Műsorújság
RTL Most

CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (10.16.)

Ma este Johnny Depp és Arnold Schwarzenegger biztosítják majd, hogy menő filmeket nézhessünk a Film+-on!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Kedd (10.15.)

Akciódömping a Film+ műsorán! Ma este a Szupercella folytatása lesz a nagyágyú, de beugrik még Jason Statham és Dave Bautista is, hogy kellőképp pörgöjünk.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Hétfő (10.14.)

A ma esti filmben nemcsak egy nukleáris tengeralattjáró kerül veszélybe, de egy olyan lénnyel is meg kell küzdenie a legénységnek, amit még sosem látott ember. A mélység titkai 21:00-kor jön a Film+-on!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Vasárnap (10.13.)

Ma este jön A titánok harca, A rossz kisfiú, sőt még George Miller ikonikus filmsorozatának folytatása, a Mad Max - A harag útja is berobog a képernyőnkre!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szombat (10.12.)

Ma este igazi kasszasikerek jönnek az RTL csatornáin: jön A hobbit befejező része, a Holtodiglan Ben Affleck főszereplésével és még a Star Wars egyik nagy sikerű spin-offja is beköszön.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Péntek (10.11,)

Luc Besson hihetetlen látványvilágú filmje, a Valerian és az ezer bolygó városa ma este jön a Film+ műsorán!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Csütörtök (10.10)

Este Liam Neeson egy egykori bérgyilkost alakít majd az Éjszakai hajsza című filmben. Mutatjuk, mikor és hol nézhetitek meg!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szerda (10.09.)

Este a filmes legendák veszik át a terepet a Film+ műsorán, hiszen jön Az utolsó cserkész Bruce Willisszel, utána pedig a Kiképzőtábor John Travoltával.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Kedd (10.08.)

Este Channing Tatumot és MIla Kunist teljesen új, galaktikus szerepekben láthatjuk majd a Jupiter felemelkedésében. De mutatjuk, milyen fimlek lesznek még!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Hétfő (10.07.)

Ma este Steven Seagal jön a Film+ műsorán a Sebhelyek című filmjével. Mutatjuk, mikor és hova kell kapcsolnotok!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Vasárnap (10.06.)

Ma este jön az Artúr király Keira Knightley-val és Clive Owennel, de beugrik Jennifer Garner is, hogy megmutassa, milyen akciósztár. A Film+ műsorán pedig jön a Jupiter felemelkedése is.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szombat (10.05.)

Ma este egy messzi-messzi galaxisban kalandozhatunk Rey és barátai oldalán, de elnézünk Középföldére is A hobbitban, és még egy-két szerelmes romkom is akad mára.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Péntek (10.04.)

Ma este nemcsak A varázslótanonc jön a Film+ műsorán, de egy igazi tinis rémisztgetés is. Kíváncsiak vagytok, melyik film lehet ez?

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Csütörtök (10.03.)

Mit szólnál hozzá, ha időben mérnék az életed? A ma esti Justin Timberlake-filmben ebbe is belekóstolhattok: jön a Lopott Idő a Film+ műsorán!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szerda (10.02.)

Ma este Jason Statham és Jennifer Lopez egynásba szeretnek, de nem egy romkomban, hanem egy igazi akciófilmben. A Film+ műsorán jön a Parker!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Kedd (10.01.)

Ma Gerard Butlerben gazdag napunk lesz, hiszen egymás után három filmjét is megnézhetitek a Film+ műsorán! Mutatjuk, hogy mik lesznek ezek!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Péntek (09.27.)

Vin Dieselben gazdag estét kívánunk mindenkinek! Nem viccelünk, hiszen ma két fimben is találkozhatunk a színésszel!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Csütörtök (09.26.)

Este két nagyágyú is jön a Film+ műsorán, hiszen Sylvester Stallone után még Bruce Willis is azon lesz, higy minél izgalmasabb legyen a mozizásunk.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szerda (09.25.)

Ha tehetnétek, visszemennétek a múltba megváltoztatni egy-két dolgot? Ma este erre is lesz esélyetek Denzel Washington oldalán!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Kedd (09.24.)

Ugyan Vin Diesel ma nem extrém verdák volánjánál menőzik, de így is bőven lesz akció, amiben részt vehet a Túl mindenen című filmjében.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Hétfő (09.23.)

Az estét egy Oscar-díjas film és Bradley Cooper társasáságban tölthetjük, hiszen jön az Amerikai mesterlövész a Film+ műsorán!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Vasárnap (09.22.)

Este Jake Gyllenhaal lesz Perzsia hercege, utána pedig Ashton Kutcher menti majd az ártatlanokat a Hullámtörőkben. De mi lesz még az RTL csatornáin? Segítünk!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szombat (09.21.)

Ma Angelina Jolie-val kezdődik a délutánunk, hiszen jön a Demóna az RTL Klubon. De este beköszön hozzánk Jack Sparrow és Josh Duhamel is, így a kalandos és a romantikus énetek is megtalálhatja a tökéletes filmeket.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Péntek (09.20.)

Istenek, szörnyek, varázslat és téboly, ez lesz a ma esti programunk, hiszen jön az Egyiptom istenei, a főszerepben Gerard Butlerrel. Kíváncsiak vagytok mikor és hol? Megmutatjuk!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Csütörtök (09.19.)

Superman és Lara Croft ma este kémként próbálják megmenteni a világot, és persze mellettük Armie Hammer is szebbé teszi az esténket. Kitaláltátok mi érkezik ma este?

