CinemaKlub

A T2: Trainspotting -ot és a Logan-t is a németek láthatják majd először!

rtl.hurtl.hu

2017. január 11. 12:32

Mindkét visszatérő kedvencünk a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon kerül bemutatásra, aminek kapcsán egy-két érdekesség is napvilágot látott! Lesd meg te is, le ne maradj!

James Mangold Farkas-filmsorozatáról - amiben Hugh Jackman utoljára tűnik fel Farkasként és a Logan címet kapta – Ryan Reynolds már úgy nyilatkozott lát némi esélyt arra, hogy akár egy Oscar-szobort is hazavigyen. Most pedig a neves Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be elsőként, ami nem is csoda, hiszen elnézve az előzetesét egyáltalán nem olyan, mint az eddig megszokott szuperhősfilmek, sokkal inkább tűnik egy egyértelműen felnőtteknek szóló drámának.


Azonban nemcsak a morcos mutánst láthatjuk majd új köntösben, Berlinben, hanem a régóta várt T2: Trainspotting című film is a fesztiválon tér vissza, hogy Danny Boyle művében újra egyesítse az 1996-os eredeti csapatot.

Az első film anno a Cannes-i Filmfesztiválon debütált hatalmas sikert aratva, így nem kisebb reményeink fűződnek a T2-hőz sem!

Egy dolog azonban nemrég beárnyékolta az ünnepélyes várakozást, aminek a készítők kevésbé a rajongók azonban már annál inkább örültek!


ATrainspottingmindig is meghatározó soundtrack-kel rendelkezett, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy manapság már kultfilmként beszéljünk a moziról. Éppen ezért nem meglepő, hogy az új alkotás filmzenéit talán jobban vártuk, mint magát a T2-t, most pedig úgy tűnik, ki is szivárgott a zenelista, amire mindenki kíváncsi volt!

Azóta pedig a történet írója, Irvine Welsh is megerősítette a közösségi oldalán, hogy a moziban hallható lesz az eredetiből már ismert Iggy Pop slágere a Lust For Life ezúttal azonban The Prodigy remixelt változatában, valamint az előzetesben már felcsendülő Wolf Alice szám a Silk.

Ezeken kívül ismét hallhatjuk majd az Underworld számait, ahogyan hallható lesz Blondie, a Queen és a The Clash is, ahogyan még sokan mások:

A Logan című film február 9-én kerül bemutatásra a 67. Berlinale-én, aminek ez az időpont a nyitónapja és egészen február 19-ig tart. A T2:Trainspotting-ot pedig február 2-tól már láthatja is a hazai közönség!

Forrás: nme.com, hollywoodreporter.com, collider.com
Képek: Instagram, tumblr
, twitter

#CinemaKlub#Filmek#logan#farkas#hugh jackman#irvine welsh#danny boyle#trainspotting#iggy pop#ewan mcgregor#filmzene#berlini filmfesztivál

Címlapról ajánljuk