KERESÉS search-close

viszony

88 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "viszony"

Bence és Dia titkos viszonyba kezdenek?

Dia megpróbálta újra magához csábítani Bencét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ki véd meg minket hangos szomszédainktól?

Tudjuk, hogy mit néz a tv-ben… milyen zenét hallgat… mikor nyír füvet… sőt még a horkolása is a fülünkbe cseng. Pedig nem él velünk, csak mellettünk, vagy épp fölöttünk. Ő a szomszéd! A jószomszédi viszony sokszor inkább iszony. De, hiába választja meg gondosan az ember az otthonát, sajnos a vele járó zajokkal csak később szembesül.

Miért költözik kollégája és egy diákja is Vasvári Szilárdhoz?

Vasvári Szilárd szombat este akár a megtelt táblát is kiakaszthatná az ajtajára, ugyanis Mirkó személyében újabb potyautas érkezik Szeverin tanár úr mellé a lakásába. Megmutatjuk hogyan forgatták A Tanár mai epizódjának kényes részeit.

Karola Teónak: „Neked ki van szívva a nyakad?!”

Karola számonkérte Evelint. Bécy kikapcsolódni vitte Tamást. Orsi teljesen leégett anyagilag.

VV Hunor: „Hát ez nem egyszerű!”

A fiú szerint egyre nehezebb elviselni a többieket a Villa falai között, pláne az örökös taktikázások miatt. Na és mi a helyzet Reni, Zsuzsu és Greg szövetségével?

VV Adri elárulta, kikben csalódott a legnagyobbat!

Bár a lány a kezdetben nagyon kedvelte Rolit, idővel rádöbbent, hogy a fiú nem olyan, mint amilyennek megismerte. Sőt, szerinte Hunor is kezdi kimutatni a foga fehérjét…

Milyen konfliktusai voltak Adrinak és Krisztiánnak?

Bár a kezdetekben Adri és Krisztián jó viszonyt ápoltak, és egy csók is elcsattant közöttük, a későbbiekben mégis eltávolodtak egymástól. 

Brad Pitt és Angelina Jolie viszonya nem javul

Az idő múlásával csak elmérgesedni látszik Brad Pitt és Angelina Jolie viszonya. Jolie 2016-ban adta be a válópert, azóta is tart a vita közös gyerekeik elhelyezéséről.

Mit csinált a párom külföldön?

Mikor Mirjam párját külföldre szólította a munka, a rokonok azt mondogatták a lánynak, hogy a szerelmének viszonya van valakivel. A fiú azonban mindent tagad…

Scarlett Johansson viszonyt akart Tom Cruise-zal?

Hihetetlen vád érte a Bosszúállók színésznőjét: állítólag mindent megtett volna érte, hogy Cruise barátnője legyen. Johansson azonnal reagált a hírre.

Trump fizetett a pornósztárnak

Donald Trump mégis fizetett hallgatásáért a pornósztárnak, akivel korábban hírbe hozták. Az amerikai elnök eddig tagadta, hogy viszonya lett volna Stormy Daniels-szel, miközben a nő azt állította, hogy az elnökválasztási kampány idején pénzzel és megfélemlítéssel vették rá: hallgasson a kapcsolatról. Előbb Trump új ügyvédje, majd pedig Twitter-üzenetekben az elnök is beismerte, hogy jogi képviselőjén keresztül fizetett a nőnek.

˝Nincs viszony, nincs pénz!˝

Szilvia egész életében azért küzdött, hogy megszerezze, amit akar. Most sincs ez másképp. A Tükröm Tükröm megtartásához szüksége van Kristófra...

Mégis fizettek a pornósztárnak Trumpék?

Donald Trump ügyvédje elismerte, hogy 2016-ban 130 ezer dollárt fizetett egy pornósztárnak, akit korábban hírbe hoztak Trumppal. Amerikai sajtóforrások szerint ez volt az ára annak, hogy hallgasson viszonyukról, ezt azonban továbbra is minden érintett tagadja. Azt azonban nem árulják el, hogy akkor miért kapta a pénzt.

