BALESET-BŰNÜGY

Auschwitz borzalmaira hivatkozott a tatabányai rablógyilkos, de hiába: felakasztották

Auschwitz borzalmaira hivatkozott a tatabányai rablógyilkos, de hiába: felakasztották

1:06
HíradóIgazoltatás közben összeesett és meghalt egy férfi, akit azért állítottak meg, mert korábban elsodort egy futót
2022. november 28. 18:37

Igazoltatás közben összeesett és meghalt egy férfi, akit azért állítottak meg, mert korábban elsodort egy futót

Rosszul lett, összeesett és meghalt egy 55 éves férfi a rendőri intézkedés közben vasárnap délután Balatonalmádiban. Azért állították meg, mert nem sokkal korábban elsodorhatott egy futót a bicikliúton, majd megállás nélkül továbbhajtott. A rendőrök azonnal segítséget hívtak, és megkezdték újraélesztést, de a budapesti férfi életet már nem lehetett megmenteni.
1:49
HíradóVideón, ahogy a síneken ragadt autót letarolja az érkező vonat Debrecenben
2022. november 28. 18:27

Videón, ahogy a síneken ragadt autót letarolja az érkező vonat Debrecenben

Fennakadt a síneken egy nő az autójával vasárnap este Debrecenben, többen megálltak neki segíteni, de végül mindenki az életéért futott, egy személyvonat közeledett megállíthatatlanul. Így a nő és segítői a végignézték, amint a szerelvény letarolta a kocsit. Erről felvételt készített a közeli autókereskedés biztonsági kamerája. Kétszázötvenen ültek a vonaton, nem sérült meg senki. A Híradó úgy tudja, az autót vezető nő ittas volt a baleset idején.
2:00
HíradóMeghalt az idős nő, akit kutyasétáltatás közben gázolt el egy ámokfutó Budapesten
2022. november 28. 18:25

Meghalt az idős nő, akit kutyasétáltatás közben gázolt el egy ámokfutó Budapesten

Cserbenhagyásos gázolás után meghalt egy idős nő a Wekerletelepen. A kutyáját sétáltatta péntek délután, amikor nagy sebességgel bekanyarodott elé egy fekete kocsi, és elütötte. A sofőr a baleset után nem állt meg segíteni. Az asszonyt súlyos sérülésekkel kórházba vitték, a hétvégén meghalt. Nem voltak nála iratok, állatmentők a kutyája chipje alapján tudták azonosítani. 
1:50
HíradóMagatehetetlen, ágyhoz kötött betegeknek írtak fel ortopéd cipőt – háromezer beteg adataival  éltek vissza a csalók
2022. november 28. 18:24

Magatehetetlen, ágyhoz kötött betegeknek írtak fel ortopéd cipőt – háromezer beteg adataival éltek vissza a csalók

Magatehetetlen, ágyhoz kötött betegek is kaptak ortopéd cipőt. Tovább nyomoznak a rendőrök gyógycipő csalók ellen. A rendőrök két hete jelentették be, hogy egy bandát fogtak el, amelyik olyanoknak gyártott ortopéd cipőt, akik nem is tudtak róla, a segédeszközökre kapott állami támogatást pedig felvették. A csalók még arra is figyeltek, hogy az évente felírható gyógycipők hordási ideje mikor jár le, és amint lehetett, újra felírták azokat.
1:43
HíradóDecember elejére várta kislányát az autóbalesetben elhunyt kismama, akinek a babáját sem lehetett már megmenteni
2022. november 27. 17:03

December elejére várta kislányát az autóbalesetben elhunyt kismama, akinek a babáját sem lehetett már megmenteni

Gyászolnak az ebesiek a szombati tragédia miatt. A Hajdú-Bihar megyei településen élő kismama és újszülöttje vesztette életét, amikor autójuknak csapódott egy kocsi. A balesetben a szemközti sávba áttérő autó vezetője is meghalt. A kismama férje és hároméves kislányuk súlyos sérülésekkel került kórházba. A család egyik ismerőse azt mondta, annyira megviselte a hír, hogy egész éjjel nem aludt.
1:59
Híradó„Nem is gondoltam arra, hogy az fegyver lenne” – megszólalt a horgosi lövöldözés egyik szemtanúja
2022. november 25. 18:37

„Nem is gondoltam arra, hogy az fegyver lenne” – megszólalt a horgosi lövöldözés egyik szemtanúja

Fegyverekkel támadtak egymásra a szerbiai Horgosan menekültek csütörtök este. Úgy tudjuk, egy ember sérült meg. A lövöldözésről több helyi is videót készített. Sokan azt mondják, félnek utcára menni. A szerb rendőrség nagy erőkkel vonult ki a határmenti faluba. Elfogták a lövöldözőket, és úgy tudjuk, 600 menekültet szállítottak el a településről az ország déli határára.
2:01
HíradóAz RTL Híradó riportjának hatására ismerte el a buszsofőr, hogy belerúgott az elé bevágó taxiba
2022. november 25. 18:31

Az RTL Híradó riportjának hatására ismerte el a buszsofőr, hogy belerúgott az elé bevágó taxiba

Egy taxis és egy buszsofőr esett egymásnak három éve Budapesten. A buszos számon kérte a taxist, amiért az bevágott elé. Vitatkoztak, a buszsofőr a kocsi felé rúgott, majd a taxis felszállt a buszra, és nekilökte a sofőrt a vezetőfülkének. A buszos az előző tárgyaláson még azt állította: igaz, hogy a kocsi felé rúgott, de nem érte el a taxit. Ma viszont már mást mondott, miután a bíróság levetítette a tárgyaláson az RTL Híradó egy korábbi riportját az esetről, ahol jól látszik, hogy mi történt. A bíróság most mindkettőjüket elítélte.
1:57
HíradóZáróvonalon akart megfordulni a 24 éves férfi, nem élte túl
2022. november 25. 18:25

Záróvonalon akart megfordulni a 24 éves férfi, nem élte túl

Alig egy nap alatt három sofőr is meghalt balesetben az utakon. Berkesznél tegnap délután két autó és egy kamion karambolozott, az egyik kocsi 38 éves sofőrjének életét már nem tudták megmenteni. Szintén tegnap Józsánál egy 24 éves férfi halt meg, aki kocsijával záróvonalon akart megfordulni, de egy kisteherautó belehajtott. Sümegcsehinél délelőtt történt halálos baleset, a sofőr nem volt bekötve.
2:24
Híradó„Az öreg mama itt kint jajgatott” – nem tudott kimenekülni a kétéves kisfiú az égő házból
2022. november 25. 18:20

„Az öreg mama itt kint jajgatott” – nem tudott kimenekülni a kétéves kisfiú az égő házból

Halálra égett egy kétéves kisfiú, amikor kigyulladt a házuk a Békés megyei Kisdombegyházon csütörtök délután. Csak a nagymamája és a nővére voltak vele otthon, ők még ki tudtak menekülni, de a kisfiút már nem tudták megmenteni, annyira gyorsan terjedtek a lángok. A tüzet egy kályhából kipattanó szikra okozhatta. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz.