Külföld

A szomszéd 15 éves ikreit molesztálta egy anyuka, egyiküket házassággal hitegette

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 31. 8:17

Egyikük elszökött otthonról, három héttel később a nő hálószobájában találták meg a rendőrök. 

Letartóztattak egy 37 éves anyát az amerikai Virginia államban, miután a rendőrök a hálószobájában találták meg szomszédja három héttel korábban eltűnt 15 éves fiát - jelentette a helyi sajtó. Ashleigh Watts a beszámolók szerint akkor már legalább egy éve szexuálisan molesztálta a fiút, és ikertestvérét.

A helyi rendőrség februárban kezdett nyomozásba a nő ellen, miután bejelentést kaptak arról, hogy Wattsnak szexuális kapcsolata van az ikrekkel. A bejelentés szerint Watts férje egy februári napon arra ért haza hajnali kettő órakor, hogy felesége félmeztelenül ül a kanapén az egyik ikerrel, aki „úgy csinált, mintha aludna”.

A fiú a szüleinek először azt mondta, hogy marihuánát szívni ment át a nőhöz, és elaludt a kanapén, de később az apjának bevallotta, hogy több alkalommal is lefeküdt Watts-al, egy szomszédnak pedig elárulta, hogy 2022 nyara óta van köztük szexuális kapcsolat. A fiú közölte, hogy szerelmesek és a nő azt mondta neki, hogy el fog válni a férjétől, amikor a fiú 17 éves lesz és összeházasodnak. Az ikerpár másik tagja a rendőröknek árulta el, hogy Watts marihuánát adott neki, és illetlenül fogdosta őt.

A beszámolók szerint az ikerfiúk a szemközti házban éltek, és Watts fiának a barátai voltak. A két család egy időben közeli barátságban volt, és mindig nyitva állt ajtajuk egymás előtt. Miután kiderült, hogy mit művelt az ikrekkel, a gyerekek szülei, valamint Watts férje is távolságtartási végzést nyújtott be ellene, az egyik kamasz pedig elszökött otthonról.

A fiút júliusban, három héttel az eltűnése után találták meg a rendőrök Watts házában. A fiú a hálószobában bújt el. Amikor rábukkantak, mindössze egy alsónadrág volt rajta.

Nyitókép:Chesapeake County Sheriff’s Office

#Külföld#molesztálás#anyuka#szomszéd#ikerpár#kamaszok#egyesült államok#rendőrség

Címlapról ajánljuk