Gábor brutálisan rátámadt Danira

Gábor megtudta az igazságot Daniról. Lali és Joe csalódtak. Tamás szerzett egy új hangszert.

Hova tűntek a nővérek?


szerző:
2017.12.08. 18:00
Hova tűntek a nővérek?

Szandra apa nélkül nőtt fel, és csak 20 éves korában kereste fel édesapját. Ekkor tudta meg, hogy van két féltestvére is, akikkel meg is ismerkedett, de az idő múltával megszakadt közöttük a kapcsolat. Mi lehetett ennek az oka?

22 év házasság után válik Ewan McGregor

24 évesen ismerte meg feleségét, egy francia-görög látványtervezőt, aki egyébként öt évvel idősebb nála. Két gyerekük született és kettőt örökbe fogadtak. Nemrég azonban a 46 éves McGregor viszonyt kezdett 32 éves kolléganőjével, a Fargo című sorozat forgatásán.

Hanna: ˝én lezártam, ami kettőnk között volt˝

Úgy tűnik, most már valóban lezárult Peti és Hanna kapcsolata.

Jenett az anyukája helyett szerelmét választja?

Klaudiának volt néhány kérdése a lányához, és Jenett szájából akarta hallani az igazságot. Kiderült, hogy Klaudia sok dolgot nem tud lánya és Jani kapcsolatáról, de a fiatalok megbeszélték, hogy bármi történik, együtt maradnak, és továbbra is együtt fognak élni.

Ádám:

Ádám azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze a viszonyát egy testvérpárral. A fiú Nikinek és Szandinak is csapta a szelet, mindkettőjüket elvitte állatkertbe, mégsem velük, hanem a testvérek egyik barátnőjével jött össze. A lányok jót nevettek Ádám monológján, és nem kímélték a srácot...

Péter elégedett Lia anyukájával:

Péter és Lia neten ismerkedtek meg körülbelül három hónappal ezelőtt. A fiú és Lia nincsenek együtt, de már szexeltek. Péter úgy érzi, hogy Lia többet szeretne tőle, de ő csak barátságot szeretne, extrákkal. Robival ellentétben Peti szimpatizál Judittal, ugyanis szerinte Lia édesanyja egy határozott, de jófej nő!

Balhé a stúdióban: Judit szerint veje, Robi egy rakás sz**t sem ér!

Judit és Robi nincsenek jóba, ugyanis Kamélia anyukája szerint Robi nem minősíthető apának, ráadásul gyerektartást sem fizet. Judit állítja, hogy sokáig mosott Robira, és eltartotta, de a férfi nem így emlékszik vissza. Elmérgesedett viszonyukat a stúdióban sem tudták rendezni, hiszen anyós és veje semmiben nem értettek egyet.

AURELIO:

Aurélióéknál elég furcsa az anya-fia kapcsolat. Aurelio már kiskorában magabiztos és öntudatos gyermek volt. Ez nem kevés problémát okozott a nevelésében. Ám elmondása szerint bármilyen konfliktusa is volt édesanyjával, mindig megbízott benne és sohasem hazudott neki.

Melania Trump tényleg utálja a férjét?

Az Egyesül Államok elnökének felesége, Melania Trump a Twitteren egy olyan bejegyzést tetszikelt, ami az ő és férje, Donald Trump hűvösnek mondható kapcsolatáról árulkodik.

Emmát másodszor is átverte Linda

Emma mindenáron meg akarta találni Lindát, ezért Maja tanácsára a szendvicsező oldalára tett ki egy posztot, amire a lány később jelentkezett is...

Karola beadja a derekát Igornak

 Amikor Igor szex után bevallja Karolának, hogy többet is el tudna képzelni a lánnyal, Karola kihajítja Igort. Este a srác megvárja Karolát a Voilá előtt, és kibékül Karolával.

