BELFÖLD

2:11
híradóIsmét zajosak a villamosok – kevés a sínkenő
2018. január 5. 17:27

Ismét zajosak a villamosok – kevés a sínkenő

Csikorgott nyáron, és csikorog most télen is a villamosok kereke Budapesten a 11. kerületben. Még tavaly nyáron forgattunk arról, hogy a helyiek szerint elviselhetetlenül hangosak a szerelvények a Fehérvári út egy szakaszán. Az egyik lakó szerint az RTL Híradó riportja után néhány hétig csend volt, de az elmúlt időszakban ismét zajosak a villamosok. A BKV szerint ezen a szakaszon jóval nehezebb a sínkenők beépítése mint máshol, ezért nem jelentkezett senki a munkára kiírt pályázatukra.
11:21
híradóSZÍVSZORÍTÓ: Három kisgyerek maradt árván
2017. december 28. 17:30

SZÍVSZORÍTÓ: Három kisgyerek maradt árván

Három gyerek maradt árván a Jász- Nagykun -Szolnok megyei Fegyverneken, közülük a legidősebb 9 éves. Mostantól már nemcsak látogatóba jönnek a nagyszülőkhöz: haza már nem mehetnek. Édesapjuk még tavasszal halt meg egy balesetben, anyukájukkal éltek néhány utcára a nagyszülőktől. A gyerekek karácsony második reggelén arra ébredtek, hogy édesanyjuk nem mozdul, hiába szólítgatják.
2:08
híradóMegosztó önkormányzati naptár
2017. december 14. 17:26

Megosztó önkormányzati naptár

Megosztja a helyieket a szentendrei önkormányzat által készíttetett jövő évi naptár. A 800 ezer forintból készült kiadványban egy kortárs helyi művész képei láthatóak. Az egyik képen egy nadrág nélküli kisfiú, egy másikon pedig egy összevarrt szájú férfi szerepel. Az RTL Híradó által megkérdezett emberek közül valaki úgy vélte, ijesztőek a képek, más szerint vidámak. Az önkormányzattól azt a választ kaptuk, hogy művészeti alkotásnak tekintik a kiadványt.
2:11
híradóHősugárzóval melegítettek a mentőállomáson
2017. november 15. 17:37

Hősugárzóval melegítettek a mentőállomáson

10 napig hősugárzóval melegítették magukat a mentők Csepelen. Évek óta gond volt a kazánnal, másfél hete elromlott a berendezés, így 15 fokban ültek a mentőállomáson. A Mentőszolgálat szerint délutánra megjavították, így újra van fűtés és melegvíz. A Mentődolgozók Szövetségénél azonban azt mondják: ez nem egyedi eset, más mentőállomáson is lehetnek hasonló gondok a fűtéssel.