Műsorújság
RTL Most

5 filmes buli, ahova mi is szívesen benéznénk!

Biztosan mind elképzeltük már, milyen lehetett volna az ’50-es évek Amerikájában csörögni, vagy ha már Amerika, akkor mondjuk részt venni egy olyan igazi Amerikai pite féle házibuliban! Most mutatunk nektek pár olyan filmet, amitől tutira kedvetek lesz táncra perdülni!

Ezúttal is törekedtünk arra, hogy az olyan örök klasszikus alkotásokat, mint amilyen például a már említett tinédzser komédia, vagy mondjuk, a Házibuli című film ne ragozzuk tovább.

Így remélhetőleg teljesen új megvilágításba helyezzük számotokra a buli-jeleneteket:

1. Trainspotting

Valljuk be, mindannyian voltunk már abban a helyzetben, mint Renton (Ewan McGregor), hogy egyszerűen csak álltunk egy buliban, figyeltük a barátainkat és a körülöttünk lévőket, ahogyan jól érzik magukat, mi pedig azon agyaltunk mit keresünk itt. Egészen addig, míg meg nem láttuk Őt, aki a fiatal srác esetében Diane (Kelly Mcdonald). Nemsokára pedig érkezik a folytatás is, amiben reméljük még izgalmasabb kalandokba keverednek Renton-ék!

2. Egy különc srác feljegyzései

Ez a film több mint egy bugyuta tinivígjáték, de ez nem jelenti azt, hogy mentes lenne mindenféle szórakozástól. Így kísérhetjük el Charlie-t (Logan Lerman) a házibulik világától egészen a végzős bálig, miközben olyan régi klasszikus slágerek csendülnek fel, mint például David Bowie – Heroes című dala, és egy olyan menő lány, mint amilyen az Emma Watson által alakított Sam, cikisebbnél is cikisebben táncol.

3. Spring Breakers – Csajok szabadon

Ami a ’90-es években a Trainspotting lehetett, az a 2010-es években a négy vagány lányról szóló film, ami teljesen új alapokra helyezte a buli fogalmát. Az olyan tinisztárok, mint Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson és Rachel Korine minden ártatlanságukat mellőzve vetik bele magukat az éjszakába a tavaszi szünet során. Ebből pedig nem maradhat ki a pia, a drog és persze a pasik sem, akit esetükben James Franco testesít meg és bár, nem átlagos partikellék, ezúttal a gépfegyver is nagy hangsúlyt kap.

4. Moulin Rouge

Ha választhatnánk, melyik évtizedben éljünk a Grease féle ’50-es évek mellett, nálunk biztosan a ’20-as évek jöhetnének még szóba, hogy elmehessünk bulizni a Moulin Rouge-ba. Mivel ez nem lehetséges, így marad a film, aminek és a fantasztikus rendező, Baz Luhrmann-nak köszönhetően mégis csak el tudjuk képzelni, milyen is lehetet egy korabeli mulattság. Főleg, ha arra a jelenetre gondolunk, amikor Ewan McGregor Christian-ja először látja Nicole Kidman Satine-jét.

5. A nagy Gatsby

Ha pedig Luhrmann, akkor A nagy Gatsby című moziról sem feledkezhetünk meg, ugyanis úgy tűnik, hogy a rendező nem tud hibázni, legalábbis, ha partiról van szó, biztosan nem!

A Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) házában lévő fényűző bulik után és az azóta parti himnusszá vált A Little Party Never Kill Nobody című sláger hallatán, nekünk sem lesz kedvünk otthon maradni!

Legnézettebb videók