Bulvár

Molnár Anikó összejönne egy sokkal fiatalabb fiúval is

rtl.hurtl.hu

2024. április 10. 11:52

Molnár Anikó nem zárja ki, hogy egy nála sokkal fiatalabb fiúval legyen együtt, akivel aztán együtt működtetnék erotikus oldalát. 

„Tök nagy álmom, hogy én is találjak egy olyan társat, akivel együtt élnénk, együtt üzemeltetnénk az oldalt” – mondta el a Hot! magazinnak Molnár Anikó. A Blikk cikke szerint az egykori villalakó közölte, hogy nem zárja ki, hogy egy nála sokkal fiatalabb férfival legyen együtt.

Molnár Anikó elmondta, hogy „ha extrém fiatal, például huszonhárom éves, akkor azért elgondolkodom”, mert „nehezen tudom elképzelni magam egy huszonhárom éves fiúval.” Hozzátette, hogy „az is igaz, hogy ebből a korosztályból többen is azt állítják, hogy az idősebb nőkhöz vonzódnak”.

Az OnlyFans magyar sztárja kijelentette, hogy „a sztárvilágban elég sok példa van arra, hogy akár működhet is.”

„Eddig is le*urváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom”

Molnár Anikó tavaly februárban adott interjút a Fókusznak akkoriban indult OnlyFans-oldaláról, amiben közölte, hogy „ha mindent bevállalnék, sok-sok tízmilliót kereshetnék.”


Idén januárban már arról beszélt, hogy amit az OnlyFansen mutat, már túl van a művészi akt kategóriáján, és aki eleget fizet, akár az egyik volt partnerével is láthatja együtt. „Tulajdonképpen semmi más nem történik, mint ami a hétköznapjaimban, ami a hálószobában történik” – mondta erről Molnár Anikó.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#fiatal

Címlapról ajánljuk