KERESÉS search-close

kamaszok

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kamaszok"

Két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak a verekedő kamaszok

Két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak a bántalmazó kamaszok. Diáktársaik előtt vertek össze egy tinilányt a hatvani gimnáziumban. A 2017 májusában történt ügyben hétfőn hozott ítéletet az egri bíróság. A 15 éves lányt két iskolatársa, egy 16 és 17 éves lány bántalmazott brutálisan. Áldozatuk fejét betonoszlopba verték, a fejét rugdosták, majd a haját is megtépték. Mindezt 100 diák nézte végig

Tinirablók: mindent vitt a két kamasz

9 kocsit tört fel egyetlen éjszaka alatt két kamasz tavaly ősszel Budapesten, most emeltek vádat ellenük. Az akkor 14 és 18 éves fiúk aznap még egy lakásba is betörtek, de az pechjükre üres volt felújítás miatt.

A legtöbb kamasz nem tudja, hogy mi a hitel, a kamat vagy a megtakarítás

Hitel, kamat, megtakarítás. A legtöbb kamasznak fogalma sincs arról, hogy mit is jelentenek ezek a szavak, pedig egyszer ők is felnőttek lesznek és nekik is nagy szükségük lesz a pénzügyi ismeretekre.

Ismét veszélyes kihívás terjed

Akár életüket is kockáztatják diákok a veszélyes mutatványokkal. Táncoltak, sőt le is feküdtek egy forgalmas út közepére a Pest megyei Pilisen. Közben egymást videózták. Mindez egy internetes kihívás része volt…

Sok alkoholt isznak a kamaszok

Döbbenetesnek nevezte az RTL Híradónak nyilatkozó addiktológus az Egészségügyi Világszervezet felmérésének eredményét. Ebben azt vizsgálták, hogy hány 15 éves fiatal volt már életében legalább kétszer részeg. A fiúknál ez a szám meghaladta a 41, míg a lányoknál a 33 százalékot. 

A Tanár: bonyodalmak egy kisbaba körül

Mit csináljon egy tanár, ha a diákja kismama? Megkérdeztük a pszichológust, ki mit tegyen egy ilyen helyzetben.

Itt a vége, Milán már nem rejtőzködhet többé!

A fiatal fiú még a bujkálást is bevállalta, csakhogy ne kelljen örökre elválnia Lucától és a Mátyás király tértől.

Leonardo da Bandi meghódítja Mona Lucát?

Habár a fiatalok „randija” kudarcba fulladt, Bandi így is megdobogtatta kiszemeltje szívét.

Járókelők választották szét a verekedő lányokat

A nyílt utcán vert össze egy 14 éves lányt egy 12 éves Szombathelyen - ezt állítja a megtámadott gyerek családja. A lány kutyát sétáltatott, amikor hirtelen nekiesett a másik gyerek, a család azt gyanítja, féltékenység miatt. A megvert lány orra eltört és kórházba került.

Ajaj! Nórának nem lesz könnyű dolga!

Az ügyvédnő most megtapasztalhatja, milyen egy csoport kamasszal szembeszállni.

Fiatal lányokat futtattak


szerző:
2017.09.08. 18:21
Fiatal lányokat futtattak

Brutálisan megverték és kábítószert tömtek beléjük, így kényszerítettek fiatalkorú lányokat prostitúcióra. Azzal gyanúsítanak egy novajidrányi párt, hogy egy gyermekotthon lakóit környékezte meg. A 15 év körüli lányokat aztán Kassára vitték. Prostitúcióra kényszerítették őket, majd a szexuális szolgáltatásért kapott pénzt elvették tőlük.

Öngyilkosságra buzdított és fiatalokat zaklatott a Facebook-on

Egy depressziósokat tömörítő Facebook csoportban buzdított öngyilkosságra és zaklatott kamaszokat egy 20 éves fiatalember. Ezt állítja a csoport adminisztrátora. A lány szerint az egyik 13 éves csoporttaggal le is feküdt a zaklató. Az RTL Házon Kívül című műsorának stábja megtalálta a zaklatót. Semmit nem tagadott, arra hivatkozott, hogy skizofrén. Az ügyben a ceglédi rendőrség nyomoz szexuális visszaélés gyanúja miatt.

