BALESET-BŰNÜGY

1:36
híradóFia szeme láttára gázoltak halálra egy nőt karácsony első napján
2021. december 26. 16:51

Fia szeme láttára gázoltak halálra egy nőt karácsony első napján

Fia szeme láttára, a zebrán gázoltak el egy 54 éves asszonyt Egerben karácsony első napján. A mentő kiérkezéséig szemtanúk próbálták újraéleszteni, a kórházba szállítás után azonban meghalt. Úgy tudjuk, a zebrán a fiú ment elöl, az anyja két-három méterrel mögötte haladt, amikor a kocsi fékezés nélkül elütötte. A sofőr állítólag nem vette észre a nőt.
1:47
híradóSzövevényes cégláncolatot működtettek, luxusban éltek az áfacsalók
2021. december 23. 17:00

Szövevényes cégláncolatot működtettek, luxusban éltek az áfacsalók

Vadászkés-gyűjteményt és egy horrorfilmből ismert gyilkos baba mását is megtalálták a nyomozók egy budapesti bűnbanda vezetőjénél. Társaival együtt most fogták el. A gyanú szerint 820 millió forint adót csaltak el az elmúlt négy évben. Szövevényes cégláncolatot működtettek, amivel eltüntették az ÁFÁ-t és a foglalkoztatás után fizetendő adót. A bűnszervezet három irányítóját letartóztatták.
1:40
híradóVégiglopta a napot – hatvanezer forintot, két telefont és egy autót lovasított meg
2021. december 22. 16:03

Végiglopta a napot – hatvanezer forintot, két telefont és egy autót lovasított meg

Az egész napját lopkodással töltötte, de nagyot hibázott, így gyorsan lebukott. A tolvaj először egy telefont lopott a HÉV-en, majd elkötött egy járó motorú autót. Egy zuglói áruházhoz hajtott vele, de mielőtt kiszállt, kivett abból is egy mobilt, valamint 60 ezer forintot. A zsákmányt azonnal elköltötte, cipőt és ruhát vett belőle. A 22 éves tolvaj úgy bukott le, hogy a felmatricázott céges kocsiban, amit ellopott, nyomkövető volt.