Baleset-bűnügy

Iskola és lánykollégium körül ólálkodtak az önkielégítő szatírok, elfogták őket

rtl.hurtl.hu

2024. március 15. 16:58

Az ország távoli pontjain csaptak le nagyjából egy időben a rendőrök szeméremsértő férfiakra. Egyikük őrizetben van.

Meztelenül önkielégítést végzett egy férfi egy pécsi általános iskola közelében szerdán – közölte honlapján a rendőrség. Az intézmény igazgatója másnap értesítette a rendőrséget, és a 33 éves szatírt előállították, továbbá seméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

F. Lehel a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene szabadlábon hagyása mellett folytatja az eljárást a Pécsi Rendőrkapitányság. 

Ugyanazon a napon számolt be a rendőrség egy másik hasonló intézkedésről is az ország másik felében. A rendőrségre az egyik nyíregyházi lánykollégium nevelője tett bejelentést, miután az intézmény lakói jelezték, hogy egy ismeretlen férfi lámpával bevilágított az ablakukon, majd amikor kinéztek, azt látták, hogy maszturbál.

A járőrök rövid időn belül a helyszínen elfogták a 44 éves bicskei férfit. Szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásának elrendelését is.

Róla ugyanis kiderült, hogy már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményt Nyíregyházán, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága szexuális bűncselekmény elkövetése miatt körözi.

Nyitókép: illusztráció – MTI/Rosta Tibor

 

#Baleset-bűnügy#szatír#rendőrség#nyíregyháza#pécs

Címlapról ajánljuk