KERESÉS search-close

vizsga

84 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vizsga"

Laura Evelinnek: „Pokollá fogom tenni az életed…”

Laura randira ment Matyival, hogy elfelejtse Dávidot. Milán kihívta egy versenyre Krisztát. Joe és Dávid problémába ütköztek a fitneszteremben. 

LENGYEL TAMÁS: Önkéntesnek jelentkezett, idén táboroztat először

Az RTL Klub népszerű sorozatainak sztárja, Lengyel Tamás idén vállal először "cimbora"-munkát a Bátor Táborban. Segítőnek jelentkezett, elmesélte, mit kellett tennie, hogy felvegyék.

A matek érettségi mindenkin kifogott a sztárok között

Amíg a Barátok közt Lucája hétfőn magyarból érettségizett addig Király Peti, Csocsesz és Sánta Laci bevallották, hogyan mentek át annak idején a vizsgákon. Vajon melyikük lett majdnem kitűnő? Mutatjuk.
Ide kattintva láthatod, hogy ma hogyan teljesítene az érettségin Csocsesz és Király Peti.

ÉRETTSÉGI FELADATSOR: Király Petinek és Csocsesznek

Ahogy mondani szokták, jó diáknak ünnep a vizsganap. A rosszak pedig valahogy átvészelik... Király Peti és Csocsesz ugyanazt az érettségi feladatsort oldotta meg, megmutatjuk milyen eredménnyel.
A Fókusz riportját az érettségiző sztárokról itt nézheted meg.

Moldován András megizzasztja vizsgakérdéseivel a vállalkozót!

Úgy tűnik, hogy a Gulyásbomba tulajdonosa minden kérdésre tudja a választ! Vajon sikerül meggyőznie a befektetőket? Kiderül hétfőn este 21:40-kor az RTL Klubon a Cápák között következő részéből!

TAMÁSKA GABRIELLA: pánikrohamot kapott vizsgája előtt

Mi történt 2018 női hangjával? A Fókusz stábja meglátogatta Tamáska Gabriellát kollégiumában és elkísértük őt első önálló koncertjére is! Részletek az interjúban!

Sárközi Ákos ötösre vizsgázott!

Miközben a séf folyamatosan tanítja csapatát a Konyhafőnök VIP-ben, ő maga is kapott egy mentort. Kíváncsi vagy, mibe vágta a fejszéjét?

Elérkezett a szintfelmérő! Vajon ki vizsgázott színötösre?

Javában dübörög az Iskola hét, ráadásul a villalakóknak számot kellett adniuk az elmúlt napokban gyűjtött tudásukról. Volt, aki nagyot villantott, és volt, aki egyből fel akarta adni...

Bori Laura kárára csalt az edzői vizsgán?

Bori bevallotta Laurának, hogy kicserélte a dolgozataikat az edzői vizsgán…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin: „Lehet, hogy egy gyilkost védek…”

Evelin úgy döntött, kiáll Joe mellett. Tamara támogatni próbálta a depis Bécy-t. Bori és Laura részt vettek az edzői vizsgájukon.

Szakács lett az ÉNB sztárja


szerző:
2018.10.24. 10:35
Szakács lett az ÉNB sztárja

Szakács szakvizsgát tett az Éjjel-Nappal Budapest Rolandját alakító Nébald Olivér, akit tavaly ősszel az RTL Klub Konyhafőnök VIP műsorában láthattak főzni a nézők.

Karesz kirúgatta Lalit az új munkahelyéről

Lali sajtárusként szeretett volna munkát szerezni, Karesz azonban keresztbe tett neki…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sánta Laci nem olvasta, Fecsó a Tüskevárral keveri A pál utcai fiúkat

A párok először irodalomból vizsgáztak, és A pál utcai fiúk történetét és értelmezését kellett előadniuk a vizsgabizottság előtt.

A párok újraértelmezték március 15-ét a történelem vizsgán

Mi történt 1848. március 15-én? Mit tartalmazott a 12 pont? Mi az a cenzúra? Kit szabadítottak ki a budai Vár börtönéből? Többek között erről is elmélkedtek a Nyerő Páros szereplői.

