Belföld

Drámai képek: így néz ki most belülről a Hotel Silvanus a tűz pusztítása után

rtl.hurtl.hu

2024. március 10. 8:57

Porig égett szobák, háborús pusztítást idéző folyosók.

„Kedves Vendégeink! Borzasztó órákon vagyunk túl! Hálát adunk, hogy személyi sérülés nem történt. A tüzet sikeresen megállították a tűzoltó egységek!” – írja Facebook-posztjában a visegrádi Hotel Silvanus vezetősége.

A szálloda fotókat is közzétett a kiégett, romokban álló belső terekről.


Mint arról beszámoltunk, szombat délelőtt kigyulladt, és hatalmas lángokkal égett a Hotel Silvanus Visegrád négyemeletes épületének felső szintje és a tetőszerkezete. Odabent 230 ember volt, mindannyian időben kijutottak. Senki sem sérült meg, de amíg ez nem volt biztos, mentőhelikoptert és több mentőautót is riasztottak. 

„Köszönjük a kitartó és fáradhatatlan munkát a tűzoltóságnak és minden egységnek (katasztrófavédelem, mentők, rendőrség, önkéntesek) egyaránt, továbbá a helyi vendéglátók és szállodák önzetlen és feltétel nélküli segítségét!” – írja a szálloda vezetősége a Facebookon.

A visegrádi Hotel Silvanus dolgozóit letaglózta, hogy odalett a munkahelyük. Több vendég is nyilatkozott az RTL Híradónak a tűz után, volt olyan, aki asztalterítővel melegítette magát, mivel menekülés közben az összes holmiját hátrahagyta:


Nyitókép: Hotel Silvanus / Facebook

#Belföld#hotel silvanus#kigyulladt#tűz#szálloda#leégett

Címlapról ajánljuk