 

Következő rész (2017. március 02.)

Alexa reggel nagyon ideges az esti fellépése miatt. Paula vívódik, hogy hozzámenjen-e Márkhoz? Igor és Karola viszonyt kezdenek egymással.

Nem taníthat, de fizetést kap

Nem taníthat jelenleg az iskolában, de a fizetését egyelőre megkapja Szabó Ferenc, a botrányos körülmények között távozó volt körmendi alpolgármester. Két hete merült fel a gyanú, hogy viszonya lehetett egy diáklánnyal. A Házon kívül stábja a városban próbált utánajárni annak, hogy mi történt. A tankerületnél azt állítják, az iskola igazgatója korábban már egyeztetett a szülőkkel az ügyben, és úgy ítélte meg, egy diák tanár iránti rajongásáról van szó.

Hetek óta téma volt a viszony

Hetek óta beszédtéma volt az alpolgármester és a diáklány kapcsolata Körmenden - írja az Index. Az információt a képviselőtestület jobbikos tagja az RTL Híradónak is megerősítette, de azt mondta, szóbeszédre alapozva ezt nem tehették szóvá a közgyűlésen. A nyugat.hu írt először arról, hogy a civilben tanárként dolgozó körmendi KDNP-s politikus ellen valaki feljelentést tett a rendőrségen, mert szerinte az 56 éves Szabó Ferencnek évek óta viszonya van egykori általános iskolai tanítványával.

Simon és Patri lebuknak Bálint előtt

Patri reggel egy sikeres csoportterápia végeztével elégedetten lépett ki a folyosóra, ahol Simonba futott bele. A szerelmesek később Patri szobájában szenvedélyesen egymásnak estek, szeretkezésüket pedig Bálint érkezése szakította félbe.

Következő rész (2017. január 10.)

Roland és Gréti megegyeznek abban, hogy csak egy laza szeretői viszony marad közöttük. Joe lezárt területnek nyilvánítja az albérletet. Maja egy önvédelmi kurzuson ismét némi bátorságra tesz szert.

VV Soma: „Evelin nem a pénzre megy!”

Túl vannak a mosolyszüneten a ValóVilág egykori szerelmesei. Nem volt könnyű, ami azután várt rájuk, hogy Soma győztesként hagyta el a Villát, de végre úgy tűnik, hogy valami megváltozott.

Lali megtudta az igazságot Nikiékről

Lali és Gábor elhatározták, hogy jobb kedvre derítik Joe-t, és Nikit is beszervezték. Lali azonban nem bírt magával, és folyton azzal csipkelődött, hogy Niki reménytelenül szerelmes Gáborba. Ráadásul Niki anyja is megjelent, így a helyzet egyre kaotikusabbá vált…

A való életben is viszonyuk volt!

Nem csak a Star Wars-ban jött össze egymással Han Solo és Leia hercegnő. Carrie Fisher új könyvében vallott a titkos kapcsolatról Harrison Forddal. 1976-ban forgatták együtt az Egy új reményt – ekkor Ford házas volt és két gyereket nevelt feleségével. Ennek ellenére nem tudtak ellenállni egymásnak Fisherrel: a színésznő állítása szerint 3 hónapon keresztül jártak egymással, teljes titokban. Abban az évben Ford 33, Fisher 19 éves volt. Negyven éven át tartották teljes titokban légyottjaikat.

Roland Gréti és a karrierje között lavírozik

A macsó ismét lefekszik Katalinnal, hogy üzletvezető-helyettes maradhasson. A viszony azonban kis híján lelepleződik Gréti előtt…

Egymásra találtak a törökök és az oroszok

Ellenségekből ismét barátok - Törökország és Oroszország csaknem egy év diplomáciai mosolyszünet után újra normalizálta kapcsolatát, sőt, fontos katonai és gazdasági egyezményeket is kötöttek. Viszonyuk 2015 novemberében romlott meg, amikor a törökök lelőttek egy légterükbe berepülő orosz harci gépet. Elemzők szerint Ankara és Moszkva így próbálja ellensúlyozni egyre rosszabb kapcsolatát a Nyugattal.