Meglepő osztályzatok kerültek a párok bizonyítványába

A bizonyítványosztás során kiderült, hogy melyik két pár került a veszélyzónába, és kik azok, akik a legjobban teljesítettek a vizsgán.

Anya és lánya együtt érettségizett

Anya és lánya együtt érettségizett a csornai Hunyadi Szakközépiskolában. Csütörtökön az angolt írták együtt, de az elmúlt napokban is izgulhattak egymásért. Az anya, aki ápolónőként dolgozik, két éve iratkozott be felnőttképzésre, már akkor tudni lehetett, hogy együtt teszik majd le az érettségit. Híradónknak azt mondták, végig együtt készültek és segítették egymást.

 

Teó fia otthagyná az iskolát

Miután Teó azt bizonygatja, hogy mennyire ragaszkodik a fiaihoz, Tamara arra a következtetésre jutott, hogy Marci tegnapi berúgása ellenére Teó igenis jó apa. Tamarának az volt a benyomása, hogy Marcit nyomasztja valami, és hogy a fiú szeretne beszélni az apjával. Felkarolta a fiút és megtudta, hogy Marci éppen most szúrta el a félévét, és abba akarja hagyni az iskolát. Tamara és Szofi megijedtek, és azt akarták, hogy Teó erélyesen lépjen fel Marcival szemben. Teó azonban nem tudta kezelni a helyzetet és másnapra halasztotta a problémát.

Rejtekhelyek után kutattak

Párnahuzatba rejtett okosórát, lefolyóba eldugott mobiltelefont és asztallap alá rejtett SIM kártyát kellett megtalálni ma a börtönőr-vizsgán. Budapesten kameránk előtt vizsgáztak a börtönőrök! A fővárosi Venyige utcai intézetben 440-en tették le a szakvizsgát. Ők azok, akiket már a közelgő börtönépítések miatt vettek fel. Eddig összesen hatezren jelentkeztek börtönőrnek. A kormány 46 milliárd forintot szán új börtönökre, ezekben legalább 2500 őrre lesz szükség.

Valóra vált a Barátok közt színészének legnagyobb álma!

Kiss Péter Balázs rajongóival is megosztotta élete egyik legfontosabb eseményét, melyre családja és barátai is nagyon büszkék.

Június végén érkezik Gorbunov Dmitrij új dala!

Gorbunov Dmitrij a 2016-os X-Faktor harmadik helyezettje a műsor óta is keményen dolgozik, készül az új dala, és magyar állampolgár szeretne lenni, emiatt tanul az állampolgársági vizsgára.

Jocó bácsi érettségi tippjei


szerző:
2017.06.09. 08:11
Jocó bácsi érettségi tippjei

Június 19-én indulnak a szóbeli középszintű érettségi. Jocó bácsiként elhíresült általános- és középsikolai történelem, hon- és népismeret tanár, Balatoni József volt Anna és Miki vendége a Reggeliben.

Nem minden atlasz volt jó az érettségin

Nem volt világos, mit lehet használni a történelem érettségin, így sok diák meglepődött percekkel a vizsga előtt - erről az eduline írt először. A Történelemtanárok Egylete szerint nem tájékoztatták előre az iskolákat, hogy pontosan milyen atlaszt használhatnak a vizsgán a diákok. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma adásunkig nem válaszolt kérdéseinkre.

Érettségi: ma matek írásbeli!


szerző:
2017.05.09. 13:08
Érettségi: ma matek írásbeli!

Reggel 8 órától a matematika írásbeli érettségi vizsgák zajlottak.

Az Alaptörvényből is vizsgáznak

Vizsgázniuk kell a kormánytisztviselőknek és a rendvédelmi dolgozóknak abból, hogy milyen értékrendbeli különbségek vannak a 2011-ben elfogadott Alaptörvény és a régi alkotmány között. Erről a 444.hu írt először. A Belügyminisztérium szerint még dolgoznak a tananyagon. Szerintük a továbbképzéseken eddig alkotmányjogot tanítottak, ezután viszont az alaptörvény értékrendjét oktatják majd. Az MSZP szerint ennek semmi helye a tananyagban.

