Bulvár

Meztelen fotókért könyörgött egy szextúráról elhíresült OnlyFans-modelltől a Chelsea sztárja, miközben barátnője volt

rtl.hurtl.hu

2022. július 14. 12:06

A híres focista csúnyán megvezette a nőt, majd egyszerűen lerázta.

Meglepő sztorival állt elő egy OnlyFans-modell, aki arról lett híres, hogy szexuális szívességeket kínált minden férfinak, aki a 2016-os olasz népszavazáson nemmel szavazott. A szavazáson végül 19 millióan szavaztak nemmel, Paola pedig szextúrára indult, amin több száz férfit elégített ki orálisan.

A modell egy partin ismerkedett meg a Chelsea válogatott focistájával, akinek a kilétét egyelőre még nem fedték fel. Állítása szerint azonnal izzott köztük a levegő, és heves csókolózásba kezdtek mindenki előtt, majd elvonultak, hogy egy kicsit intimebb helyen, egy autóban szexeljenek. A barátaik szakították félbe az eseményt, majd együtt elmentek egy buliba, ahol a focista részegen számot cserélt az OnlyFans-modellel – tudta meg a Daily Star.

Találkozgatni kezdtek, mindezt úgy, hogy a férfi kapcsolatban volt egy másik nővel. Miután a focista visszatért Londonba, elkezdtek egymásnak írogatni, és Paola állítása szerint a sztárjátékos folyamatosan meztelen fotókért könyörgött, ő pedig küldött is neki.

Mindig azt mondta, hogy csak még egyet, nekem pedig tetszett ez a játszadozás. Néha nem válaszoltam, aztán az éjszaka közepén küldtem egy szexi képet, hogy amikor reggel felébred azt lássa először 

– mondta Paola.

Egy hónappal később a modell Londonba utazott, ahol állítólagosan a Mayfair Hotelben és más titkos helyeken folytatták a kapcsolatukat.

A viszony akkor ért véget, amikor a focista felültette a modellt, aki egy étteremben várt rá. Paola azt állítja, hogy a játékos menedzsere is felhívta, és agresszíven beszélt vele, majd a focista megszakított vele minden kapcsolatot. Az OnlyFans-modell értetlenül állt a történtek előtt, és elmondta, hogy az eset után egész éjjel sírt, és még mindig megalázva érzi magát, mert valóban nagyon megkedvelte a focistát.

Nem is tudom, hogy szomorú, vagy dühös voltam. Most először láttam őt tisztán, hogy egy hazug csaló, aki tiszteletlen, és képes másokat kihasználni. Engem is kihasznált, és megcsalta a barátnőjét. Milyen férfi az ilyen? 

– tette  hozzá Paola. 

A modell arra is kitért, hogy ő egy független nő, aki sokat keres, így nincs szüksége rá, hogy más fizesse a számláit, és ő az igaz szerelmet keresi.

Nyitókép: Paola Saulino / Twitter

#Bulvár#viszony#onlyfans#chelsea#megcsalás#focista

Címlapról ajánljuk