Baleset-bűnügy

Nyomoz a rendőrség a Visegrádon leégett Hotel Silvanus ügyében

rtl.hurtl.hu

2024. március 10. 16:53

Valószínűleg elektromos probléma okozta a tüzet a visegrádi hotelban, de még nem lehet semmit kizárni.

Nyomoz a rendőrség a visegrádi Hotel Silvanusban kitört tűz miatt, írja a Blikk. A katasztrófavédelem szerint a tűzvizsgálat még zajlik, annak lezárásáig nem lehet megerősíteni, hogy mi miatt gyulladt ki a szálló.

A hatóságok szerint „ismeretlen tettes ellen rendeltek el közveszélyokozás gyanúja miatt nyomozást”.

A tűzvizsgálat közben még zajlik, , annak lezárásáig nem lehet megerősíteni, hogy mi miatt gyulladt ki a szálló. A lángok megfékezése 14 tűzoltóegység három órájába telt. A tényleges oltás már csak este sikerült. Egy egység még egész éjjel kint volt, nekik még egy izzást kellett eloltaniuk.

Korábban az RTL Híradó arról számolt be: a katasztrófavédelem közlése szerint szombat kora délutánra tizennégy vízsugárral sikerült megfékezniük a lángokat a visegrádi Hotel Silvanusban. A négycsillagos visegrádi szállodából 230 ember menekítettek ki, senki nem sérült meg.


A Híradó arról is riportot készített: a visegrádi Hotel Silvanus dolgozóit letaglózta, hogy odalett a munkahelyük. Több vendég is nyilatkozott a Híradónak a tűz után, volt olyan, aki asztalterítővel melegítette magát, mivel menekülés közben az összes holmiját hátrahagyta.


Arról is beszámoltunk: Tóth Vera korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében posztolt a szálláshelyről, ahol ő is járt a héten. „Pár napja a családdal ünnepeltük a szülinapunkat a Silvanus Hotelben, Visegrádon. Az egyik legcsodásabb szülinapozás volt, ez a hely pedig a szívem csücske – írta az énekesnő. A leégett szállóról itt nézegethet drámai képeket.

Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#rendőrség#nyomozás#visegrád#hotel silvanus#tűz#leég#tűzoltó

Címlapról ajánljuk