Műsorújság
RTL Most

Elszabadulnak a korhatárok: a Farkas 3 is R-rated lehet!

A Deadpool sikere után szabadon, folyamatosan érkeznek a hírek, miszerint nem egy film azzal kacérkodik, hogy dobbant a 12-es korhatár korlátai közül és véresebb, bevállalósabb szöveggel támad majd a mozikban.
A legújabb – és legmeghatározóbb ilyen – név a Hugh Jackmannel világhírűvé vált Farkas folytatása lenne. A harmadik rész – amely egyelőre még nem kapott hivatalos címet – is 16-os korhatárral érkezhet. Persze, lehet itt kifogásokat keresni, de az tagadhatatlan tény, hogy a Deadpool kaszarobbantása jócskán megerősíthette a stúdiókat: igenis, megéri nem csak a fiatal közönségre építeni a filmeket.

Persze, az X-Men filmek esetében már a kezdetek kezdete előtt is tervezték, hogy szintet ugranak a történetekkel és egy teljesen új nézőközönségnek írják majd őket, ezeket azonban félretették. 11 éve David Benioff ugyanis ilyen hozzáállással kezdte meg az X-Men kezdetek: Farkas – vagyis az első spin-off rész – forgatókönyvének megírását. Ez azonban a fiók mélyén maradt.A második különálló mozi, a 2013-as Farkas is ugyanebbe a „hibába esett”, annak ellenére is, hogy a készítők úgy harangozták be a produkciót, hogy ebben a részben a karakter sokkal sötétebb és nyersebb valójában tér majd vissza a mozivászonra.

Mindezt megerősíteni látszik egy fotó is, amit a Twentieth Century Fox egyik prezentációján szétosztott brosúráról készítettek. Ezen pedig az áll, hogy R besorolású lesz a film, és várhatóan 2017 márciusában kezd a mozikban.Ki tudja, Deadpoolnak (kritikánk itt) talán tényleg sikerült felráznia egy kicsit a túlságosan óvatos Hollywoodot?

Ó, és ne feledkezzünk meg, hogy Deadpool és Farkas nemrég már trollkodott egy jót...

Forrás: Screenrant

Legnézettebb videók