Belföld

Egy 32 évvel idősebb férfinél találták meg az eltűntnek hitt 17 éves debreceni lányt

rtl.hurtl.hu

2024. február 23. 5:54

A férfi már 13 éves kora óta „udvarolt” a kislánynak.

A mindössze 17 éves K. Denisát, aki egy évvel korábban szökött meg gondozási helyéről, egy 32 évvel idősebb férfi lakásán találták meg. A férfi a lány szülei beleegyezése nélkül akarta feleségül venni Denisát. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a Blikk információit, miszerint a férfit kihallgatták kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt.

A rendőrök néhány napja rajtaütésszerűen jelentek meg a férfi lakásán, a lányt pedig visszavitték a nevelőotthonba, ahonnan eltűnt. Kiderült, hogy a kiskorú lány és a férfi együtt éltek azóta, hogy eltűnt Denisa. A férfi korábban az interneten hálózta be a lányt, még évekkel ezelőtt, amikor Denisa csak 13 éves volt.

Elmentem a bíróságra, beadtam a kérelmet, hogy visszakapjam a felügyeleti jogait, de sajnos pert kellett indítanom a gyámhivatal ellen. Ha úgy ítélik meg, egy hónap múlva talán hazajöhet. Júniusban tölti be a 18. életévét, utána már az ő döntése, hogy mit csinál, de addig is szeretném őt visszakapni. Teljesen ellenünk fordította az a férfi, de remélem, belátja, hogy itthon van a legjobb helye

– mondta a lány édesanyja.

A bulvárlap korábban elérte a férfit, aki akkor elmondta, hogy nem tudja, hogy Denisának pontosan hol van a tarzókodási helye, de elő fog kerülni, mihelyst nagykorú lesz. A férfinak van egyébként egy 16 éves lánya is, ő is együtt élt a férfival és Denisával, aki a rendőröknek azért könyörgött, hogy ne vigyék őt haza, mert ő lesz a férfi gyermekének az édesanyja.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Belföld#eltűnés#fiatal#pár#internet#k. denisa

Címlapról ajánljuk