Grétinek lelkifurdalása van

A lányt emészti a bűntudat, de elhallgatja a lakótársai elől, hogy felelős Roland balesetéért. Amikor meglátogatja, a fiút legszívesebben kiöntené neki a szívét, de nagyon fél és sajnálja a fiút.

Roland kórházba került

Reggel mindenkit sokkolt a hír, hogy Rolandot eszméletlenül kórházba szállították. Egy kulcscsonttörést leszámítva jól van, de amnéziás lett…

Karola rájön Gréta titkára

Mikor Gréti megtudja, hol találták meg Rolandot, hirtelen ráébred, hogy őt terheli a felelősség a balesetért. és egyre jobban belebonyolódik a hazugságokba és az ellentmondásokba.

Mi lesz Evelin és Dávid viszonyával?

Korábban úgy tűnt, a srácnak nagyratörő tervei vannak Evelinnel, ám valahol ez megváltozhatott. Talán a közös gyermekvállalás hatott ki kapcsolatukra? 

Megromlott Orbán és Áder kapcsolata?

A normakontrollra küldött MNB-s törvény miatt romlott meg a kapcsolat a köztársasági elnök és Orbán Viktor között - így tudja a Népszabadság. A HírTv rögzítette, amikor múlt héten Rubovszky György azt mondta a fideszes Vas Imrének, hogy idézzük: nem létezik, hogy újraválasszák. A Viktor nem engedi. A KDNP-s képviselő később tagadta, hogy Áder Jánosról beszélt volna, de Vas Imre úgy fogalmazott az RTL Híradónak, hogy egyértelmű, kiről volt szó. Lázár János miniszter annyit mondott: senki nem orrol senkire.

Válófélben Ozzy Osbourne!


szerző:
2016.05.09. 17:15
Válófélben Ozzy Osbourne!

34 évnyi házasságnak lehet vége hamarosan: elköltözik  a családi házból a Black Sabbath énekese. Nem az évtizedeken át tartó drog- és alkoholprobléma volt az ok – állítólag Ozzy már három éve tiszta. Egy brit lap szerint az énekesnek viszonya van egy nála 22 évvel fiatalabb fodrásszal.

 Zalatnay Cini nevelt lánya tisztázza a helyzetet

Napok óta kering a médiában a hír, hogy Zalatnay Cini és neveltlánya között nagyon megromlott a viszony és Niki már el is költözött emiatt. Többször és több fronton kerestük mindkettőjüket, hogy tőlük hallhassuk az igazságot. Nikit, aki tényleg elköltözött, végül Győrben sikerült utolérnünk.

Pattanásig feszült viszonyok és szerelmi háromszögek a Farmban

Egyre nagyobb a feszültség a Farm tanyáján! Először azt gondolhattuk, hogy a farmereknek kimondottan jót tesz majd a festői környezet, a vidéki levegő és az állatok jelenléte – Attila és Norbi azonban hamar rácáfolt erre. Nem telik el úgy nap, hogy ők ketten ne esnének egymás torkának.

Cintia beavatta Laurát a piszkos részletekbe...

Nem tudta magában tartani az este történéseit Cintia. Másnap első dolga volt részletesen beszámolni barátnőjének. Laura azonban nem jött lázba a hír hallatán. Lehet, hogy hiányzik neki Dani?

