ValóVilág

Sikeresen levizsgáztak a villalakók, de óriási balhéval végződött a Technikum hét

rtl.hurtl.hu

2023. január 15. 22:46

A villalakóknak a banketten lett volna lehetőségük rá, hogy levezessék a stresszt, azonban csak még több feszültséget generált egy ártatlannak induló csínytevés.

A Kiválasztás előtt még egy próbatétel várt a villalakókra, leginkább VV Melinára: pótvizsgáznia kellett matekból. A lány jó eredményt ért el, de a gondolatai folyton visszatértek VV Barna vizsga előtti utolsó mondatára, amivel szerinte csak oda akart szúrni neki.

Pirossal is ezt csinálta, meg Renivel is

– VV Melina VV Danival osztotta meg, hogy szerinte mi lehet VV Barna taktikája.

 

Melina pótvizsgája után annak is elérkezett az ideje, hogy a villalakók a szakmai mentoraik előtt is számot adjanak a tudásukról. Mind az asztalosok, mind a fodrászok között akadtak olyanok, akik a saját gondolataikat követve teljesítették a feladatot: 

Ha egy madár belerepül, valószínű, hogy belehal

– VV Mercit nem mindenki munkája nyűgözte le, de azért értékelte az erőfeszítéseiket.

 

A Technikum hét a szakmai vizsgával véget ért, így a luxusbörtön lakói megkapták a bizonyítványukat is. Mindenki magabiztosan ült le a tanári kar elé, azonban két tanuló olyan értékelést kapott, amire senki sem számított: VV Kriszti és VV Melina külön dicséretben részesültek, ugyanis ők lettek a két legkiemelkedőbb diák a héten. De nem minden tanuló szerepelt ilyen sikeresen:

Nem mondanám, hogy Lissza kihozta magából a maximumot.

 

A Kiválasztás egyértelmű eredménnyel zárult: VV Sajti 6 jelet kapott a társaitól, így ő kapta meg a zöld kendőt, amivel a következő párbaj biztos résztvevőjévé vált. Sajti nem lepődött meg, pontosan azt szerette volna, hogy ő legyen a Kiválasztott, és azt is elmondta, hogy miért:

Hogy 4 napig terrorizálhassam őket minden egyes formában

– VV Sajti szeretné, ha a Kihívásig minden vetélytársa veszélyben érezné magát, hogy aztán egy váratlan döntéssel meglepje a többieket.

 

A Technikum hét egy bankettel zárult, ahol a villalakók kicsit lazulhattak volna, de ehelyett kirobbantották a ValóVilág 11 eddigi egyik legnagyobb balhéját: VV Lissza egy ártatlan csínytevést eszelt ki, amit VV Márióval hajtott végre. A fiú bebizonyította, hogy ő bármire képes, hogy megvédje a szerelmét, így VV Krisztivel került egy olyan összetűzésbe, ami alaposan megkavarta a villában kialakult kapcsolatokat.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vizsga#taktika#kiválasztás#balhé#bankett

Címlapról ajánljuk