A Séf harcsával vizsgáztatta a döntősöket

Sárközi Ákos minden új szakács jelöltjével kifiléztet egy halat és megkéri, hogy készítse el, ahogy csak szeretné. Ugyanezt kellett most tennie a döntős versenyzőknek is.

Senki nem bukott meg a Villa-vizsgán

Miután a villalakók megizzadtak a tanári kar előtt, a pedagógusokon volt a sor, hogy értékeljék a vizsgán hallottakat, valamint a nebulók egész heti teljesítményét és viselkedését. Minden diák álma, hogy ilyen vajszívű tanárai legyenek.

Zsoltinak Pestig terjed csak a földrajzismerete

Zsolti a  matek tételnél picit zavarba jött, Magyarország megyéinél viszont végleg elvesztette a fonalat. Vivinél az első, ami minden tanárnak szembetűnt: az nem a felkészültsége volt, hanem inkább a szoknyájának a hossza. A lány továbbra is kitart az elmélete mellett, hogy nem kell megtanulni fejben számolni, hiszen még a telefonon is van számológép. Ati saját bevallása szerint nagyon jól felelt a kérdésekre, a tanárok nem biztos, hogy ugyanígy látták.

Ha már a Dr. titulus nem jött össze, legalább a VV megvan!

Mici földrajzból jeleskedett, Somától pedig egyszerűen nem tudtak olyat kérdezni a tanárok, amivel megfoghatták volna. Dávid sem volt rest felkészülni, könnyen vette az akadályokat, nem úgy mint Gina, akinek az erkölcsi idealizmusba tört bele a bicskája, de az USA fővárosa se volt meg elsőre.

Mindenki izgult a vizsga miatt

Mici csak azért várta, hogy vége legyen a megmérettetésnek, mert akkor legalább végre lehet pihenni, meg egy jó nagyot aludni. Krisztián kezdte a bizonyítást az egész tanári kar előtt. Amíg a fiú a tábla előtt izadt, addig Vivi Somát próbálta izgatni. Tivynek ezúttal a Himnusz nem fért bele az életébe.

Nyári Dia életének ez a szakasza lezárult

A Barátok közt forgatásai leálltak, ugyanis a stáb és a színészek is vakációra mentek. Az utolsó munkanap lezárásának megadták a módját, így a pihenést egy közös bulival indították. A sorozat Hannájának ez a nyár viszont valaminek a végét is jelentette…

Fókusz 2016-06-03


szerző:
2016.06.03. 18:55
BENKŐ DÁNIEL:

Benkő Dánielnek, mielőtt belefogott volna a húrok pengetésébe, le kellett érettségiznie. Ennek már 51 éve. A Fókusz kíváncsi volt, hogy a lantművész milyen feladatsort állítana össsze a most érettségizőknek. Dániel válaszán kicsit sem lepődtünk meg.

A Tamási-novellát választhatták a legtöbben

Megoldható, de olykor elvont - ilyennek találták a magyar érettségit az általunk megkérdezett szaktanárok. Ma indult az írásbeli érettségi időszak, 112 ezer diák vizsgázik a napokban. Csoóri Sándor, Tamási Áron, Vörösmarty Mihály - többek között az ő műveik szerepeltek a feladatok között. Az általunk megkérdezett diákok többségének a teszttel kevésbé, inkább a szövegalkotással gyűlt meg a baja.

Animációs kérdések a KRESZ-vizsgán

A Nemzeti Közlekedési Hatóság szerint a vizsgázóknak így valóságosabb körülmények között kell majd helytállniuk. A 8-10 másodperces animációk megválaszolására egy perc áll majd rendelkezésre.

KRESZ-vizsga a budapesti bicikliseknek?

Kötelezővé tenne a KRESZ-vizsgát a kerékpárosoknak néhány év múlva Tarlós István főpolgármester akkor, ha nem javul a biciklisek közlekedési morálja. A főpolgármester szerint sokat szabálytalankodnak a bringások és biztonságuk érdekében felül kellene vizsgálni a korábban nekik adott kedvezményeket.