Szexvideóval zsarolhatta a diák a tanárnőt

Újabb részletek derülnek ki a Hajdúnánáson megvert tanárnőről és 19 éves támadójáról. Közös ismerősük állítása szerint szexvideóval zsarolhatta a nőt. Aki arról is beszélt, a tanárnőnek és diákjának éveken át volt viszonya. Az egyik együttlétről videó készült. Az ismerős szerint egy millió forintnál is több pénzt szedett ki a fiú a férjezett nőből, aki fizetett, hogy ne derüljön ki korábbi kapcsolatuk. A titkos viszonyról a fiú anyja is tudott.

Ez történt a héten (4. hét)

Gizella ismét inni kezd, így amikor a várandós Zsófinak sürgős szüksége lenne rá, akkor nem tud segíteni neki. Vajon Zsófival minden rendben lesz? Péter Renáta miatt megint összeveszik Hannával. Kiderül, hogy Nóra mit tett, de ez Ágnesnek gyanús és bizonyítékokat keres Nóra ellen. Rudi féltékeny lesz Alizra és Krisztiánra, ezért Lucát felhasználva próbálja összeugrasztani Alizt és Krisztiánt. Ludwig és Miklós között nem enyhül a viszony.
 

Előző rész (2016. január 27.)

Rendeződhet még a viszony Péter és Hanna között a Renáta-ügy után? Vajon megérti Aliz Luca problémáját? Ágnes Nóra lakásában kutatva indítékot talál a gyilkosságra.

Következő rész (2016. január 27.)

Rendeződhet még a viszony Péter és Hanna között a Renáta-ügy után? Vajon megérti Aliz Luca problémáját? Ágnes Nóra lakásában kutatva indítékot talál a gyilkosságra.

Fókusz Plusz 2016-01-16


szerző:
2016.01.16. 18:50
Szexuális erőszakért felfüggesztett börtön

Szexuális erőszakért első fokon nem letöltendő, hanem felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy keszthelyi férfit, aki egy 10 és fél éves kislánnyal került szexuális kapcsolatba. A férfinak azért nem kell börtönbe mennie, mert a bírósági szakértő szerint szexuális és pszichológiai fejlettsége messze elmarad a korától. A lány azt vallotta, hogy ő maga kezdeményezte a viszonyt, a szakértő szerint azért, mert szeretetre és törődésre vágyott, de azt otthon nem kapta meg.

Milla lemond Dávidról?

A reggeli veszekedés után Milla úgy dönt, elköltözik, ami nagyon meglepi Dávidot.

Ez történt a 32. héten


szerző:
2015.08.07. 21:15
Ez történt a 32. héten

Zsófi attól fél, valaki közé és Tóbiás közé állhat. Róbert attól fél, kitudódik a titka. Nórának feltűnik, hogy Róbert mennyire retteg az apjától. Zsolt régi üzlettársa vissza akar kerülni a körforgásba. Vajon Zsolt hagyja ezt neki? Az asszonyok mindent bevetnek, hogy férjeik azon szobor megépítésére szavazzanak, amit ők akarnak. Péter igyekszik ott betartani Hannának és Ádámnak, ahol tud. Hanna ezért úgy dönt, nem falaz tovább Péternek a korábbi támadás ügyében. Júlia megfenyegeti Attilát, hogy nyilvánosságra hozza a titokzatos levél tartalmát. Sikerül-e Péternek módot találnia arra, hogy leszerelje Hanna fenyegetőzését?

Előző rész (2015. augusztus 04.)

Hová költözik Mónika? Tóbiásnak viszonya van? Sikerül Péternek kibékülnie Hannával?
 

Következő rész (2015. augusztus 04.)

Hová költözik Mónika? Tóbiásnak viszonya van? Sikerül Péternek kibékülnie Hannával?

Önző a gyerekem, mit tehetek?

Szülőnek lenni nem mindig egyszerű feladat, mert sokszor önző és kezelhetetlen a gyerek. De hogyan állítható vissza a helyes viszony? Vida Ági segítségét kértük, hogy adjon tanácsot a kétségbeesett szülőknek.

