Életmód

A magánnyomozó szerint szinte az összes hűtlen férj elköveti ezt a hibát

rtl.hurtl.hu

2024. március 30. 17:11

A veterán magánnyomozó arról beszélt, hogy a hűtlen férfiak többségét lebuktathatja az az egyszerű tevékenység, amit azelőtt végeznek el, hogy a szeretőjükhöz mennek.

Komoly probléma lehet a párkapcsolatban a megcsalás, de sokszor nehéz bizonyosságot találni a gyanúra. Íme egy kis segítség: nemrég a UniLad egy veterán magánnyomozóra hivatkozva megírta, miről lehet „szinte biztosra venni”, hogy férfi párunk megcsal.

Szerinte ezt a „hibát” szinte minden hűtlenkedő férfi elköveti, mielőtt a szeretőjéhez látogat.

Ray Ranno connecticuti magánnyomozó arról beszélt: „ha egy fickó elmegy felvenni párkapcsolaton kívüli kedvesét, akkor előtte jól megtisztítja az autóját”. Ranno számtalanszor figyelt és követett hűtlenkedő férfiakat, és egy idő után ő is döbbenten vette észre, hogy a legtöbb, akinek vaj van a fején, a légyott előtt elment autót mosni.

„Amikor valaki elmegy autómosóba, rögtön arra gondolok, hogy na, ez miben settenkedik? Fantasztikus, hogy mind ezt csinálják. A hűtlen nőkre viszont ez nem jellemző. Ők általában csak beugranak a férfi autójába, mivel szinte mindig a férfi vezet”.

Nyitókép: Know Your Meme

#Életmód#megcsalás#hűtlen#férj#férfi#szerető#hiba#lebukás#autó#tiszta#autómosó#magánnyomozó

Címlapról ajánljuk