Bulvár

„Hihetetlen, hogy milyen kurvára dögös vagy” – Adam Levine egy 20 évvel fiatalabb Instagram-modellel csalhatta feleségét

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 20. 11:55

A Maroon 5 frontemberének állítólagos üzeneteit nyilvánosságra hozta egykori szeretője.

Meglepő videó kering a TikTokon: egy Instagram modell azt állítja, hogy egy éven keresztül viszonya volt Adam Levine-nel, a Maroon 5 énekesével, és ezt bizonyítani is tudja – írja az Elle magazin.

Az énekes közel 10 éve él szinte tökéletesnek tűnő házasságban egykori Victoria Secret-modell feleségével, akivel nemrég jelentették be, hogy harmadik gyereküket várják.

Így bombaként robbant a hír, hogy a 23 éves Instagram modell, Sumner Stroh az énekes által küldött üzenetekkel tudja bizonyítani, hogy hosszú ideig csalta vele a feleségét, valamint utána akarja elnevezni a gyerekét is. Minderről  TikTok videót készített, aminek a következő címet adta: „Szégyellem, hogy egy olyan emberrel volt kapcsolatom, akiből hiányzik a megbánás és a tisztelet.”

Fiatal és naív voltam, és őszintén úgy érzem, hogy kihasználtak

– mondta a modell, aki az énekes üzeneteit is megosztotta a videójában.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh


A képernyőképeken látható, hogy Levine állítólag a következőt írta a nála 20 évvel fiatalabb modellnek:

Teljesen hihetetlen, hogy milyen kurvára dögös vagy. Eldobom az agyam.


A Sumner Stroh gyakran oszt meg bikinis képeket az Instagram oldalán:


A viszonyukban egy év után szünet állt be, egészen most júniusig, amikor az énekes ismét ráírt a modellre, és egy érdekes kérdéssel állt elő:

Oké, egy komoly kérdés jön: gyerekem lesz, és ha fiú, akkor Sumnernek szeretném elnevezni. Ez részedről oké? Halálosan komolyan gondolom.

Az Instagram modell hozzátette, hogy nem akarta nyilvánosságra hozni az ügyet, azonban kénytelen, mert elkövetett egy hibát: képernyőképeket küldött az üzenetekről egy barátjának, akiben azt hitte, hogy megbízhat, azonban az el akarta adni a képeket egy bulvárlapnak, így inkább ő maga hozza nyilvánosságra az afférjukat.

Sem Adam Levine, sem a felesége nem reagált egyelőre a videóra, ami még csak néhány órája került fel a videómegosztóra, de máris több mint 10 millió ember látta.

Nyitókép: Steve Granitz / WireImage / Getty Images

#Bulvár#adam levine#maroon 5#behati prinsloo#megcsalás#viszony#terhesség

Címlapról ajánljuk