Farm-ra. Még nem tudja, hogy minek köszönheti a szerencséjét, de nem is nagyon érdekli, mert ő csak egy dolog miatt megy: nyerni!

Horgas Eszter fiatal tehetségeket támogat

A két éve elhunyt legendás zeneszerző, zongoravirtuóz Vukán György vagyonát, jogdíjait múzsájára, Horgas Eszter fuvolaművészre hagyta. Eszter viszont úgy érezte, a jó barátja is azt szerette volna, ha hagyatékát egy jó célra hasznosítja és így Eszter úgy döntött fiatal tehetségeket szeretne támogatni.
 

Bulinegyed innen és túl: vajon mit szólnak az ott lakók?

Ha hétvége, akkor buli. Irány a disco, egy koncert, vagy valamelyik romkocsma. Ilyenkor többen nyúlnak a pohár vagy valami más után. Le kell vezetni a héten felgyülemlett feszültséget. Egyesek agyában viszont ilyenkor megy fel a pumpa. Újvári Mihály riportja.

Leváltották Vitézy Dávidot


szerző:
2014.12.03. 18:40
Leváltották Vitézy Dávidot

A civil tiltakozás ellenére leváltották Vitézy Dávidot a Budapesti Közlekedési Központ éléről, csütörtökön már nem is kell bemennie a munkahelyére. Annak ellenére, hogy az új vezérigazgató csak januárban kezd el dolgozni. Vitézy volt az egyik legfiatalabb vezérigazgató, az MSZP éppen ezért kritizálta.
 

SPOON:

A fiatal tehetségeknek alig marad idejük a próbák mellett, mégis szórakozásra mindig szakítanak időt. Vajon tetszik nekik valaki a versenyzők közül, vagy a rajongókból szemezgetnek?

Megelőzhető a gyerekek eltűnése?

Évről évre nő az eltűnt gyerekek, fiatalok száma hazánkban. Bár nagy többségük pár nap alatt előkerül, egyre gyakrabban és egyre többen válnak bűncselekmény áldozataivá. Gere Ferenc, volt rendőr ötlete azonban sok szülőnek hozhat megnyugvást. Hogy mi is ez pontosan és miként működik, most elmondta.

16 éves terrorista lányt fogtak hazánkban

A TEK közleménye szerint október végén egy fiatalkorú holland állampolgár Magyarországon keresztül próbált Szíriába jutni, abból a célból, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz. Hogy miért akar egyre több fiatal lány egy terrorszervezethez csatlakozni és fegyveres harcot folytatni, kiderítjük.

A legfiatalabb magyar motorversenyző

Vendégünk volt a tizenkét éves Laczkó Máté, aki a legfiatalabb magyar motorversenyző. A fiatal fiú három évesen kapta meg az első motorját. A 8:08-Minden reggel műsorvezetőinek elmesélte az eddig elért eredményeit.

Egy esküvő, ahol helikopter hozta a gyűrűket

13 éves volt, amikor megismerkedett a szerelmével. Kevin és Mirjam már akkor összeházasodtak volna, de meg kellett várniuk, míg az egyébként nyolcadik osztályba járó menyasszony legalább a 14 -et betölti. Ezután már semmi sem állhatott szerelmük útjába.

Fókusz 13-11-20


szerző:
2013.11.20. 20:00
Fókusz 13-11-20

Fókusz: Trónfosztás - István a király, ahogy azt az Irigy Hónaljmirigy elképzeli. De mit szól ehhez Alföldi Róbert vagy Szörényi Levente? Rejtett világ - Drogok, alkohol, és erőszak. Egy 17 éves fiú megrázó vallomása a fiatalok bulizási szokásairól. Csoda történt - Azt mondták, nem lehet gyereke. Szépségkirálynőnk, Dobó Ági boldog kismamaként beszél a megpróbáltatásokról.

Fókusz Plusz 12-12-01


szerző:
2012.12.01. 19:30
Fókusz Plusz 12-12-01

Fókusz Plusz: Utcáról a dobógóra - Semmijük sincs, csak a tehetségük. Roma fiatalok, akik nehéz sorból jönnek, és sportkarrierről álmodnak. Nem adják fel - Cigánysorból a válogatottba. Kik és hogyan segítenek a roma tehetségeknek, hogy élsportolók legyenek? Megható történetek a grundról.