Nevelt lányával rabolt autót, elítélték

Első fokon 3 év 8 hónap börtönt szabtak ki arra az 55 éves nagykanizsai férfira, aki tavaly októberben fegyverrel akart autót rabolni Nagykanizsán. Arra kellett az autó, hogy a nála 40 évvel fiatalabb nevelt lányával külföldre szökhessen, mert ismerőseik egyre kevésbé tűrték a köztük kialakult szerelmi viszonyt.

Baukó Éva újabb szakításon van túl

 Baukó Éva alig tette túl magát az előző szakításán, máris egy újabb viszonya ért véget. Az egykori villalakó őszintén mesélt szenvedélyes kapcsolatáról, és arról, milyen férfi mellett tudná elképzelni az életét.

Szulejmán - 116. rész


szerző:
2015.03.25. 21:15
Szulejmán - 116. rész

Hatidzse tudomást szerez Ibrahim és Nigar viszonyáról. Eleinte nem hisz abban, hogy létezne, még úgy sem, hogy Gülşah is tanúsítja a kapcsolatukat. Azonban amikor rákérdez a pasánál, a férfi is bevallja. A szultána ezek után úgy dönt, elválik tőle. Szulejmán is megtudja, hogy Mahidevran túlzott költekezésbe esett, és kölcsönöket vett fel a hárem számlájára. Azzal pedig, hogy Mahidevran utasítására valaki Gülfem életére is tör, hogy ne jelentse ezt neki, betelik nála a pohár. Nem tűri tovább a szultána kihágásait, és megfosztja a tisztségétől. Helyére Hürremet nevezi ki.

A VV7-ben mindenki ráment mindenkire

Egy dologban biztosan nem volt hiány a Villában. Szerelmi szálakban. Volt, ami hamar véget ért, olyan is, ami a végéig kitartott, és olyan is, ami egész a játék végén, de annál intenzívebben lobbant lángra.

Hárman a kettő ellen, avagy így alakultak újjá a Villa-viszonyok

Edina kiesésével gyökeresen változtak meg a Villa-viszonyok. Dóri egyre inkább Laci felé húz, Fanni pedig már kimondottam idegesíti. "Elmondtuk egymást mindennek, nem baj, most összetartunk!" - így összegezte a címlaplány az újonnan alakult triumvirátus viszonyát.

Megváltozott Orbán és Putyin kapcsolata

A Fidesz első kormányzása idején a miniszterelnöknek fontosabbak voltak a nyugati, mint az orosz kapcsolatok. Orbán Viktor 2002 után, ellenzékben azért bírálta a szocialista-szabaddemokrata kormányt, mert az Putyinnal gázvezeték építéséről állapodott meg. A két politikus kapcsolata az utóbbi években változott meg. Tavaly döntöttek például orosz hitelből a paksi atomerőmű bővítéséről.

Edina és Laci - egy különös szerelem története

A kezdetektől egészen a kék kendőig. Így alakult Laci és Edina szerelmi viszonya.

Dani kapcsolatai


szerző:
2014.12.22. 23:01
Dani kapcsolatai

Dani meg van róla győződve, hogy a ValóVilág nem a Barátok közt, Reni ezzel vitatkozna. Egy biztos: Dani leginkább Zsuval találta meg a közös hangot.

Vikcsu ment, Zsu maradt, a Villa-viszonyok átrendeződtek

Azzal, hogy a Párbajról Zsuzsa tért vissza győztesen, jócskán átrajzolta a Villa-béli viszonyok térképét. Sokan viszont még mindig nem tértek magukhoz Vikcsu elvesztéséből.

Dóri a legszívesebben a Villán kívül látná Lacit

Hiába Edina mesterkedése, Dóri hajthatatlan Lacit illetően. Annyira gyűlöli, hogy legszívesebben már a villán kívül látná őt.

