Baleset-bűnügy

Dráma az Auchanban: alkoholt próbált lopni a 60 éves férfi, aki meghalt, miután lebukott

rtl.hurtl.hu

2024. március 14. 11:43

A 60 éves férfit leteperték a biztonságiak, a testére térdepeltek. Az ügyben büntetőeljárást indított a rendőrség.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy meghalt egy férfi a budafoki Auchanban, amikor lopáson kapták a biztonsági őrök. Az eset a Savoya Parkban történt vasárnap.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön közölte, hogy vasárnap a kora délelőtti órákban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az egyik XI. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi, akivel szemben lopás miatt intézkedtek a vagyonőrök, rosszul lett, és a gyors, szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

A 24.hu értesülései szerint a 60 éves férfi alkoholt lopott az Auchanban, ezt vették észre a vagyonőrök. A két vagyonőr próbálta megállítani a férfit, dulakodtak vele, majd levitték a földre, és rátérdeltek a testére – közölte a lap. A rendőrség szakértők bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A férfi rosszul lett intézkedés közben, ekkor a biztonságiak elrohantak defibrillátorért, és értesítették a mentőket is. A biztonsági vezető rögtön megkezdte a férfi újraélesztését, nem sikerült megmenteni a férfi életét.

Nyitókép:MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

 

#Baleset-bűnügy#alkohol#lopás#savoya park#biztonsági őr#Auchan#haláleset

Címlapról ajánljuk