ValóVilág

Levizsgáztak a villalakók, VV Melina megbukott, elérkezett a felező buli – ez történt legutóbb a villában

rtl.hurtl.hu

2023. január 12. 22:35

Mutatjuk, hogy mi minden történt a ValóVilág11 csütörtök esti Összefoglalójában.

Elérkezett a Technikum hét vizsgaidőszaka, így a villalakóknak számot kellett adniuk tudásukról. Nézd meg, hogyan vizsgázott Reni, Lissza, Barna és Ákos!


Melina teljesen összezavarodott a százalékszámításnál, majd a Fertő tavat sem találta a térképen, a Toldiról pedig még soha nem is hallott. A vizsga közben könnyek szöktek a lány szemébe.

El ne kezdjél bőgni!

– mondta neki osztályfőnöke, de Melina leblokkolt.


Rico sikeresen megtanulta a Huszt című verset a vizsgára, Kriszti mindegyik tantárgyból remekelt, Dani azonban utoljára maradt, a várakozás során pedig elment a kedve az egésztől.


Miután a Villa Technikum diákjai elkészítették a tablóképeiket, következett a közismereti vizsgák eredményének kihirdetése. Míg Kriszti dicséretes ötöst kapott matekból, Melinát megbuktatta a tanár. A lány ezután már az osztályképen sem volt hajlandó szerepelni.


A könnyeivel küszködő VMelina állítása szerint soha nem volt rossz tanuló, ezért csalódott magában, és megijedt, hogy „mindenki hülyének fogja nézni” őt, és ezzel lejáratja a szüleit.

Úgy kimennék és felrúgnék valamit

– mondta az összetört Melina.


A villalakók 53 napja költöztek be a villába, így elérkezett a felező buli ideje. Mutatjuk, hogyan ünnepeltek a játékosok, és mindeközben mit csinált a maga alatt lévő Melina.

Felező buli van, ez az jelenti, hogy már csak kétszer annyi kell!

– mondta Márió a koccintás után.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#54. rész#összefoglaló#vizsga#felező

Címlapról ajánljuk