Fókusz 12-10-26


szerző:
2012.10.26. 20:50
Fókusz 12-10-26

Fókusz: Megőrültek értük - Üldözőbe vették a rajongók az X-Faktor döntőseit! De hogyan védekeznek, ha követik vagy letámadják őket? Különös kapcsolat - Zalatnay Sarolta azt állítja, életében többször is viszonya volt Komár Lászlóval. A pénz boldogít - Mire költik vagyonukat Magyarország leggazdagabb emberei? Kiknek és miért segítenek millióikkal?

Vallomás: Cini és Komár szerelme évtizedekig lángolt

Zalatnay Sarolta alaposan felkorbácsolta a kedélyeket azzal az interjúval, amelyben bevallotta, Komár Lászlóval többször is intim helyzetben találták magukat életük során, legutóbb például nyolc évvel ezelőtt.

Alexa és Szilárd másképp emlékszik az esetre

Nagy Szilárd azt állítja, egy hónapja összejött Bagosi Alexával. A kétgyermekes anyuka viszont jelenleg boldog párkapcsolatban él, és felháborodott az interjú hallatán. De mi történt azon az éjszakán?

Fókusz 12-08-01


szerző:
2012.08.01. 20:05
Fókusz 12-08-01

Fókusz: Családi viszály - Tóth Gabi és Tóth Vera között egyre súlyosabb a helyzet. Gabi értetlenül áll a kifogások előtt. Micsoda nő! - Gyerek volt, királynő lett. R. Kárpáti Péter lánya csodaszép és halálosan szerelmes. Titokzatos jelenetek - Vajon hogyan térnek vissza a vakációról a Barátok közt főhősei?

Roberto Carlos havonta neveli magyar kisfiát

Roberto Carlos a brazil válogatott és a Real Madrid egykori csillaga, BL gyõztes és brazil világbajnok. És egy magyar gyermek édesapja! Anya és fia a Fókusz kamerája elé állt.

Vastag Csaba két nővel mulatta át az éjszakát

Az X-Faktor énekese mindig diplomatikusan hárította a magánéletét firtató kérdéseket. A nemrég napvilágot látott képek viszont bensőséges kapcsolatról árulkodnak – a lányokkal meghitt vacsora és borozgatás után közösen távoztak a helyről.

Plazma csődöt mondott a szexszimbólumnál

Vajon melyik a legjobb csajozós duma 2012-ben? Azok a pasik, akik nem egy pohár sör mögé bújva szuggerálják kiszemeltjüket, milyen szöveggel vágódnak be (vagy épp el) a lányoknál?

Vastag Csaba nagy meglepetése és titkai

Vastag Csaba, amikor rossz passzban van, tudja, hogy akár éjszaka is felhívhatja édesanyját, aki jó barátja is. Jól tudja, hogy egy párkapcsolat fenntartása sok energiát és időt is felemészt – ez utóbbiból van egyre kevesebb.

Fókusz 12-06-21


szerző:
2012.06.21. 20:55
Fókusz 12-06-21

Fókusz: Durvul a vita! - Dj-k támadják VV Seherezádét, aki nemrég lemezlovasnak állt. A lány most visszaszól kritikusainak. Ki a hibás? - A nőknek vagy a férfiaknak bocsátják meg inkább a félrelépést? Miről árulkodnak a szerelmi tragédiák? Landolt az óriás - Ott voltunk, amikor titokban megérkezett Bruce Willis filmjének hatalmas helikoptere. A monstrumban 180-an is elférnek.

A megcsalástól a gyilkosságig


szerző:
2012.06.21. 19:40
A megcsalástól a gyilkosságig

Bár a modern huszonegyedik században a nemek közti egyenlőséget valljuk, a hűtlen asszonyokat még mindig jobban elítéli a társadalom, mint a félrekacsingató férfiakat.

Stohl András, a cellatárs szemszögéből

Eleinte ugratták Stohl Andrást a börtönben társai, de aztán a színész-műsorvezető viselkedésével, hozzáállásával és emberségével kivívta az elítéltek szeretetét és tiszteletét.

