ValóVilág

Majka: Lehet sok mindent mondani a ValóVilágról, én 22 év alatt elértem, hogy mindenki tudja az országban, ki vagyok

rtl.hurtl.hu

2024. július 12. 16:11

Majka közel 22 év után ismét visszatért a ValóVilág villájába, ami anno óriási változást hozott az életébe. Az évek alatt sok kritikát kapott a valóságshow miatt, de eközben tett róla, hogy mindenki tudja itthon, ki is az a Majoros Péter. Majka szerint ráadásul sosem tudhatjuk, mikor kerül ki valaki egy-egy ilyen televíziműsorból, aki akár az ő nyomdokaiba is léphet. Extra videónkban azt is elárulta, szerinte mi lehet a legnehezebb a VV12 játékosainak, és azt is, mit gondol a mai internetes véleményvezérekről.

Talán sosem volt még olyan csend a ValóVilág villájában, mint amikor 22 év után Majka visszatért oda, ahol ismertté vált. A villalakók teljes döbbenettel fogadták, és félve fogtak kezet az előadóval, majd amikor körbevezették a luxusbörtönben, Majka szóvá tette kétségeit:

Miért érzem azt, hogy egy csomó nemi betegség van ebben a medencében?

Ha megnéznéd, hogyan tért vissza Majka a villába, kattints a képre!

Majka életét megváltoztatta a ValóVilág: „Mindenki tudja az országban, hogy ki vagyok”

Majka érkezését követően hosszú dilemmázás vette kezdetét, amikor a híres vendég döntés elé állította a játékosokat. A villalakóknak három bőrönd közül egyet kellett kiválasztaniuk: az egyik táskában 1, a másikban 4 millió forint nyeremény lapult, a harmadik bőrönd viszont nem rejtett semmit sem.

Ha kíváncsi vagy, hogyan okoskodtak a villalakók, kattints a képre!

Majka életét megváltoztatta a ValóVilág: „Mindenki tudja az országban, hogy ki vagyok”

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#majka#interjú#villalakó#fiatal#okostelefon#függőség#egészség#Karrier#zene#valóságshow

Címlapról ajánljuk