BALESET-BŰNÜGY

„Ha nem jönnek értem a testvéreim, ma már nem beszélgetnénk itt” – gyerekei szemei láttára verte agyba-főbe élettársa a négygyermekes édesanyát

„Ha nem jönnek értem a testvéreim, ma már nem beszélgetnénk itt” – gyerekei szemei láttára verte agyba-főbe élettársa a négygyermekes édesanyát

1:52
híradóÖnbíráskodás nyilvánosságra hozni, ha egy férfi egy HÉV-megállóban maszturbál?
2022. augusztus 18. 18:22

Önbíráskodás nyilvánosságra hozni, ha egy férfi egy HÉV-megállóban maszturbál?

Közzétette a biztonsági kamerák felvételeit Kerepes polgármestere, amin az látszik, hogy egy férfi a HÉV-megállóban maszturbál. Gyuricza László korábban arra szólította fel a nyilvánosságon keresztül, hogy jelentkezzen önként a rendőrségen, különben nyilvánosságra hozza a videót. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű alapítványnál úgy látják, ez önbíráskodás. Szerintük lehetséges, hogy a férfi mentálisan sérült és segítségre van szüksége.
2:06
híradóKét család otthona vált lakhatatlanná, nyomoznak az eldőlt daru ügyében
2022. augusztus 18. 18:16

Két család otthona vált lakhatatlanná, nyomoznak az eldőlt daru ügyében

Nyomoz a rendőrség a XIII. kerületben lakóházra dőlt toronydaru miatt. A szerkezet egy épülő társasház belső udvaráról dőlt a szomszédos lakóépületre. A tűzoltók keresőkutyával kutattak a romok alatt, de nem találtak sérültet. Két lakás viszont megrongálódott – egy kisgyerekes család otthona lakhatatlan lett. A darut üzemeltető cégnél azt mondják: anyagfáradás miatt törhetett el a szerkezet alja.
0:36
híradóHárom órán belül három autó gyulladt ki menet közben Somogy megyében
2022. augusztus 18. 16:45

Három órán belül három autó gyulladt ki menet közben Somogy megyében

Mindhárom baleset szerda délután történt. Somogyjádnál a tulajdonos még időben ki tudta menteni értékeit a lángoló kocsiból, de az autó teljesen kiégett. Ahogy egy másik a 67-es úton Rádpusztánál is. Az utasok itt is időben elhagyták a kocsit, de a tűz az út menti tarlóra is átterjedt. A harmadik autó az M7-es autópálya balatonszemesi lehajtójánál gyulladt ki, a közutasok porral oltóval fékezték meg a lángokat.
2:14
híradóA kerepesi polgármester megfenyegette a HÉV-megállóban maszturbáló férfit, azt sem bánja, ha beperelik miatta
2022. augusztus 17. 18:29

A kerepesi polgármester megfenyegette a HÉV-megállóban maszturbáló férfit, azt sem bánja, ha beperelik miatta

Ha nem adja fel magát a rendőrségen, közzéteszi a videót arról, ahogy a HÉV-megállóban maszturbál – ezt üzente a kerepesi polgármester egy férfinak, aki miatt többen is hívták hétfő délelőtt. A rendőrök nyomoznak, de a polgármester szerint akciója sokat segíthet az ügyön. Azt sem bánja, ha beperelik emiatt. Egy általunk megkérdezett jogász szerint ilyen esetekben a bűnügy felderítéséhez fűződő érdek felülírhatja az elkövető személyiségi jogait. 
2:07
híradóElaludhatott a kamionos, ezért tarolhatta le a műszaki hibás autót az M5-ös autópályán
2022. augusztus 17. 18:20

Elaludhatott a kamionos, ezért tarolhatta le a műszaki hibás autót az M5-ös autópályán

Műszaki hibás autót tarolt le egy kamion az M5-ösön. A sofőr valószínűleg elaludt, ezért sodródott le az útról. A meghibásodott kocsi a leállósávban várta a segítséget. Utasai kiszálltak, és a szalagkorlát mellett álltak, amikor az autójukba rohant a kamion, így nem lett bajuk. Mosonmagyaróvárnál viszont négyen is megsérültek, amikor egy kocsisort előző autós okozott balesetet. 
2:27
híradóÖköllel ütötte, tövig levágta a derék alá érő haját – órákon át brutálisan verte élettársa a nőt
2022. augusztus 17. 18:17

