Külföld

„Babaarcú gyilkos” – hármas gyilkosság miatt őrizetben egy 12 éves

rtl.hurtl.hu

2023. április 8. 11:57

A floridai tini két másik fiatalkorúval együtt ölt meg három kamaszt. 

Letartóztattak egy 12 éves és egy 17 éves fiatalt Floridában három kamasz megölése miatt, egy 16 éves ellen pedig körözést adtak ki a hármas gyilkosság miatt – jelentette a helyi sajtó. A hatóságok közlése szerint a három fiatal rablásokat és betöréseket követett el, és az áldozatokhoz hasonlóan különböző bandákhoz köthetőek. Ugyanakkor a rendőrség közlése szerint nem bandák közötti leszámolás történt.

Az ügyészség közölte, hogy egyelőre vizsgálják annak lehetőségét, hogy a fiatalokat felnőttként állítják-e bíróság elé.

A három áldozat közül az egyiket, egy 16 éves lányt egy út szélén találták meg életveszélyes sérülésekkel, és a kórházba szállítást követően halt meg. Másnap reggel egy 17 éves fiú holttestére bukkantak egy út szélén, kevesebb mint egy kilométerrel távolabb. A harmadik áldozatot, egy lányt, az első áldozat autójának csomagtartójában találták meg. A járműre egy tóban bukkantak, amiben félig elsüllyedt.

Az eset után felmerült, hogy sorozatgyilkos garázdálkodik a környéken, de kiderült, hogy ezek a félelmek hamisak voltak. A helyi seriff közlése szerint a gyilkosok és áldozataik együtt követtek el betöréseket, de valamiért egymás ellen fordultak. A rendőrségi iratok szerint a fiú áldozaton símaszk és fekete kesztyű volt, amikor megtalálták a holttestét.

 

Nyitókép:Marion County Sheriff's Office

#Külföld#gyilkosság#emberölés#kamaszok#florida

Címlapról ajánljuk