A magyarok nyelvismerete borzalmas


szerző:
2015.10.20. 15:12
A magyarok nyelvismerete borzalmas

Hány évesen kezdjen idegen nyelvet tanulni a gyerekünk? És milyen módszerrel? Igaz-e, hogy felnőttként már sokkal nehezebb? Mi magyarok az utolsó helyen kullogunk, Európában minden országban többen és jobban beszélnek angolul, vagy más idegen nyelven, mint mi. Hogyan változtathatnánk ezen?

Csuja Imre UFO-t szaval

Szilágyi Csenge Szomorú Szamurája után, most Csuja Imre szaval egy mindenki által ismert régi magyar nótát, az UFO: Napolaj című számát. Ennek kapcsán érkezik hozzánk a színész. Lassan véget érnek a vizsgák, de hova menjenek dolgozni a diákok? Ezt a témát is körbejárjuk. Balássy Bettyvel és Klausmann Viktorral pedig arról beszélgetünk holnap reggel, hogyan lehet leszoktatni a gyerekeket a biliről.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát

Jövő héttől megkezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák, és kinek ne lenne egy jó sztorija a saját vizsgájáról? Éppen ezért hívtuk meg Hajdu Steve-et és Boros Lajost, hogy velük elevenítsük fel ezeket az élményeket és persze, hogy belelessünk az ő érettségi bizonyítványukba.

Gábornak még mindig Alexa jár az eszébe

Gábor teljesen leblokkol a vizsgán, kétségbeesetten reménykedik, hátha a volt barátnőjéről, Annáról le tudja másolni a dolgozatot. Amikor Lali beígér egy randit Annának Gáborral, a lány hirtelen felajánlja a segítségét. Gábor csak a vizsga után tudja meg, mi volt a sikeres vizsga ára: Annával kell randiznia. De mivel még mindig Alexa jár az eszében, egy trükkel elijeszti Annát.

Vigyázat, utasszállító repülőt vezethet Cooky!

A Celeb vagyok, ments ki innen!-nel a dél-afrikai dzsungelt is megjárt rádiós műsorvezető a napokban az utolsó vizsgát is letette, ami ahhoz kell, hogy akár egy több száz fős gépet irányíthasson. Az újdonsült pilóta hétéves kora óta rajong a repülésért, vagyis gyerekkori álmát váltotta valóra azzal, hogy nyolc éven át sikeresen vette az akadályokat az égbe vezető úton.
 

Villafamília: A komisz nem hagyja nyugton mutterékat

Meghitt családi kör; apu facér, anyu tűzrőlpattant, a kölök meg komisz. Dennis büntetésből gyámság alá került: nem dönthet egyedül, és nem is maradhat felügyelet nélkül. Lehet, hogy a szülőknek ez nagyobb büntetés, és a végén a nyúl viszi a vadászpuskát?

A Tökfejre került a zöld kendő

Véget ért az iskolahét, levizsgáztak a villalakók. Volt, aki olyan jól teljesített, hogy lila kendőt kapott érte, akadt azonban olyan is, aki megbukott. Az elégtelen osztályzatért pedig büntetés járt, de hogy ekkora azt még maga az érintett se sejtette.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-01-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Villalakók számot adtak tudásukról, volt, aki brillírozott, és meg is kapta jutalmát, de volt olyan is, aki sajnos elhasalt a számonkérésen.

Így vizsgáztak a villalakók

A vizsga előtt, még az utolsó perceket kihasználva, a vécén ülve is tanultak a diákok. Volt, aki a megmérettetéstől idegességében hányt is.

Okosabb vagy, mint a villalakók?

Ezúttal az utca emberét vizsgáztattuk, azonban sokaknak még a legegyszerűbb kérdések megválaszolása is problémát okozott. Te tudnád a helyes megoldásokat?

Lacinak Kanadával, Dennisnek a prímszámokkal, Edinának a toldalékokkal, Daninak egy egyszerű szorzással, Robinnak Mátyás halálával, Fanninak az erényövekkel, Dórinak pedig egy színnel gyűlt meg a baja az iskolahetet záró vizsgán.

Napi Doktor: Hogyan üljünk helyesen mikor vizsgára készülünk?