Fókusz 2012-11-30


szerző:
2012.11.30. 20:55
Fókusz 2012-11-30

Fókusz: Az életükért énekeltek - Kik azok, akik az X-Faktor történetében a legtöbbször párbajoztak? És ki az az egy, aki soha?? DJ-k a csúcson - Megválasztották az év legjobb lemezlovasait. A fiatalok kedvencei évek óta ugyanazok! Halálos kór - Egyre több magyar huszonéves lesz HIV fertőzött! Sokan éveken keresztül nem is tudnak róla, egymásnak adják tovább!

Csonka András szíve vágya, hogy apa legyen

Csonka András gyereket szeretne – adta hírül egy pénteken megjelent hetilap. A színész-műsorvezető a Fókusznak azt mondta, úgy érzi, még nem késett le semmiről, és jó ideje foglalkoztatja ez a téma.

Fókusz Plusz 12-10-06


szerző:
2012.10.06. 19:30
Fókusz Plusz 12-10-06

Fókusz Plusz: A világ kicsiben - Tankok, repülők és hajók - amikor a felnőttek gyerekek maradhatnak. Egy költséges hobbi kulisszatitkai. Szerelem másként - Down-szindrómás fiatalok, akik teljes értékű életet tudnak élni. A házasság és gyerekvállalás sem lehet akadály.

Egy szívszorító történet az akarat elképesztő erejéről

Marika néhány hónapja tudta meg, hogy agydaganata van. Sugárkezelések között készült fel a vizsgáira, és miközben az életéért küzdött, sikeresen leérettségizett.

Veszélyes szórakozás: alkohol a fiatalok kezében

A budapesti éjszakában kiderült: életkortól függetlenül egyre agyafúrtabb megoldásokkal ütik ki magukat a fiatalok. Nem csak az italokat kombinálják, de azt is, hogyan juttassák be a szervezetükbe. Néhány képtelen ötlet az életükbe is kerülhet.

Fiatalok a „gyilkolás erdejében”

Csoportos rablás, gyilkosság, súlyos testi sértés. Ezeket a bűnöket általában nem párosítjuk tinédzserekkel. Mégis, amikor ők a bűnösök, felkapjuk a fejünket: hogyan lehetséges ez?

„Eggyé vált” az afrikai törzzsel

Lantai Csont Gergely fiatal közgazdász hallgató, az afarok között élt, ette az ételüket, itta az italukat. Barabás Évinek a Portréban beszélt arról a csodálatos egy hónapról, amit Fekete-Afrikában töltött.

Szülhetne is a legfiatalabb dédi


szerző:
2012.01.30. 19:00
Szülhetne is a legfiatalabb dédi

Kati mindössze 16 éves volt, amikor szült, és lánya is 16 évesen hozta világra első gyermekét. 4 generáció, és egy tűzről pattant, 53 éves dédi, aki talán azt sem bánná, ha dédunokája, unokája és lánya mellé még egy gyermeke is születne.

Csak 16 éves, de a világ is a lába előtt heverhet

Az Év Hölgye díjesélyeseiről készített riportunk közben figyeltünk fel a 15 éves modellre, aki Nagylengyelben él családjával. Akkor a díj 5 legesélyesebb versenyzője közé került.

Szívószálas kakaóért törtek be a fiúk

Sorozatos betöréses lopással gyanúsítanak két tizenéves fiatalt Tatabányán.

Összművészet és szórakozás sajátos formában

Bemutatkozik három fiatal művész, Bajári Levente táncos, Erdélyi Andrea és Tikász Judit költő baráti köre, a 3éter Klub.

Szén-monoxid végzett két fiatallal

A házban olyan magas volt a szén-monoxid koncentrációja, hogy a rendőrök is csak azután mehettek be, hogy azt átszellőztették.

Kettős karambol a 3-as főúton


szerző:
2011.10.10. 21:07
Kettős karambol a 3-as főúton

Ketten életüket vesztették abban a balesetben, amelyben két jármű frontálisan ütközött.

Miért tartunk a gyerekvállalástól?

