Életmód

Elárulta a magánnyomozó, mik a legőrültebb dolgok, amiket a hűtlenkedő férfiak csinálnak

rtl.hurtl.hu

2024. április 26. 16:36

A magánnyomozó munkája során számtalan hűtlenkedő nőt és férfit követett titokban – most elárulta, mik a legfurább dolgok, amiket csinálnak, hogy elrejtsék viszonyukat.

A hűtlenkedő férfiak és nők gyakran teljesen kivetkőznek magukból, ha szeretőjükről, illetve viszonyukról van szó – nem is hinné, milyen extrém példákat találni. Most ezekből osztott meg párat Leon Hart veterán magánnyomozó, aki munkája során számos hűtlenkedőt követett.

A nyomozó sok hajmeresztő dolgot látott már, de voltak dolgok, amik az ő ingerküszöbét is megütötték. Íme néhány a legszürreálisabb esetek közül, amelyekről Hart az Independent lapjain számolt be:

  • Volt olyan hűtlenkedő férj, akinek szeretője ugyanabban a faluban lakott, mint ő a feleségével. Mégsem bukott le az ötvenéves viszonya alatt, amelynek két gyerek és három unoka lett az eredménye szeretőjével.
  • Akadt olyan hűtlenkedő férfi is, aki csak azért szerzett pilótajogosítványt, és csak azért vásárolt meg egy kisebb repülőgépet, hogy eljuthasson szomszédos szigeteken élő szeretőihez.
  • Akadt egy hűtlen férj, aki telefonját egy golfpályán, egy bokorban rejtegette, hogy a helymeghatározás által ne derüljön ki, hogy közben egy motelben etyepetyél.
  • Az is kiderült: nagyon sokan hazudják azt, hogy meghalt egy rokonuk, illetve öltöznek fel az ellenkező nem tagjaként csak azért, hogy rejtve maradhasson a viszonyuk.

Korábban azt is megírtuk: van egy egyszerű tevékenység, amely lebuktathatja a hűtlenkedő férfiakat. Az, hogy mit csinál szinte minden férfi, mielőtt elmegy szeretőjével találkozni, kiderül ebből a cikkből. Azzal is külön cikkben foglalkoztunk, hogy a magánnyomozók szerint mi a hét legárulkodóbb jele annak, hogy Önt is csalja a párja.

Nyitókép: Pixabay / Unsplash

#Életmód#hűtlenség#magánnyomozó#viszony#őrült#rejtegetés#repülő#pilóta#szerető#gyerek

Címlapról ajánljuk