Még bőven zajlik a vizsgaidőszak, így még most is rengetegen görnyednek a jegyzeteik felett, hol az íróasztalnál, hol a kanapén, hol pedig az ágyban fekve. Ez pedig nem feltétlenül segíti elő a tanulás hatékonyságát és később akár komolyabb problémákat is okozhat.

Fókusz 14-05-05


szerző:
2014.05.05. 18:30
Fókusz 14-05-05

Fókusz: Lali megbukott - Csobot Adélnak sikerült a magyar érettségi, de az Éjjel-Nappalosok megküzdöttek a feladatsorral! Érettségi lázban az ország! Majdnem meghaltak - A két biciklist egy autó sodorta el, azt mondják, Pártos Csilla ütötte el őket! A súlyos döntés - Min mennek keresztül a gyereküket örökbe adó anyák? Van, aki belebetegszik a fájdalomba! Szívszorító vallomások!

ValóVilág 6 14-03-09


szerző:
2014.03.09. 22:00
ValóVilág 6 14-03-09

ValóVilág 6: Eljött a vizsga napja, a villalakóknak számot kellett adniuk tudásukról. Zsófi csupa jelessel zárta a hetet, a többiek is egész jól muzsikáltak, ám egy valakinek pótvizsgáznia kell, amire eddig nem volt precedens. Ráadásul vasárnap az is kiderült, kit küldtek párbajozni a villalakók.

Fókusz 12-05-09


szerző:
2012.05.09. 20:50
Fókusz 12-05-09

Fókusz: Puzsér legjobbjai - Volt, hogy meg sem tudott szólalni. Megtaláltuk a kritikus gyenge pontját, akikre ő is felnéz. A nagy buli - Ünnepelhettek a Vastag tesók és tarolt Janicsák Veca. Ott voltunk a zenei élet legnagyobb partiján. Újra az iskolában - Hogyan készültek az érettségire a tinisztárok? Miért nem tanult tovább Plazma? Celebvizsga testközelből.

A tinisztárok is izzadnak az érettségin

Palvin Barbara topmodellnek és a CSISZ-ben feltűnt Immigrants egyik tagjának ezen a héten gyakran izzad a tenyere. Mindketten 18 évesek, így most érettségiznek.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 11-11-27

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Véget ért az iskolahét: a vizsgák után az évzáró bálon lazítottak a villalakók. Majd Lilu szólította őket a kiválasztó táblához és kiderült, hogy kivel nem szeretnének tovább együtt élni.

Az angolt a latin nyelvekre cserélnék

Két nyelvet lenne kötelező az iskolában tanulni, de az angol helyett inkább a latin nyelveket részesítené előnyben az oktatási államtitkárság.

„Vajúdva” írásbelizett a joghallgató

Vizsga közben „jött rá” a szülés egy 29 éves jogászra az Egyesült Államokban.

Testi örömökért adta volna az elégségest

Szexért akarta átengedni a vizsgán egyik tanítványát a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem egyik professzora.

Szóban felelnek a végzősök


szerző:
2011.06.14. 11:07
Szóban felelnek a végzősök

Miután véget értek az emelt szintű szóbeli érettségik, keddtől középszinten vizsgáznak a diákok.

Érettségire fel!


szerző:
2011.04.30. 17:37
Érettségire fel!

Hétfőn reggel 92 ezren kezdik el az érettségit a magyar nyelv és irodalommal. A tételeket idén is a jegyzőktől veszik át az igazgatók.

Teljes káosz a taxipiacon


szerző:
2011.03.11. 08:47
Teljes káosz a taxipiacon

A taxiengedély legfeljebb öt évre szólna, és megújításához a taxisoknak fizetős tanfolyamokra és vizsgákra kellene járniuk.

Kényszerpihenőn a négylábú segítők

Veszélybe került a kutyaterápia az egyik hódmezővásárhelyi fogyatékos gyermekeket oktató speciális iskolában.

Hamis vizsgáztatás egy hatvani parkolóban

Közokirat-hamisítás miatt folytatnak eljárást egy helyi, felnőttoktatással foglalkozó cég dolgozói ellen.

