Műsorújság
RTL Most

A Farkas 3 előzetese keresztül döfte a szívünket!

A Logan címet viselő mozi első trailerje minden várakozásunkat felül múlta. Ha eddig nem sajnáltad, hogy ez az utolsó Farkas-sztori, most már biztosan fogod!

Bizony, a John Mangol által rendezett filmben, utoljára láthatjuk Hugh Jackman-t a mogorva mutáns szerepében, ám ahogyan az a beharangozóból is kiderülhetett számunkra, hiába él a férfi elszigetelten és magányosan, öregségére úgy tűnik, a szíve meglágyulni látszik!

Bár eddig úgy tudtuk, Mister Sinister lesz a gazfickó, akivel Rozsomáknak szembe kell szállnia, most még is úgy néz ki, hogy a Boyd Holbrook által alakított Donald Pierce lesz az első számú ellenség, így nemcsak Sinister-rel, de egy mutánsgyűlölő kiborggal is szembe nézhet a már jobb napokat is megélt, mostanra lestrapált Logan!

 


Szerencséjére azonban mindezt nem egyedül kell megtennie, hiszen régi barátja, Charles Xavier (Patrick Stewart) is a segítségére van, hogy ismét a helyes döntést hozza meg, ami ezúttal úgy fest, azt jelenti, hogy egy titokzatos kislányt vegyen védelme alá, aki a professzor szerint meglehetősen hasonlít Farkasra.

Mindehhez az akció és-érzelem dús bejátszóhoz pedig Johnny Cash öblös hangján szólal meg a legenda, Hurt című száma, hogy az őszinte dalszöveg végérvényesen is a szívünkbe markoljon, ahogyan Logan teszi azt a rosszfiúkkal!

Miután megnézted az előzetest biztosan, te is várni fogod már a napot, hogy végre láthasd az alkotást is!

Amire viszont sajnos, jövő tavaszig kell várnunk!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók