Műsorújság
RTL Most

Deadpool kontra Farkas: milyen riporter lenne Ryan Reynolds-ból?

Ugyebár, múlthét csütörtök óta minden Deadpool-ról és Reynolds-ról szól. És hiába bújt ki a vörös gúnyából, még mindig hozza Wade Wilson humorherold formáját. Most éppen egy Hugh Jackman-interjút trollkodott szét.
Egy igazán felkészült, alapos, kedves, jó szándékú és kifejezetten visszafogott riporter lehetne Ryan Reynolds-ból… Ja, nem! Ugyanis, ha valaki egyszer Deadpool bőrébe bújik, akkor örökké az is marad, vagy ő eleve azért lett Deadpool, mert ő Deadpool?! Kezdünk filozófiai mélységekbe süllyedni, ámde a lényeg, hogy a színész „kikészítette” kollégáját.

Persze, poén volt az egész, hiszen Hugh Jackmannel nagyon jó haverok. Ettől függetlenül is felüdülés volt látni, hogy mennyire lököttek ők együtt, és még ember nem élvezett ennyire hivatalos interjút, mint most – Jackmannek hamarosan kijön az új filmje, az Eddie, a sas és ennek kapcsán kellett volna kérdezgetnie Mr. Poolnak… na, még mit nem!A film szóba se került, az X-Men kezdetek fricskái annál inkább, de akadt itt még guylove, szexi testekre utalgatás és egymás feleségével kavarás is.


„Minden jelenetedet Te csinálod vagy a kaszkadőr?”
„Ha szexről van szó, akkor igen!”


Köszönjük!Amikor a legszexibb embernek választott Reynolds kérdezi a másik legszexibb embernek választott Jackmant, hogy a karrierjében a tehetsége vagy a gyönyörű fizikuma juttatta a csúcsra, ott valami nem kerek. És persze rajongói kérdésekre is jutott idő: többek között Bryan Bleynolds-tól és egy fiatal hölgytől Blake Lively-tól.

Mintha ez lett volna a stáblista után hagyott Deadpool plusz jelenet!

De nem is húzzuk tovább az időt, inkább lessétek meg a csodálatos videót! #mégmindigröhögünk
 

Legnézettebb videók