Szigorít az új felsőoktatási törvény

A jogszabály-tervezet szerint a diákok csak kétszer vehetnének fel egy tárgyat és négy vizsgalehetőséget kapnának.

Elkeserítő érettségi eredmények

Idén több tárgyból is drasztikusan romlottak a diákok eredményei az érettségin.

Serdült Orsit alaposan megdolgoztatták

A volt szépségkirálynő megizzadt az emelt szintű testnevelés vizsgán. A Fókuszban megmutatjuk a legkülönlegesebb tantárgyakat is, amelyekből csak 1-2 diák érettségizett az országban.

Fókusz 10-06-21


szerző:
2010.06.21. 20:40
Fókusz 10-06-21

Fókusz - Kovács Ági csak utólag, SMS-ben értesítette barátait arról, hogy férjhez ment. A férfiak a rövidebb lábra és szoknyára szavaztak, mit hordjanak a modellek? Serdült Orsit megizzasztották, amikor testnevelésből tett érettségi vizsgát.

Ma írják a biológia érettségit

A vizsgák délután is folytatódnak: akkor társadalomismeretből, emberismeretből és etikából bizonyíthatnak.

Folytatódnak az érettségi vizsgák

Hétfőn nemzetiségi nyelv és irodalomból, valamint nemzetiségi nyelvből adhatnak számot tudásukról a diákok.

Németből vizsgáztak az érettségizők

Középszinten több mint 27 ezren, emelt szinten több mint 2 ezren adtak számot tudásukról.

Ma angoloztak az érettségizők


szerző:
2010.05.06. 13:33
Ma angoloztak az érettségizők

Angol nyelvből középszinten több mint 58 ezren érettségiztek 1162 vizsgahelyszínen. Emelt szintű vizsgára több mint 4900-an jelentkeztek.

Rendben zajlott a történelem érettségi

Történelemből középszinten több mint 87 ezer, emelt szinten pedig több mint ötezer vizsgázó érettségizett.

Matekból bizonyíthattak az érettségizők

Középszinten több, mint 1200 helyszínen 90 ezer, emelt szinten pedig 54 helyszínen több, mint 2500 diák vizsgázott.

Együtt izzadt Benkő és Voksán Virág

Celebérettségi hatalmas kérdőjelekkel, meg Benkővel, Brash Bencével és Voksán Virággal a Fókuszban!

Újabb terhek vagy biztonságosabb közlekedés?

Áprilistól eldöntheti az autós, hogy megjavíttatja a kocsiját, vagy sem.

Már nem kell az eredetiségvizsgálat

Az továbbra is bizonytalan, hogy hogyan kártalanítják azokat az autósokat, akik eddig kifizették a vizsgadíjat.

Mégsem kellene az eredetiségvizsgálat?

A közlekedési minisztérium tervei szerint eltörölnék a nemrég érvénybe lépett vizsgaszabályozást.

Kétszer fizetünk az eredetiség vizsgáért

Ha lejár a kocsin a műszaki vizsga, kötelező lesz eredetiségvizsgálatot is csináltatni.

Január elsejétől megszűnt a zöldkártya

Ezután a műszaki vizsgán végzik el a környezetvédelmi felülvizsgálatot is az autókon.

Túlvizsgáztatnak az egyetemek


szerző:
2009.07.08. 07:18
Túlvizsgáztatnak az egyetemek

Sok a tárgy és a vizsga a magyar felsőoktatásban, emiatt az oktatók és a hallgatók is túlterheltek.

Ma a különcök érettségiznek

Központi követelményekre épülő tárgyakból és egyedileg akkreditált tárgyakból érettségiznek.

Matematikából érettségiznek ma a diákok

Középszinten 92 ezer 817 vizsgázó, emelt szinten 2531 vizsgázó tesz vizsgát.

Ma magyarból érettségiznek a diákok

Több mint 95 ezren tesznek vizsgát. Az érettségizők helyesírási szótárt használhatnak.

Hétfőn kezdődnek az érettségik

Több mint 137 ezer diák számára kezdődik meg az érettségi május 4-én, hétfőn.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való