Korai zsírpárnák? A magyar kamaszok fittsége, tragikus!

Boronyai Zoltán a Magyar Diáksport Szövetség tagja elárulta, milyen eredményeket hozott a Netfit felmérés, valamint, hogy minek köszönhető ez a szomorú érték. Miki és Csonka András pedig vállalta, hogy megmérjék a testzsír százalékukat, és fittségüket! Vajon, ki lehetett elégedettebb a számokkal?

ITTASAN: Tántorogva, bóját kerülgetni?

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó egy különleges szemüvegben próbált teljesíteni egy egyszerűnek tűnő feladatot. A közlekedésbiztonsági oktatásokon így tapasztalható meg, mit lát egy ittas sofőr. Több mint ötezer 12 és 18 év közötti fiatalt kérdeztek a közlekedésről. A felmérésből az is kiderült, hogy minden tízedik kamasz utazott már olyan kocsiban, amit ittas ember vezetett.

Mennyi idősek voltak a valóságban kedvenc gimis filmjeink hősei?

Sosem értettük, miért nincsenek olyan gimnazista fiúk, mint mondjuk Heath Ledger vagy Channing Tatum! Hát most kiderült miért, ahogyan az is, hány sztár játszott már el egy-egy kamaszt miután már régen túl voltak saját tinédzserkorukon!

Kamaszok rugdostak egy járókelőt

Kamasz támadókat keres a budapesti rendőrség. Térfigyelő kamerák vették fel, hogy két fiú egy járókelőt rugdosott meg az Örs vezér téren lévő aluljáróban. Volt két társuk is, őket már elkapták. Ez már a második hasonló eset egy hónapon belül: egy másik járókelőre a Boráros téri aluljáróban támadt rá egy férfi szeptember elején.

Nem szívesen ülnek újra buszra


szerző:
2015.06.24. 18:10
Nem szívesen ülnek újra buszra

Eddig csak filmben látott olyat, mint ami a hétfői buszbalesetnél történt. Az RTL Híradónak nyilatkozott két kamasz fiú, akik azon a járaton utaztak, ami árokba hajtott, majd egy fának ütközött a Baranya megyei Királyegyházánál. Most jöttek ki a kórházból, könnyű sérülésekkel megúszták a balesetet. Azt mondták, a segítségért kiáltozó sérült utasok látványa sokkoló volt és nem szívesen ülnek újra buszra.

Útmutató a kamaszlélekhez

A serdülők köszönik szépen nem kérnek szüleik segítségéből, az életüket érintő fontos kérdésekben maguk akarnak dönteni. Erről szól a kamaszkor, viszont a döntéseikre hatással vannak a szülőktől, kortársaktól látott példák, helyzetek. A kamaszok lélektanát próbáltuk megérteni Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus segítségével.

Forró nyomon 13-01-23


szerző:
2013.01.23. 22:00
Forró nyomon 13-01-23

Forró nyomon: Hogyan legyen egy szülő óvatos a gyereke helyett is? És ha bajba kerül, hogyan mentheti meg? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a Forró nyomonban, ahol egy abszurd történetnek is utánajárunk, és rejtett kamerával megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Portré 12-01-29


szerző:
2012.01.30. 01:55
Portré 12-01-29

Portré: A szexuálpszichológus Rusz Edit pályafutását óvónőként kezdte, de írt már könyvet, jelenleg is praktizál, és boldog feleség. A Portréban rengeteg aktuális problémát felvázol, és azt mondja, a hétköznapokban nemcsak kamaszok, de idősek is megkeresik gondjaikkal.

11 évet kapott a részeg késelő


szerző:
2009.06.02. 17:39
11 évet kapott a részeg késelő

A férfi egy kocsmai szóváltás után egy kamasz fiút halálra szurkált.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való