Műsorújság
RTL Most

Öt film, ami biztosan jól jön egy átmulatott éjszaka után!

Valószínűleg mindenki ébredt már macskajajos állapotban, ahogyan ez gyakran megesik a mozik hőseivel is, de valahogy ezek a másnapok a vásznon még szórakoztatóbban hatnak, mint az életben! Lássuk, melyek azok a kótyagos pillanatok, amiket biztosan nem kívánnánk magunknak!

1. Lánybúcsú

Aki elég okos, az a legény- illetve lánybúcsúját már jóval az esküvője napja előtt lezavarja! Különben úgy jár, mint Becky (Rebel Wilson), akinek  a barátnői - a sértődött Regan (Kirsten Dunst), a keménycsaj ábrázata alatt örök romantikus Gena (Lizzy Caplan) és az állandóan bulizó Katie (Isla Fisher) - a legdurvább bulit kanyarítják az eltervezett szolid pizsiparti helyett!

Aztán persze mire a nagy napra kerül a sor, már mindenki teljesen leharcolva jelenik meg a menyegzőn.

Ne feledd, a Lánybúcsú című filmet meg is nézheted a Cool-on péntek este 21:10-kor!

2. Hogyan legyünk szinglik?

Az egyedülállók élete tényleg egy hatalmas buli lenne?

Eszerint a film szerint inkább egy másnapos munkanap, amin csak a vitaminital segíthet!

A Rebel Wilson és Dakota Johnson főszereplésével készült film két fiatal lányról szól, akik próbálják minél gördülékenyebben venni az élet különböző megpróbáltatásait, évek óta az egyik legjobb és legkevésbé klisés film a témában!

3. Euro túra

 


Sokunkkal előfordulhatott már, hogy egy átbulizott este után nehezünkre esett az előző napi történéseket felelevenítenünk.

Nos, az Euro túra című film egyik emlékezetes jelenetében az abszint fogyasztása utáni reggelen a srácok is meglepődnek, hiszen nem kevés emlék tör fel arról, hogy miket is tettek meg!

4. Trainspotting

A nemrég 20. évfordulóját ünneplő kultfilm cselekményének több pontja is nehezen befogadható, de mindenesetre eléggé elképzelhetetlen.

Ilyen az, mikor Spud egy este után a barátnője ágyában ébred, majd észreveszi, hogy álmában nem sikerült eljutnia a mosdóba!

Ez már önmagában is kínos, de ha mindez nem lenne elég, mikor a piszkos ágyneműt próbálja kicsempészni a lakásból, a békésen reggeliző család invitálja, hogy csatlakozzon hozzájuk. Ennél a pontnál már végképp azt hisszük nem lehet rosszabb, ám ekkor megtörténik, amire rémálmainkban sem mertünk gondolni!

5. Koszorúslányok

Mitől mástól  lehetne rosszul az ember lánya, ha nem az alkoholtól vagy az ételmérgezéstől?

A Koszorúslányok című moziban mindkettő megtörténik, sőt minden olyan, amit a hibbant koszorúslányok (Kristen Wiig, Melissa McCarthy) elbírnak követni azért, hogy férjhez adhassák legjobb barátnőjüket.

Ehhez pedig hozzátartozik a túlzott alkoholfogyasztás a repülőgépen, majd az utána következő macskajaj is!

Legnézettebb videók