Műsorújság
RTL Most

Jön az új X-Men-film, de vajon régi vagy új mutánsokkal?

Úgy tűnik, a készítők szép csendben bekeményítenek és a Csillagainkban a hiba forgatókönyvírójával már tervezik is a mutáns csapat következő bevetését! De vajon, kik szerepelnek majd benne és mit lehet tudni, a sztoriról? Eláruljuk!

A legutóbbi hírek szerint csúszik a Deadpool 2, ahogyan a Gambit-ról sem tudni, hogy most végül is elkészül-e egyáltalán a mozi, és ha igen valóban Channing Tatum-ot láthatjuk-e majd a mutánsként.

Ugyanakkor öröm az ürömben, hogy Hugh Jackman Farkasa közben leköszön a Logan című filmmel, amit már alig várunk, hogy láthassunk.

De, hogy valami igazán jó hírrel is szolgálhassunk, a Széttörve című thriller bemutatóján James McAvoy és Anya Taylor Joy is beszélt arról, hogy egy új X-Men-film van készülőben, ám azzal kapcsolatban még titokzatosak maradtak, hogy vajon szerepel-e McAvoy a The New Mutants című moziban.

A fiatal színésznő mindenesetre azt mondta:

„Én úgy hiszem, már most benne van a dologban!”

Ezt azonban a sármos színész sem cáfolni sem pedig megerősíteni nem akarta, így egyelőre nem tudjuk, hogy máris dolgozik-e az újabb alkotáson.

Azt azonban sejteni lehet, hogy a következő X-Men-film a ’90-es években fog játszódni, hiszen, ha Charles Xavier-t McAvoy alakítja még és nem adja át a „székét” Patrick Stewart-nak, akkor csak is onnan folytatódhat a cselekmény, ahol a legutóbbi történet az X-Men:Apokalipszis véget ért. Márpedig az ősi mutánssal harcoló kamasz X-Men-ek a ’80-as évekbe kalandoztak el bennünket!

Ez pedig tudjátok mit jelent?

Nagy esély van rá, hogy Tye Sheridan-t és Sophie Turner-t is viszontláthatjuk Cyclops, illetve Jean Grey-ként, ha másért nem is legalább egy cameó erejéig.

Sőt, a pletykák szerint egy másik sorozatsztárt is sikerült megkaparintania a készítőknek, Maisie Williams személyében, aki Rahne Sinclair-t alakítani, aki az egyik alapító tagja az Új Mutánsok nevű szuperhős csapatnak, és aki képes farkassá illetve egy farkas és ember közötti állapottá átalakulni.

Ahogyan azt már említettük a készülő mozi forgatókönyvét a Csillagainkban a hiba forgatókönyvírója, Josh Boone készíti és egyelőre nem tudni, milyen kalandokra számíthatunk az átalakult mutáns csapattól!

Ti mit szóltok hozzá?

Forrás: CinemaBlend.com
Képek: tumblr.com
, pinterest.com

Legnézettebb videók