Ököllel ütötte, tövig levágta a derék alá érő haját – órákon át brutálisan verte élettársa a nőt

Élettársa fogva tartotta és brutálisan megverte: ezt állítja egy vácdukai nő. Azt mondja, a férfi féltékeny lett, ezért támadt rá. Ököllel ütötte, és tövig levágta a derék alá érő haját, hogy megszégyenítse. A nő szerint párja őrjöngését közös gyerekeik is végignézték, de őket nem bántotta. Végül a nő testvérei vették rá a férfit, hogy elengedje őt és a gyerekeket is. A rendőrség eljárást indított.
8:02
híradó„A gyerekeim sírtak és könyörögtek neki, hogy ne bántson” – reggeltől délutánig verte volt élettársa a négygyerekes anyát
2022. augusztus 17. 16:20

„A gyerekeim sírtak és könyörögtek neki, hogy ne bántson” – reggeltől délutánig verte volt élettársa a négygyerekes anyát

Ha aznap éjszaka nem jutok ki onnan vagy felakaszt, vagy megöl – ezt mondta az RTL Híradónak a brutálisan megvert vácdukai nő, aki azt állítja, volt élettársa féltékenységből bezárva tartotta, és kisebb megszakításokkal reggel 9-től délutánig verte. A bántalmazás közben a nőnek még a házi munkát is el kellett végeznie. A nő négy kiskorú gyermeke végignézte a verést, hiába könyörögtek a férfinak, hogy ne bántsa anyjukat. A verések után a férfi a nő derékig érő haját is kopaszra borotválta. Bár a nő rokonai szóltak a rendőröknek, ők kiérkezésükkor nem találták meg a bántalmazottat. Később a négygyermekes anya testvérei segítségével tudott elmenekülni a bántalmazótól. 
0:40
híradóMentőhelikopter vitte kórházba életveszélyes sérülésekkel Szigetvár önkormányzati képviselőjét, miután összeütközött egy traktorral
2022. augusztus 17. 14:55

Mentőhelikopter vitte kórházba életveszélyes sérülésekkel Szigetvár önkormányzati képviselőjét, miután összeütközött egy traktorral

A baleset kedden délután a 6-os úton, Nagypeterd és Botykapeterd között történt. Dr Vass Péterné Ágnes Szigetvár felé ment két unokájával, akik aludtak, amikor valamiért áttért a szemközti sávba és nekicsapódott a traktor bal oldalának. Az egyik gyermek könnyebben sérült meg, a másiknak nem esett baja. A képviselőnő állapota stabil – közölte Szigetvár polgármestere a város honlapján. A sérült képviselőnő egyébként a polgármester volt felesége. 
1:44
híradóEgy órán belül kétszer is baleset ért egy robogóst
2022. augusztus 16. 18:24

Egy órán belül kétszer is baleset ért egy robogóst

Először reggel autóval ütközött Tiszakécskén, mert szabálytalanul a jármű elé hajtott. Az ütközés után fejsérülése miatt kórházba indultak vele a mentők, de a mentőautó sofőrjének egy autós miatt hirtelen félre kellett rántania a kormányt, ezért nekiment egy útjelző táblának. A mentősök azt kérik, hogy az autósok mindig biztosítsanak szabad utat a megkülönböztető jelzéssel érkező járműveknek.
2:06
híradóTetoválószalont fosztott ki és lopott kocsival menekült a Siófoknál rendőrkézre kerülő férfi
2022. augusztus 16. 18:21

Tetoválószalont fosztott ki és lopott kocsival menekült a Siófoknál rendőrkézre kerülő férfi

Kilométereken át menekült az őt üldöző rendőrök elől, majd oszlopnak csapódva állt meg egy német autós Siófoknál. Az ámokfutó lopott autóval száguldott végig a városon. Azért keresték, mert pár nappal korábban betört egy helyi tetoválószalonba, és több kocsiról is lelopta a rendszámtáblát. Kiderült: nemzetközi elfogatóparancs van ellene érvényben, mert Németországban és Csehországban is lopott. Most őrizetben van.