Életmód

„A férjemnek viszonya volt az anyámmal, és még engem hibáztattak”

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 7:54

Meglepő vallomást tett közzé egy influenszer, de a történet majdnem még meredekebb fordulatot vett.

Elképesztően bizarr történetet osztott meg egy Katherine nevű tiktokker a minap a közösségi oldalán – számolt be az esetről a brit Daily Star. Az asszony egy netes kihíváshoz csatlakozott, aminek a lényege, hogy a felhasználók őrült történeteket osztanak meg az életükből.

Az ő videóit már több mint hárommillióan látták. Ebben az asszony arról mesélt, hogy rajtakapta férjét a saját anyjával, akik ráadásul az egész megcsalásért Katherine-t hibáztatták.

Az asszony ekkor éppen szülés utáni depresszióval küzdött, ugyanis az eset előtt nem sokkal adott életet ikreinek, terhessége 29. hetében.  

A viszonyra négy hónap után derült fény és az édesanya rögtön beadta a válókeresetet, követelve gyerekei százszázalékos felügyeleti jogát.

Katherine azonnal elköltözött otthonról, de amint elment, a saját anyja beköltözött, hogy a férjével éljen tovább.

A párosnak azonban ennyi nem volt elég, igyekeztek kijátszani a rendszert, hogy Kate ne tarthassa meg a gyerekeit.

A férjem és az anyám összeesküvést szőttek, hogy összeházasodnak, így az anyám a gyerekeim mostohaanyja lett volna, én meg a mostohatestvérei

– vázolta a furcsa történetet Katherine, aki azt állítja, hogy anyja és férje állítólag arról is beszélgettek, hogyan fognak együtt élni, ha Kate és az apja tragikusan elhunyna.

Nyitókép (illusztráció): Unsplash

#Életmód#viszony#megcsalás#házasság#család

Címlapról ajánljuk