10 történet arról, hogy vajon miért születik egyre kevesebb gyerek Magyarországon. A Házon kívül rendhagyó adása nézőink sorsán keresztül mutatja be a lehetséges okokat.

Egyre több tini köt ki a detoxban

Hétköznap 2-3, hétvégén akár 6 középiskolás is a toxikológián fejezi be a bulizást Budapesten.

Részeg fiatalok áldozatává vált Petőfi szobra

Ittas munkanélküli fiatalok törték le az Ungvár központi terén álló Petőfi-szobor kardját hétfő hajnalban.

A részeg tinik miatt büntetik a diszkókat

Mostantól ha Újfehértón tizennyolc éven aluli részeg fiatalt találnak egy szórakozóhelyen, a buli szervezőjét ötvenezer forintra büntetik.

Józanítólag hat az iskola tinikre

Az elmúlt három hónapban egy olyan nyugodt péntek este sem volt a toxikológiai osztályon, mint a múlt heti iskolakezdést követő pénteken.

Leállt a szíve egy 16 éves lánynak

A lány barátja és annak testvére a lakásban italozott, marihuánás cigarettát szívott és öngyújtógázt lélegzett be. Azt még vizsgálják, hogy a lány fogyasztott-e ezekből.

Elfelejtettek írni a kínai fiatalok

A kínai fiataloknak egyre kevésbé megy a kézírás, így az oktatási minisztérium növeli az írásórák számát.

Részegen gázolt halálra egy fiatalt

Egy tizenhét éves fiút gázolt halálra egy ittas sofőr a Borsod megyei Kázsmárkon.

20 percig volt a homok fogságában

Összeomlott egy tengerparti homokárok egy fiatal felett egy amerikai strandon. Azt mondta, meg volt győződve róla, hogy meg fog halni.

Végzetes lehet a túl kevés figyelem

A hivatalos statisztika szerint majdnem 70 százalékkal nőtt a fiatalok öngyilkossága egyik évről a másikra.

Rendőrökre támadt egy fiatal férfi

Az őket üldöző rendőrökre támadt egy férfi, aki társával tankolás után fizetés nélkül távozott a benzinkútról.

Mi lesz a fiatal nyugdíjasokkal?

Horgásznak, főznek, takarítanak, pedig sokan jó erőben vannak és fiatalok. Durván belenyúlna a kormány a fegyveres- és rendvédelmi dolgozók életébe. Mi lesz velük ezután?

Egyre több magyar vágyódik el


szerző:
2011.05.12. 12:13
Egyre több magyar vágyódik el

A rendszerváltás óta még soha nem akarták ennyien elhagyni az országot.

Tinédzsert gyújtottak fel Szolnokon

A 14 éves szolnoki fiút életveszélyes állapotban vitték kórházba, nincs kihallgatható állapotban, a rendőrség nagy erőkkel vizsgálódik.

Nem igazán bújja a könyveket az ifjúság

Plázáznak, szórakozóhelyre járnak és interneteznek - így töltik szabadidejüket a fiatalok.

Villámgyorshajtó: 23 perc alatt 3-szor fogták el

Német rendőrök 23 percen belül háromszor kaptak gyorshajtáson egy huszonéves német férfit kedden.

Tápszernek álcázott drogok butítják a tiniket

Hiába tiltották be a mefedront januártól, folyamatosan jelennek meg újabb és újabb szerek az interneten, amelyeknek a hatása ugyanaz.

Roadshow-ra indult a felvilágosító kamion

Az országjáró körútra induló AHA-program járművében bármit megkérdezhetnek a tinik és szűrik a nemi betegségeket is.

A megszorítások ellen tüntettek a fiatalok

Több ezer spanyol fiatal vonult fel Madridban, hogy a megszorító intézkedések ellen tiltakozzanak.

Kilátástalannak érzik helyzetüket a fiatalok

40 százalékkal több fiatal hívja a telefonos lelkisegély szolgálatokat az utóbbi két évben.

Csalóka lehet a hirtelen jött meleg

A háziorvosok szerint a fiatalok fáradékonyabbak lehetnek, az idősek vérnyomása pedig megemelkedhet.

Se esély, se pénz, se jövőkép

11 huszonéves, 11 ok, 11 történet. Miért a külföld a megoldás? Akik már elmentek, és akik csak készülnek.