Tovább olvasom
Ad Astra – Brad Pitt az űr sötétjében néz önmagába

Az ősz egyik legjobban várt mozija közel sem az az izgalmas akció-sci-fi, aminek az előzetesek eladták, de azért ne ijedjetek meg, a mozijegy árát így is megéri.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szerda (09.18.)

A legnagyobb akcióhősök ma este összeállnak Sylvester Stallone vezetése alatt, hiszen újra jönnek A feláldozhatók. A harmadik felvonás a FIlm+ műsorán érkezik.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Hétfő (09.16.)

Julianne Moore és Sylvester Stallone egy filmben? Gondoltátok volna? Pedig megtörtént, és ma este meg is nézhetitek a Film+ műsorán!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Vasárnap (09.15.)

Ma este elöször Középföldére látogatunk el A Gyűrűk Ura harmadik részében, utána viszont jön a Csajkeverők Zac Efronnal. De lesz itt még Holnapolisz és Dwayne Johnson akciózás is.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szombat (09.14.)

Ma este nemcsak szexi színészek dobják le a textilt a Magic Mike folytatásában, de jön A Karib-tenger kalózai második része és a Brazilok is. Szemezgessetek velünk!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Péntek (09.13.)

Ma este a törzsek és a vadállatok világába kalandozhattok, ha a Film+-ra kapcsoltok, hiszen 21:00-kor kezdődik az I.e. 10 000.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Csütörtök (09.12.)

Arnold Schwarzeneggerrel este bevéd mindenkit, hiszen titkos ügynökként jön a Végképp eltörölni című filmjével.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szerda (09.11.)

Este ismét Stallone vezényel minket, hiszen újabb bevetésre készülünk: jön A feláldozhatók második része. Persze, éjszaka is folytatódik az akció, hiszen Jason Statham egyedül is bepörög.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Kedd (09.10.)

Ma este Liam Neeson lesz a hősünk, aki az Ismeretlen férfi című akciófilmjével érkezik a Film+ műsorán! Persze, lesz még itt miből válogatni.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Hétfő (09.09.)

Ma este egy igazi klasszikus érkezik, a főbb szerepekben Al Pacinóval és Keanu Reeves-szel. És ne feledkezzünk meg róla, hogy ez volt az egyik legelső filmje a babaarcú Charlize Theronnak.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Vasárnap (09.08.)

Ma este Középföldén kalandozunk először, utána viszont randizunk egyet az Öngyilkos osztaggal, Sandra Bullockkal, Jennifer Lopezzel, sőt még egy magyar klasszikus is beugrik, hogy még változatosabb legyen az esténk.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szombat (09.07.)

Ma este nemcsak Jack Sparrow küzd majd a Fekete Gyöngyért, de lesz itt röhögés is, köszönhetően az Elhajlási engedélynek vagy éppen a Lego Batmannek. De emellett a kicsik is jót szórakozhatnak A hihetetlen családon!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Péntek (09.06.)

Mítoszokban gazdag este vár ránk, hiszen jön A titánok haragja a Film+ műsorán, viszont emelett még azt is megsúgjuk, milyen műsorok jönnek az RTL többi csatornáján.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Csütörtök (09.05.)

Ma este a vámpírok uralják majd a képernyőt: Penge és csapata segítenek rendet tenni a Film+-on! Jön a filmsorozat harmadik része, de nyugi, az éjjeli baglyoknak is lesz miből válogatniuk!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szerda (09.04.)

Sylvester Stallone és izmokban gazdag csapata ma este a Film+-on veti bele magát az akciózásba, ugyanis jön a Feláldozhatók első része! Felkészültetek?

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Kedd (09.03.)

Ma este Bruce Willis felel a szórakoztatásunkért, de nyugi nem egyedül! Ma este ugyanis jön a Red a Film+ műsorán!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Hétfő (09.02.)

Indul a hét, ráadásul egy eléggé ütős főszereplővel pörgetjük meg az estét: jön Charlize Theron, aki az Atomszőkében minden kémet kenterbe ver, ráadásul Budapesten teszi mindenzt.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Vasárnap (09.01.)

Ma is rengeteg filmes kaland vár ránk, ami már délután megkezdődik A Gyűrűk Ura első részével, ezután pedig a Szerelem és más drogok, valamint a Két hét múlva örökké biztosítják a romantika-faktort. Este pedig jön a Batman Superman ellen, hogy a szuperhős rajongók is elégedettek lehessenek.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szombat (08.31.)

Ha bizonytalankodnátok, milyen műfajú film tenne jót a lelketeknek, akkor mindenkit megnyugtatunk: lesz, miből válogatni. Este jön az Aladdin, a Szenilla nyomában, de a mesék mellett kapunk egy humoros Nagyfater elszabadult, sőt még egy legendás király is beköszön a Film+-on.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Péntek (08.30.)

Nem tudod, mit nézz este a tévében? Ma este akcióban, romantikában, sőt még mítoszban is gazdagok leszünk, hiszen jön a Gagyi Mami folytatása és A titánok harca is. De összegyűjtöttünk mindent, amit az RTL csatornáin találhatsz.

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Csütörtök (08.29.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Szerda (08.28.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Kedd (08.27.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? - Hétfő (08.26.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tovább olvasom
Mit nézünk ma? Vasárnap (08.25.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tovább olvasom