Bulvár

Molnár Anikó: 10 millió forintot ajánlott két fiú, szerettek volna velem tartalmat gyártani

rtl.hurtl.hu

2024. január 20. 16:55

Molnár Anikó arról is beszélt: „lehetek példa 40 pluszos nőknek, hogy nem kell elhagyni magukat”.

Most kaptam egy 10 millió forintos ajánlatot, Amerikából két fiú szeretett volna velem tartalmat gyártani, és azt mondtam, hogy nem

– mondta OnlyFans-karrierjéről szólva Molnár Anikó a Palikék világa by Manna című YouTube-műsorban, amit a Blikk szemlézett.

Amit Anikó az OnlyFansen mutat, már túl van a művészi akt kategóriáján, aki eleget fizet, akár az egyik volt partnerével is láthatja együtt a ValóVilág egykori szereplőjét az erotikus tartalommegosztón. „Vadidegennel nem tudok. Tulajdonképpen semmi más nem történik, mint ami a hétköznapjaimban, ami a hálószobában történik” – mondta erről Molnár Anikó.

Arról is beszélt, hogy attól tartott, a férfiak majd elfordulnak tőle emiatt, de épp ellenkezőleg, sorban állnak az udvarlók, hogy vele lehessenek, még házassági ajánlatokat is szokott kapni. 

A nemzedékébe tartozó nőknek is volt üzenete: „Lehetek példa mondjuk 40 pluszos nőknek, hogy nem kell elhagyni magukat. Felnevelnek 2-3 gyereket, 45 éves korukban elválnak, és ott állnak, hogy nincs önbizalmuk, nincs semmi. 

Én itt vagyok 48 évesen, és meg tudtam mutatni azt, hogy ennyi idősen egy nő tud nő lenni.

Anikó tavaly a Fókusznak arról beszélt, hogy úgy érzi, minél jobban bántják, annál jobban bepöccen. Eljött az a pont, amikor úgy érezte, a rosszakaróinak okot ad arra, hogy még idegesebbek legyenek.


Hozzászólna? Az rtl.hu Facebook oldalán megteheti:

 

Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#molnár anikó#szépség#öregedés#szex#OnlyFans#nők#Életmód

Címlapról ajánljuk