Tucatnyi tipp a tudatos táplálkozáshoz

12 pontban hívják fel a fogyasztóvédők a fiatalok figyelmét az egészséges táplálkozás fontosságára.

A szüleik nyugtatójától lettek rosszul

Gyógyszermérgezéssel szállítottak kórházba három általános iskolás fiút, akik az iskolában szedtek be egy hangulatjavító szert.

Hamarabb okoz rákot az ivás, mint a cigi

Jóval több lehet a daganatos beteg a mai fiatalok között 10-15 év múlva.

Egyre több a mellrákos kismama


szerző:
2011.02.04. 17:43
Egyre több a mellrákos kismama

A szakemberek szerint ez azzal függ össze, hogy egyre későbbre tolódik a gyermekvállalás, miközben emelkedik a fiatalabb daganatos betegek aránya.

Végsőkig reménykednek az eltűnt fiú szülei

Megszólaltak a szülei annak a kunszentmártoni fiúnak, aki tavaly ősszel tűnt el, és a rendőrök szerint valószínűleg az ő csontjait találhatták meg.

Mentőápolóra rontott egy részeg társaság

Ittas fiatalok vertek meg egy mentőápolót szombatra virradó éjjel a fővárosban.

„Katit” ettek a fiatalok


szerző:
2010.10.21. 16:52
„Katit” ettek a fiatalok

Jól van az a négy fiatal, akik kábítószer miatt lettek rosszul csütörtökön egy velencei iskolában.

Rendőri akció a lógós diákok ellen

Pénteken 60 iskolakerülő diákot füleltek le rendőrök két fővárosi bevásárlóközpontban.

Horgásztóba fulladt egy fiatal férfi

A búvárok megtalálták annak a 22 éves fiatalnak a holttestét, aki egy budakalászi tóban merült el vasárnap.

Leg-emberek Magyarországon


szerző:
2010.06.04. 15:27
Leg-emberek Magyarországon

Hol és hogyan élhet az ország legmagasabb és legalacsonyabb embere? Extra méreteikkel hogyan békéltek meg, és ki tudták-e használni különleges adottságaikat? Felkerestük a legsoványabb és legkövérebb magyar embert is, és kíváncsiak voltunk, hogy mi a hosszú élet titka az ország legidősebb, 107 éves embere szerint.

Szex és Budapest


szerző:
2010.06.01. 20:41
Szex és Budapest

Egyedülálló, sikeres, menő pasikat kerestünk fel. Mire költenek gondolkodás nélkül, és hogyan élnek? Keresik-e álmaik asszonyát? Szingli pasik vallomása a Fókuszban.

Fiatal nőket támad a gyógyíthatatlan kór

A 20 és 40 év közötti nőket sújtó sclerosis multiplexben Magyarországon 6-8 ezer ember szenved.

Fegyveres fiatal rablókat kaptak el

A fegyveresek még februárban rontottak be egy VII. kerületi lakásba, ahol több millió forintot és ékszereket zsákmányoltak.

Orbán: Vége az ifjúságellenes politikának

A pártelnök szerint Magyarországot meg kell fiatalítani, a választás pedig népszavazás a jövőről.

A fiatalokat sem kíméli a stroke


szerző:
2010.02.23. 21:00
A fiatalokat sem kíméli a stroke

Magyarországon évente körülbelül 50 ezer embert ér stroke, ezeknek egyharmada nem éli túl.

Fegyházat kaptak a kegyetlenkedő rabok

11-től 14 évig terjedő büntetésre ítélték azokat a fiatalokat, akik árammal kínozták társukat a tököli börtönben.

Szórakozásból rabolták ki a hajléktalant

Három tizenéves vert meg egy 57 éves hajléktalant Székesfehérváron és elvették összekoldult pénzét.

Elkapták a gázolajos csalókat


szerző:
2009.05.27. 14:30
Elkapták a gázolajos csalókat

Telefonkönyvből nézték ki a fuvarozókat, akiknek olcsó gázolajat ajánlottak.

Magyar nőkre támadtak Észak-Írországban

Harminc helyi fiatal tört be a négy nő lakásába. A rendőrség idegengyűlöletként vizsgálja a történteket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való