A szerelem rabjai 12-02-23

A szerelem rabjai, 77. rész: Tatiana bevallja, hogy hazudott, hogy megszerezze Nicolast. Juan össze van törve, elmondja Paznak, hogy Guillo elcsábította a lányát. Nicolas szakít Tatuval, hogy Barbarával lehessen. Santiago megtudja a viszonyukat, és dühbe gurul. Paz szól az egyik orvos ismerősének, hogy vizsgálja meg Carolina és Alejandro lányát. Alejandro megtudja, hogy Tango ott volt a szülésnél. Victoria lefekszik Carlosszal.

VV: az utolsó harcukat Vera nyerte


szerző:
2012.01.30. 19:00
VV: az utolsó harcukat Vera nyerte

A vasárnapi párbaj nyertese Vera, vesztese pedig Eszter lett. Kapcsolatuk állandó húzd meg-ereszd meg viszony volt. Minden idők egyik legszorosabb párbaja mindössze egy százalékon múlott.

Kóbor lerántja a leplet az álszeretőről

Robbant a bomba: az Omega frontemberének viszonya volt egy nővel. Most kiderül, mi is az igazság, méghozzá magától Kóbor Jánostól.

Seherezádé anyukája felháborodott

Seherezádé néhány perc alatt egyszerre szembesült az elmúlt hónapok agyafúrt játszmáival. Ez annyira váratlanul érte, hogy még sírni sem volt ereje, miközben sokan megtették ezt helyette. Többek között az édesanyja, aki a tévében nézte végig a drámát.

Titkok Seherezádé és Gergő kapcsolatáról

Egy aggódó anya, aki a lányáért bármire képes: ő Ditti, Seherezádé édesanyja. Most megtöri a hallgatást és kitálal Sheri és korábbi olasz barátja, Claudio kapcsolatáról.

Hatalmi kényszer alatt állt Nagy Piroska?

Kényszernek érezte a Strauss-Kahnnal folytatott viszonyát Nagy Piroska az IMF-vezér hatalma miatt.

Te vagy az életem 11-03-17

Te vagy az életem, 179. rész - Quique közli Constanzával, hogy csak komolyan hajlandó folytatni kettejük viszonyát. Jose megcsókolja Sofiát, hogy Turcát féltékennyé tegye. Martin megkéri Esperanza kezét, és elhatározzák, hogy a gyerekekkel együtt tartják meg az eljegyzésüket. A bíróság egy asszisztenst küld a Quesada házba, hogy döntsön a közös felügyeleti jogról, miután megnézte hogyan él Martin és Constanza.

Fókusz 11-02-08


szerző:
2011.02.08. 20:45
Fókusz 11-02-08

Fókusz: Szerelemről szó sem volt - Kusza viszonyok a Villában, ki kinek vall szerelmet és ki hazudik? Hajótörés - A nyílt óceánon sérült meg Rakonczayék vitorlása, oda a világkörüli út? Megmenthették volna? - Az anyuka szerint azért halt meg a kétéves kislánya, mert nem jött ki az ügyeletes orvos.

Csak csajok 11-01-12


szerző:
2011.01.12. 09:05
Csak csajok 11-01-12

Csak csajok: Milyen az ideális anya-gyermek viszony, és vajon mit sportoljon a gyerek? Minderről Halász Judittal és Szekeres Adriennel beszélgetett Ördög Nóra.

Reggeli 10-09-20


szerző:
2010.09.20. 09:05
Reggeli 10-09-20

Reggeli: Szívátültetésnél öröklődnek a donor tulajdonságai is? Zsoltika, az újszíves kisfiú ugyanis a műtét óta rajong a tonhalért és folyton írni akar, utánajártunk a témának. Soma és férje a férfi-női kapcsolat buktatóiról mesélt a Reggeliben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való